ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ ..::20::..

• 24 792
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Вярно е. Абрамович колкото помага, толкова и вреди на отбора. Докато той е собственик, Челси никога няма да стане от ранга на МЮ, Барса и Реал.  ooooh! Няма много акъл за футбол явно Абрамата.
Сега кой ли ще ни натресе, я Пеп, я Бенитез. ОМГ

# 586
Мен па ще ми е много интересно да гледам Гуардиола на чело на отбор в Англия.
Не го ли харесваш? Току виж и Месито си вземе с него  Whistling

# 587
  • София
Вярно е. Абрамович колкото помага, толкова и вреди на отбора. Докато той е собственик, Челси никога няма да стане от ранга на МЮ, Барса и Реал.  ooooh! Няма много акъл за футбол явно Абрамата.
Сега кой ли ще ни натресе, я Пеп, я Бенитез. ОМГ

ДА БЕ?!  Shocked Тоя Абрамович ще ме убие!

Някой да е гледал мача на Ман Ю? Може ли да ми каже защо сме паднали? Пак ли спахме?  Crossing Arms

# 588
Ох, явно не е балкански, а славянски манталитет. И тука същите номера ги правим. Падне 2-3 пъти отборът, аааайде чао.

А Меси не си го слагайте в сметките, той е от моногамните футболисти. Барселона е дала толкова много на този човек, че няма как да ги остави:peace:

# 589
Sky Sports обяви бившия треньор на Ливърпул Рафаел Бенитес за основен фаворит да замести уволнения Роберто Ди Матео в Челси.

Настоящият все още европейски клубен шампион се раздели с Ди Матео, часове след поражението от Ювентус с 0:3 в Торино, в мач от Шампионската лига.

Според английската телевизия, веднага след като е взел решение да уволни Ди Матео, собственикът на Челси Роман Абрамович е започнал да му търси наследник.

По принцип Абрамович искаше за позицията Хосеп Гуардиола, но екс-наставникът на Барселона не иска да прекъсва своята едногодишна пауза от футбола. Затова Бенитес се явява основен фаворит за нов мениджър на „Стамфорд бридж“.

Източниците на Sky Sports твърдят, че разговори между Челси и Рафа Бенитес вече са били проведени, а лондончани искат новият специалист да е на пейката още преди дербито с Манчестър Сити.

52-годишният Бенитес е безработен, откакто се раздели с Интер през 2010-та.

# 590
Със сигурност Меси ще си се пенсионира в Барса, пък и нека си стои там Simple Smile На мен само Фалкао ми требе.

Иначе за тренера - не знам какво да мисля. Май не искам Рафа, въпреки че го водят добър мениджър и треньор. Като че ли искам Реднап най-много. А Пеп ще се сгромоли и той с гръм и трясък, според мен.
До края на деня ще се разбере.
Аз мисля, че вече е уговорен треньора, за да уволнят Роби толкова бързо, точно преди мача със Сити.

# 591
Четох някъде из фб, че Челси да иска Фалкао в отбора си било равносилно на това момиче да иска да се ожени за изнасилвача си  Laughing

# 592
Четох някъде из фб, че Челси да иска Фалкао в отбора си било равносилно на това момиче да иска да се ожени за изнасилвача си  Laughing
Joy Joy
Иначе съм съгласна до края на дена ще се разбере кои ще ви е треньор. Щом толкова бързо го бастисаха значи Абрамович има нещо в предвид

# 593
Представяш ли си да е Шева  Joy както стояха рамо до рамо преди няколко мача.

Rafa Benitez you're not welcome here  Grinning

# 594
Феновете на Челси: Не искаме Бенитес, Грант или Реднап

Главата на съюза на запалянковците на Челси Триша Фиорелино, заяви че привържениците на клуба ще бъдат недоволни, ако за мениджър на отбора бъде назначен Рафаел Бенитес. Както е известно, днес официалният сайт на „аристократите" съобщи, че Роберто Ди Матео е уволнен, а малко след това в медийното пространство се появиха съобщения, че Абрамович възнамерява да назначи за нов мениджър бившият наставник на Ливърпул Бенитес или да върне на „Стамфорд Бридж" Аврам Грант.

„Запалянковците няма да приемат Рафаел Бенитес за мениджър на Челси. Същото се отнася за Аврам Грант и Хари Реднап. Аз лично се съмнявам, че Бенитес е добър треньор. Той е втора година без работа. Ако беше толкова добър, защо досега никой не му предложи длъжност?", заяви Фиорелино за ВВС.

# 595
UEFA Champions League
‎Chelsea Football Club have appointed Rafael Benitez as their interim first-team manager until the end of the season

Конграчулейшънс дет се вика  Mr. Green

# 596
Е така както съм се забавлявала с Рафата, с никой треньор не съм се смяла толкова.  Laughing Липсваше ми този човек. И колкото и подигравки да е отнесъл, добър треньор си е. 

Моите хора явно няма да се класират.  smile3518 Толкова ми се искаше да продължат, заслужават, но уви. Каква беше тази група, какъв беше този късмет?! Представиха се на ниво, но днес нещо са много зле.

# 597
Моите хора явно няма да се класират.
Лорен, за момент си помислих, че говориш за МЮ и потръпнах от кеф.. секунда по-късно обаче се усетих, че говориш за някои други твои хора  Laughing

Защо си се забавлявала с Рафа?
На мен вече ми се уби ентусиазма... те се смениха като носни кърпички тия треньори... до кога ли ще издържи и Бенитез. Едно е сигурно в него де, голям мотиватор е. Особено на финала за ШЛ Ливърпул - Милан, когато на полувремето пулци падаха с 3:0 , а час по-късно вдигнаха купата. Даже и филм направиха за това полувреме  Laughing е "15те минути, които шокираха света", пародиен, а актьора, който играше Рафа го беше докарал 1 към 1 Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=zp9BGs7vGsg - от 0.50 минута нататък Grinning

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 01:01 от -True Blue-

# 598
  • Манчестър
Моите хора явно няма да се класират.
Лорен, за момент си помислих, че говориш за МЮ и потръпнах от кеф.. секунда по-късно обаче се усетих, че говориш за някои други твои хора  Laughing

Защо си се забавлявала с Рафа?
На мен вече ми се уби ентусиазма... те се смениха като носни кърпички тия треньори... до кога ли ще издържи и Бенитез. Едно е сигурно в него де, голям мотиватор е. Особено на финала за ШЛ Ливърпул - Милан, когато на полувремето Пулци падаха с 3:0 , а час по-късно вдигнаха купата. Даже и филм направиха за това полувреме  Laughing е "15те минути, които шокираха света", пародиен, а актьора, който играше Рафа го беше докарал 1 към 1 Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=zp9BGs7vGsg - от 0.50 минута нататък Grinning

Еиии..няма как да го забравя този мач. След като приключи мача, пресконференции и тн, 20 мин по късно родих сина си.....Въпреки мойте усилия и промиване на мозъка като беше по малък беше за Юнайтед.....сега нищо не може да го откаже от Ливърпул.

Викам на мъжа ми снощи да ми вземе билет за Юнайтед за следващите мачоше за ШЛ...а сина ми се присъедини и вика..и за мене билет,ама за Ливърпул...Simple SmileSimple Smile

# 599
Много тенденциозно свири тоя мазен хлъзгав жабар тази вечер! Особено вторите 45-мин. Три кристални фаула с/у нас не се свирят, после дузпа, червен картон....На арабите явно им писна от тез безтитленици Шити и взеха да подават куфарчета под масата...  #Sniper

Довечера играят двата ми по- противни отбора- Реал и Сити.

Абе еей, момиченце..  Mr. Green   Hug 

Рафа начело на Челси, това си беше новина  Mr. Green  Нямам търпение да го видя  Grinning 

Общи условия

Активация на акаунт