ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ ..::20::..

• 24 799
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
На Тери контузията не се оказва толкова тежка и ще отсъства няколко седмици.

Ето, права бях в диагнозата си  Mr. Green

# 556
Да, слава богу Simple Smile
Иначе и на мен Суарез ми е мега противен. Не колкото Перси , ама все пак Simple Smile

# 557
Перси е бонбонче  Heart Eyes Суарез е гнусен, и Чичарито също.

# 558
Блу, аре беееее  Laughing Перси си е симпатяга от всякъде, не очаквах да не го харесваш... Ти си знаеш де... но ме изненада с това изявление..  Laughing Hug

А граха е мега гнусен..  Joy  Блеки не го очаквах и от теб (девъл фен  Hug) ама много ми е гаден и на мен тоя играч..   ooooh!

# 559
Аз го гледам на него първо като на мъж  Mr. Green

# 560
Ами заради педофилския скандал и обвиненията за изнасилване преди години, а и като характер не ме е оставил с добро впечатление. Мисля, че е много кофти човек. Имало е грозни изказвания от него към играчи на Челси, та за това. Иначе, че е много добър футболист, спор няма никакъв!

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 13:47 от -True Blue-

# 561
copy that   Grinning
разбирам момичета  Hug
Всеки си има причина да не харесва даден играч.. Както аз не харесвам Месито..  Joy

# 562
И Джонката не го долюбват много, ама на мене си ми е любимец. И е рядко харизматичен мъж. Егати биополето има тоя. И е страшно секси. Не знам защо, но по тв-то не си личат тия неща  Laughing

# 563
Аз не знам какъв ми е проблемът с Меси - колкото ме радва, толкова и ме дразни.  Laughing
Иначе от мен трудно ще чуете/прочетете нещо хубаво за Суарес и Тевес - не мога да ги понасям, първия по принцип, втория - в последствие.  Laughing И с Тери положението е подобно, но зради добрия тон го игнорирам като фактор. Но колкото и да не мога да понасям споменатите /особено първите двама/ никога не съм се радвала на контузиите им и т.н. Е, на пропуски, загуби и картони ... това вече е друго.  Blush Да са живи и здрави и да си разчистваме сметките с тях на терена по правилата. Така че - радвам се, че положението с Тери не е сериозно.
Иначе от нашите само Бебе и Обертан /да са живи и здрави "свраките" и да си го ползват със здраве/ не съм искала в отбора за последните няколко години. С Ван Перси още свиквам и почти спрях да си събирам очите в точка като го видя с нашия екип.  Joy Но, Нани ... ах, Нани.  ooooh! Колко ме дразни това човече. Толкова талантлив и толкова прост егоист в същото време. Не знам докога ще го търпим.  Blush
Блу, то си личи, че в Англия е високо оценен сексапилът му. Всеки път като видя нова шегичка във фейса по негов адрес на тази тематика и със снимчица с прословутата му хитра усмивчица ... е умирам да се хиля.  Joy Joy Joy
За тази физиономия иде реч  hahaha

# 564
Аз не знам какъв ми е проблемът с Меси - колкото ме радва, толкова и ме дразни.  Laughing

Тъй тъй  Laughing прилича ми на малко плъхче, което не спира да ни гризка и гризка.. гада му с гад.. Mr. Green Иначе е голям футболист!

Блу, ти за това така си се сгушила в Тери на едно фото  hahaha Че сте и хубава двойка бре, без майтап.  Hug Освен това и на мен Джон Тери ми идва сексапилен тип, харесвам го много.

Лори, Нанито е много лигав и гладен наистина, мен ме е яд, че качества има, но няма мозък.

# 565
Блу, ти за това така си се сгушила в Тери на едно фото  hahaha Че сте и хубава двойка бре, без майтап.  Hug Освен това и на мен Джон Тери ми идва сексапилен тип, харесвам го много.

Нали, нали?!  Joy

# 566
Аз прилежно крийпнах профила на Блу във фб, за да разбера за коя снимка говорите и ... охаа Mr. Green

Днес ще извикаме ли дружно "Българи юнаци"?

# 567
  • София
И Джонката не го долюбват много, ама на мене си ми е любимец. И е рядко харизматичен мъж. Егати биополето има тоя. И е страшно секси. Не знам защо, но по тв-то не си личат тия неща  Laughing
Кое не си личи, че Тери е секси ли?! Да, бе да  Laughing Аз като го видя на ТВито и  smile3544

Иначе мен от Ман Ю много ме дразни Уелбек. И се опитвам и опитвам да го харесам ама не!

# 568
Днес има интересни мачове.. аз ще погледам малко и нашите, но ще хвърлям по едно око и на Италия-Франция, Швеция-Англия, Холадния-Испания.

# 569
Какво е направил Ибра вчера?!  newsm09 Изумителен е - четири гола, а последният е един от най-красивите и забележителни, които някога съм виждала.  smile3506 Дори англичаните на стадиона са го аплодирали.

Общи условия

Активация на акаунт