Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са пожеланията и подкрепата към бъдещите майки в темата за Април 2013?
Какви съвети се споделят по време на бременност и какво да очаквате?
Какви са преживяванията на бъдещите майки и как се справят с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са пожеланията и подкрепата към бъдещите майки в темата за Април 2013?
-
Какви съвети се споделят по време на бременност и какво да очаквате?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки и как се справят с тях?
-
Има ли причина да избягвате пикантна храна по време на бременност?
-
Кои са препоръчителните места и лекари за проследяване на бременност в България?

радвам се че всичко е ОК.
Всяка сутрин си пия кафе с мляко, мислех, че не е проблем. 
Дори е полезно заради калция.

тук е много социалистическа, почти комунистическа система на здравеопазването. Големият + е, че всичко ти е покрито от здравното осигуряване..само за 3д видеозон бих платила, ако искам..и поради тази причина не ти правят прегледи, когато на теб ти хрумне....не съм чула да има частно..може и да греша аз за година и половин живот тук само 2 пъти ми се наложи да ида на лекар.. на 22ри имам час ( 2ри преглед) и ще разбера повече...би трябвало да е за сърчицето, и съм решила да нахалствам и да искам видеозон преди 30ти октомври..личната ми лекарка днес каза, че само ако гинеколожката прецени, че има проблем нещо ще ме прати на видеозон по-рано..много гадно имам сумати колежки и те така 1ви преглед, когато им потвърдиха бремеността с кръв, урина..втори преглед пак кръв за хепатит, спин и тн..и може би сърчицето и на 3ти преглед в 20 седмица за видеозон и после към 7 месец и така стоят нещата..даже лекарката днес ми вика да не съм се стресирала толкова и да мисля за прегледи, те си следват системата, която си имат...но на 22ри ще нахалствам да си видя бебчо преди 5-ия месец...дано да стане
...Друг е въпросът, че тук бачкат здраво до 7-8 месец..с коремите напред и даже до едва ли не термина..шантава работа..ама така е,като майчиството започва да тече в момента, в който напуснеш и вместо да си седиш с бебо 1 година ще е по-малко ..и затова бачкат до последно... 
Този път съм решила по-полека да го давам с инфото.