Връзка с по-млад мъж

• 46 505
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
ако бях разведена, щях да държа децата извън обсега на мъжете, с които спя,освен ако работа не стигне до женитба или живеене заедно. Иначе с кого спя и колко често ги сменям, си е моя работа.
не подкрепям това мнение и не ми е ясно как може да стане.

Ами пак при помощ отстрани, Снеже. Детето да е при баща си или при роднини/детегледачка докато ти отделяш време за личен живот. Майките, които са абсолютно сами и няма на кого да разчитат за такава помощ, при малки деца, трудно ще могат да го осъществят.

# 106
Не мога да си обясня защо се счита, че личния живот на една майка с дете и съпруг и такава без съпруг, а с приятел се различава много.
Интересно къде си оставяте децата за да имате личен живот с мъжа си?

# 107
  • София
чакаме през ваканциите да отидат при бабите. През останалото време доста трудно беше с личния живот в частта с ходенето тук-там, организирането на любовни уикенди или неща от типа романтични вечери на свещи. Точно това е проблемът, че в семейство, което не може да разчита на баби и бавачки, личният живот на родителите започва да се влошава, поне такъв, какъвто се възприема в днешно време, затова и много семейства се разпадат - хората са в 99,99 процента от времето родители и работници, а останалото време е недостатъчно, за да се поддържа двойката.

# 108
Аз, явно не съм от тези хора или живея или съм живяла в други времена.

# 109
  • Бургас

Мислех си, че говорим за несериозните връзки. При сериозна, като взимаш и детето е съвсем друго - има време, излизате тримата и така. Но аз говорех в контекста на епизодични връзки, при които смятам, че не е удачно да се намесват и децата. За тях си е необходимо лично време, което за родител без помощ отникъде в отглеждането на малкото дете си е почти невъзможно.  Peace

# 110
Какво означава несериозна връзка?

# 111
  • София
За секс, разнообразие, за да не се чувства жената самотна, пък и след първоначалното депресиране, инстиктите си искат своето - жената прежалва бившия и иска да си възстанови сексуалния живот и вече не всички мъже "са еднакви". Или поне преди една връзка да стане сериозна, тя е обратното - несериозна, мимолетна, без очаквания за съвместен живот, чисто сексуална. Едва ли всичките връзки на една жена са започвали с уговорки за брак и живот до старини.

# 112
Първите месеци на една връзка са несериозни.Детето нямамясто там.Как така ще го водя аз по срещи с този и онзи newsm78 Ми не върви.Детето ще знае,че мама има различни мъже в живота си и това не е тати.
На авторката май ревноста на младото гадже беше проблем Thinking
Едно е дете в двойка-мама и тати.Друго е дете в двойка-мама и онзи чичко.

# 113
Не, не го разбирам това.
Andariel, какви очаквания за съвместен живот и каква е тази само сексуална връзка?
Мира, какви първи месеци?

# 114
  • София
Ми, как да ти кажа, такава - за секс! На жената й се пробужда суетата, иска пак да бъде харесвана и желана от мъжете като сексуален партньор, започва да обръща внимание на мъжете около себе си и да ги преценява дали стават за секс, и особено ако е била в по-дългичък брак и не е изневерявала на мъжа си, то става някакво желание за връщане към тийн годините - дали съм хубава, дали ме желаят, дали с този ще ми е хубаво. То си е човещинка, особено след наранената душа от развода, хич не им се занимава сериозно с мъже, но не е живот и без мъже. Природата си знае работата.

# 115
  • Tам през Атлантическия океан

Ne си сама   Hug

Защо, да не се взимат децата при нормални срещи   Wink навън , кино , пицария и т.н.  
Все едно не го правите и иначе, такива срещи с приятел/приятелка и детето  Wink същото би било и с новия приятел примерно.  Grinning
Много ясно че за интимните такива ,дете  там място няма  Laughing или вие не правите разлика  Mr. Green

# 116
  • София
не бих ги вземала, защото мястото им не е на моите любовни срещи! Защото среща с мъж, към когото имам сексуални мераци или вече консумирам отношенията, си е любовна среща, а на любовните си срещи деца няма да мъкна. Не бих запознавала децата си с всеки мъж, с когото се срещам интимно, защото този мъж днес може да го има, ама утре да е в миналото, а може да сее окажа и доста активна сексуално и да ги сменям честичко.

# 117
  • Tам през Атлантическия океан
Не бих запознавала децата си с всеки мъж, с когото се срещам интимно, защото този мъж днес може да го има, ама утре да е в миналото, а може да сее окажа и доста активна сексуално и да ги сменям честичко.
Eхе-хе ако са само интимни срещи мн. ясно там дете работа няма  Wink
Приятеля на мама е приятел като вс. останали  Hug има приятели идват и си отиват на децата не им прави впечатление  Wink приятели на семейството и т.н.  същото е  Wink

Навън няма баби и т.н. подкрепления , една детегледачка струва пари  Wink Хората съвсем нормално си се срещат имат приятели , връзки и т.н. отношения  Grinning

Много ви е криво огледалото/мирогледа за разводи , самотни майки с деца с връзки , приятели ......

# 118
  • София
защо да ни е криво огледалото, ние да не би да нямаме приятелки, които са разведени или самотни майки! най-малкото сме си говорили на тази тема, виждам как живеят, какво мислят, през какви периоди минават. Не е нужно винаги всичко да е от личен опит, човек може да се научи и от чуждия такъв.  Peace Пък и, има си всеки някакви свои представи за граници в общуването. На всичко отгоре темата на темата е относно интимната връзка, а не запознаване на детето с колегата.

# 119
не бих ги вземала, защото мястото им не е на моите любовни срещи!
Любовни срещи можеш да имаш, ако нямаш дете с цел секс или планувана сериозна връзка.
Не ми е ясно как ще отида на любовна среща с цел секс.
Този с когото се срещаш до времето до което спиш с него знае, че имаш дете и не виждам как до този момент той не може да познава детето. Ако детето е много малко то го възприема като приятел. През нощта това дете все някога заспива. При случай, че детето е голямо, да се правиш меко казано на монахиня е излишно.
Детето е част от майката и честно казано не виждам как ще ходя с цел секс някъде. Все едно е излишно или пречи, но на какво?
Поставям се и от другата страна. Звучи ми неуместно. Отивам някъде с жена с дете, но без детето... Все едно съм резервен за секс. Може ли да си приятел на някой, да го криеш и да не запознаеш детето си с него.
Същото се отнася и до приятелски срещи. Говоря за улегнали хора с деца.

Общи условия

Активация на акаунт