ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ ..::20::..

• 24 791
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Наистина страхотен гол.

# 571
# 572
  • София
Ееегатии гола!  newsm81

# 573
И......... Челси отново влезе в сатурнова дупка! Много е зле положението. Зимата доста неща трябва да се променят....

# 574
Ние спим вече 45 минути, моля пазете тишина! Не сме сигурни, че сме се наспали и събуждането ни е здравословно.

И едно канарче ни събуди. Хубаво центриране и много точно отиграване на Антъни. Браво на Норич. И феновете им радват с подкрепата си.
Хайде сънчовци, обръщайте мача!
  Laughing

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 20:55 от Louren

# 575
  • София
Ние спим вече 45 минути, моля пазете тишина!
Joy Joy Joy

Е тоя път няма да докопаме победата, то не може всеки път един и същ сценарий  Crossing Arms

# 576
Един приятел се шегува, че Юнайтед трябва да почват 0:2, за да побеждават. Не е лъжа донякъде  Laughing

# 577
  • София
Този сезон въобще не е лъжа, то в закономерност се превръща вече  doh

# 578
И аз това казвам. Не ние сме виновни, а противниковият отбор. Ми вкарай ни два-три гола, пък да си заслужава да поиграем. Какво ще се хабим като нямаме стимул дори?! Ама ха, ще им играем ние!  Crossing Arms
Я, лягайте да спите. 1:0 е, не си заслужава да се разсънвате! Пък няма и за кога, ей сега ще съмне.  Laughing

# 579
  • София
Двама се карат и накрая Сити на върха  smile3511

Ние сме си в криза от началото на сезона ама какво се случва с Челси? Така добре тръгнаха нещата и сега не мога да си го обясня. Този сезон не съм ги гледала много редовно.

# 580
С пари могат да се купят играчи, но не и класа. Пък нека са на първо място. Шити не ги виждам в дългосрочен план да направят нещо в Англия или пък в Европа  Laughing

# 581
Двама се карат и накрая Сити на върха  smile3511

Ние сме си в криза от началото на сезона ама какво се случва с Челси? Така добре тръгнаха нещата и сега не мога да си го обясня. Този сезон не съм ги гледала много редовно.
Стана, че нямаме нападател! Няма кой да ни вкарва голове, резлизатор. Нямаме някой като Чичарито - консуматор! А и защитата ни една..... Ох, тайно се надявам слуховете за Фалкао да са истина, ама... не вярвам Sad

# 582
И ко стана Шампиона Челси рано рано изгърмяха шампанското..  Sad
Имат теоретичен шанс, но като цяло трудно ги виждам да излязат от групата. Жалко!

Ювентина са ми неприятни от край време, знам какво е да се играе с/у тях и да се чувстваш безсилен.. Като гледах Челси тази вечер, все едно гледах Реал.
Хлъзгави жаби бианконери, гадове мръсни..   Mr. Green

Все пак има време и ще стискаме палци да стане чудото  Praynig

# 583
Много им се накефих на играта на Ювентус. Даже хич не съжалих, че не гледах Галата и Юнайтед, въпреки че си го дръпнах, де.

Гледах на някакъв арабски стрийм Барса и Спартак Москва. Най- интересното беше, че разбирах, че се разминава звук и картина и то без голове да има  Laughing Иначе Спартак също ми харесаха много, макар че то при 0 на 3 няма и какво да губят. Накрая много накъсаха играта с нарушения и картони.

Довечера играят двата ми по- противни отбора- Реал и Сити. Питаха ме за кого ще съм. Сетих се за един приятел, който преди години, когато Юнайтед и Барса бяха на финал каза "бомба да падне дано". Е, аз не съм толкова крайна, но и на равен съм доволна  Mr. Green

# 584
Мениджърът на Челси Роберто Ди Матео беше освободен от поста си.Току що прочетох вярно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт