Хич не му се излиза на човека. Аз си мислех, че чака разхладаето тия дни, ама тц. Вчера ходих на тонове във Вита и си видях акушерката, която изражда Борко и ми стана толкова мило
Тя ме позна. Държа се все едно вчера съм раждала и сме си свои хора....ето затова пак там ще сме - чувствам си се като вкъщи. Много е приятно усещането.
Та сега даже ми е скучно на моменти
на всички ви....и се надявам скоро да ви се включа с хубавата новинка 
Сега чакам с нетърпение следващото моренце....

Вероятно е така защото се усещам че постоянно бързам да свърша нещо сякаш не ми стига времето....
от мен. Дано това е само период и отмине бързо. Нека тежките моменти ви сближават повече, отколкото да ви разделят. И ние прекархме една по-дълга криза, но ще ти разправям като се видим. Бъди позитивно настроена - при нас свърши страхотна работа! Нека чашата е наполовина пълна винаги!
Ти си ходила при Роси на йога, нали така беше? Направи си лично утвърждение - ако вярваш, ще постигнеш бърз и желан резултат. Аз така действам 
Мама Зайка Байка много симпатично и дано Борко си го харесва много!Т показвам и нашето,което по принцип не е скъпо http://www.amazon.co.uk/Girls-Disney-Princess-Balance-Bike/dp/B004S1LFP6
Сега да не мислим и за подарък освен как да комбинираме почерпките на различните места(нали сме вече уж и на ясла) 

Препоръчани теми