Бебчета сладки и засмени през АПРИЛ 2013 ще са в "Родени" :)

• 32 814
  • 692
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
  Sladkishche Hug и аз

А моите пороци са по-скоро тестените неща, но преди имах инсулинова резистеност и си знам урока. Ще се наложи да съм на строга диета през бременността, че да не стана с гестационен диабет към края., о
От няколко години съм със 15тина килограма надолу (имах само още 4-5кг да сваля, които само 2 паднаха за сватбата, ама после качих пак) и ми беше така хубаво, край с това Simple Smile
Но се надявам да успея да овладявам килограмите и догодина да мога бързо да се върна във форма.
Преди много спортувах и на йога редовно ходих, но от април насам много се изоставих. Мисля обаче да почна с йогата наново и повечко ходене.
Стартирам от 58.5кг.

vanessssa Много съжалявам! Горе главата и с нови сили напред! Лично съм била свидетел, как след толкова много борба, след това загубени бебета 3 поредни пъти в още по-напреднала фаза, накрая в 2 поредни години се появиха две здрави и мнооого палави деца!
Пожелавам ти много сили и още повече надежда!

# 301
Lastname, сигурна съм, че хлапето ще излезе от егоистичния си период като види как почва да ти расте коремчето  Hug

Аз съм била в нейната ситуация значи Wink Е, уверявам те, че беше страхотен подарък като се роди брат ми, без значение от кой баща. Ще видиш, тя ще помага и много ще се радва, въпреки трудната възраст. Стискам палци всичко да е ок.

# 302
 ИСКАМ И АЗ ДА НАПОМНЯ ЧЕ СИ ИМАМЕ ФЕЙСБУК ГРУПА И ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА СЕ ВКЛЮЧИЛИ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ,ЗА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ!

Който желае може да ни намери във Фейсбук -Borislava Petrova(с бебче в ръце), Adriana Panayotova(на снимката е с горилска глава) Teodora Petrova (с розов потник на снимката)за да го добавим

# 303
За съжаление не изразходвам много енергия,по цял ден съм в офиса,само сутрин и вечер пеш ходя до работа...малкия е ваканция при бабите,а като тръгне на градина бавачка го взема ,че с таткото късно се прибираме,а баби тук нямаме.
Приветствам идеята да се запишем на първа сътраичка,но още си чакам лекаря да ми каже термин...след кръвния тест не съм ходила да видим вижда ли се бебо.

# 304
И аз седя по цял ден. И после съм и с кола, не ходя хич Sad

А в офисите си казали ли сте и кога планирате?

# 305
Здравейте момичета.
Надявам се да ме приемете сред вас. Днес най-накрая и аз видях заветните EFP.

# 306
  • Sofia, Bulgaria
Ванеса, миличка не съжалявай и не се обвинявай!! Бебчо си знае кога да дойде! Ти не му се бъркай в работата Simple Smile Надявам се скоро да ти се случи това щастие и да ни се похвалиШ!

Леле, толкова сте изписали, че не знам от къде да започна:)))
Като гледам в темата сме доста мами с 2-ри и 3-ти деца  Hug Трудно е, не знам как ще се справя и малкия си е бебе...Тази бременност няма да е лека. Но се надявам да завърши благополучно  Praynig
За кг.-първия път качих много(20+). Свалих ги обаче за 4 месеца. Сега се надявам да е по-добре и да са по-малко, но...това с килата е моментно!!! По-важното е бебчетата да са добре!

beginner_mamma, НЕ яж сурово месо!!! Абсолютно забранено по време на бременност!(напр.суши!!!).

За казването-знаят само сестра ми, кумата и майка. За сега предпочитам да е така. По-нататък, може би 3-ти, 4-ти месец, ще информираме родата. Първия път всички разбраха веднага, с бързината на тест за бременност  Crazy Този път съм решила по-полека да го давам с инфото.

Маменце, защо не отидеш на частно? Там няма ли такива практики, след като не ти се полага по-ранен преглед, плати си го и отиди, за да си спокойна. Тук има 3 прегледа с ехо, поети от ЗК, но знаеш ли колко пъти ходих аз предната бременност? ВСЕКИ месец! Не защото се притеснявах, просто исках да си го виждам  Heart Eyes Буквално живеех за тези прегледи...ех спомени  Heart Eyes

# 307
Брум, не знаех, че не трябва  newsm78
Щом не трябва - няма...

# 308
  • Sofia, Bulgaria
Брум, не знаех, че не трябва  newsm78
Щом не трябва - няма...

Бръм съм:)))) До края не се знае колко още ще избръмча  Mr. Green
Същото важи освен за сурово месо и за яйца! ВСИЧКО трябва да се консумира, след много добра термична обработка! Ще потърся в и-нет за забранените храни и ще пусна линк Peace

Ето го и него-http://www.moetodete.bg/bremennost/hrani-zabraneni-za-bremenni.html

Последна редакция: вт, 14 авг 2012, 12:25 от ♥¸.•*´¯)Brum♥¸.•*´¯)

# 309
Бръм благодарим за линка...това за сушито не се сетих,не ,че много обичам..но не се знае.

Аз още няма да казвам на шефовете...ще изчакам малко поне 3тия месец.

# 310
beginner mamma и аз мисля,че не трябва да ядеш сурово.И аз съм голям фен на сушито, но ми го забраниха, или поне това,в което има сурова риба. Същото важи и за суровото месо и за сирената от непастьоризирано мляко. Пушената сьомга във вакумираните пакети също не трябва да се яде. Скариди, миди също забрави.  Confused И на мен са ми все любими неща,но сега ги избягвам,колкото и да ми е трудно.
vanesssa миличка, съжалявам!  Hug Не се отказвай и ще успееш!

# 311
  • До морето :)
vanesssa, и от мен имаш едно голямо гуш! Не се отчайвай! То си знае бебето кога да стане Simple Smile

# 312
Мили мами, благодаря ви!
Жалко за всички тези вкусотийки, но щом не може, не може.

Добре поне, че по-отраничко го разбирам.

# 313
  • Варна
Какво значи това - бри, камембер, синьо сирене ли не може да се яде?
А пушено, топено?

За казването знаят само майка ми, сестра ми и шефа:). Работя в малка фирма с много динамична свързана с движение работа и трудно може да отсъствам, затова й казах рано, че да ме щадят повечко, а и да нямам проблем да отсъствам за прегледи.
Той много се зарадва, все пак е подготвен - беше ми на сватбата преди 3 и половина месеца, а и като на пресен баща от няколко месеца ми влиза в положението Simple Smile

Живот и здраве да имаме успешен финал не знам как ще намираме човек за моята позиция newsm78.

# 314
И аз бях такава първите дни като видях чертичките: леле, леле, то сега на никого не трябва да се казва. Мило, и ти на никой не казвай. После казах на мама, на най-добрата си приятелка, на 3 други най-близки приятелки,  на неговите родители, на брат ми и сестра ми.  Laughing

И да, иначе е пълна тайна до третия месец, нали  Joy

Не мога да се устискам, такова щастие  Blush

Общи условия

Активация на акаунт