Връзка с по-млад мъж

• 46 545
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Само аз ли виждам разлика в това да излизаш с дете+сериозно гадже и дете+сексуален партньор?!
Къде ги намирате тези сексуални портньори? Мисля, че такъв ще ми трябва за в бъдеще.

# 211
  • София
Самият факт, че има дете на срещата, вече променя много поведението и мисленето на двамата възрастни. родителят продължава да се чувства родител, а не свободен възрастен човек, а другият възрастен си мери приказките и мислите. Демек, всякаква спонтанност е под въпрос. Кога да се опознаят двамата, като ммайката все трябва да държи под око отрочето? Ние, че сме женени, се променяме, когато децата не са покрай нас, а ужким се познаваме достатъчно много, спим един с друг от години, и не би трябвало да има разлика със или без децата на два метра илина съседните столове. Да, ама има, говорим си по съвсем различен начин, дори се гледаме по различен начин! Какво остава за хора, които тепърва ще се опознават, за тях дори е жизненоважно да са сами поне от време навреме! Детето не е придатък на родителя си, нещо като трета ръка или втора глава, без която да не може дасе случва нищо!

# 212
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
"Приятелите на мама" са относително постоянен кръг от хора в живота на детето. Всеки психолог ще ти каже, че за децата не е добре да се сменят често хората от близкото им обкръжение.

Значи след като имаме дете не можем да имаме нови приятелства  Crazy

Laughing

Аре махам се , тук вс. говорят на изуст ... 'ако , ако ...... '

Аз също не говоря от опит а от близък пример  Grinning

Единствено Бърди разказа как са били нещата при нея  Peace

# 213
Само аз ли виждам разлика в това да излизаш с дете+сериозно гадже и дете+сексуален партньор?!
Къде ги намирате тези сексуални портньори? Мисля, че такъв ще ми трябва за в бъдеще.
Те всички за здраво бракувани и ги намират  Rolling Eyes
"Акооооооо ....... "

# 214
  • София
Ти започни да мислиш като свободна жена, да се грижиш повече за външността си, промени си малко поведението в по-женствено, и ще видиш как сами ще започнат да те обикалят мъжете! Всичко идва от жената, тя дава сигналите! ако се държиш като монахиня и си мислиш, че си грозна, това веднага се усеща и започват да те мислят за монахиня, дори не смеят да те доближат. Не казвам да се обличаш вулгарно, а по-така, по-женствено, и най вече погледа! Погледът е важен - гледай като уверена в себе си, хубава жена, а не като сива мишка! Покажи на света, че си хубава и ти се живее!

# 215
Сетих се нещо  Simple Smile
ако  детето е голямо и може да се оставя само в къщи  Grinning мамата го оставя и тръгва по срещи  Whistling  Някак си аз това не мога да го възприема  Rolling Eyes същото е да метнеш детето си на баби за да уредиш личния си живот  Rolling Eyes защото , нали то пречи да завъртиш мъж  Mr. Green

В близкия ми пример виждам че нещата се съчетават нормално  и с дете Grinning

# 216
Ох, моля ви се, жените с мъж и дете съумяват да си хванат друг секс партньор, вие само с дете сте се закахърили как да стане и къде да го оставят.  Mr. Green

# 217
  • София
Ама, Деско, разбира се, че се съчетават нормално и с дете, нали и моето дете все пак в един момент се запозна с мъжа ми и започнахме да излизаме повече тримата.
Въпросът е, че не може да водиш детето на всяка среща, просто не е нормално.
Не знам какъв е близкия ти пример, но честно, не вярвам детето да се води на абсолютно всяка среща, най-малкото на първата поне се виждат сами хората предполагам?

# 218
Сетих се нещо  Simple Smile
ако  детето е голямо и може да се оставя само в къщи  :
На мен детето не ми е пречило, а и на повечето - не.
Виж, моят характер и техния определено много са си пречили.

Анди, не съм чак толкова грозна за възрастта си, но другите неща е трудно да прикриеш, а и не си заслужава.
Мина времето при което правех компромиси.
 Затова майки додето сте млади си живейте, че след това става късно за промени и пасване.

# 219
Бърди Peace

# 220
Ох, моля ви се, жените с мъж и дете съумяват да си хванат друг секс партньор, вие само с дете сте се закахърили как да стане и къде да го оставят.  Mr. Green
Оправдание за нежелание.

# 221
  • Once there was a Hushpuppy...
Какво е вашето мнение по този въпрос?
Бях с моя мъж 13г, преди 6г се оженихме и имаме дете на 4г.Преди две години той се хвана с друга ( и тя е по-малка от него с 10г), после се събрахме, но тази година зачезна окончателно с нея.Аз си пострадах два месеца и после се появи по-малкия от мен с 7 години.Аз съм на 32,  а той на 25.Направо е обезумял по мене.А и аз по него.И се чуствам като на 18.
Неговото семейство (между другото той е брат на нашия кум) приемат нещата много добре, моето също, че и приятелите ни се кефят.
И сега се чудя има ли наистина бъдеще такава връзка.
С мъжа ми и като млади гаджета не съм се чуствала толкова щастлива.С него за сега всичко е повече от хубаво.

Толкова хубаво ми прозвуча твоя пост Peace
Според мен заслужавате да бъдете заедно, защото/без да съм се развеждала и не знам как се чустваш/ подозирам, че си минала през неприятни неща в живота си и сега е дошло време да бъдеш щастлива. За това аз ви пожелавам да сте много дълго заедно и да се обичате. Възрастта е само една цифра, когато има истинска любов! Моя мъж е по-малък с 4години от мен и ме обича ужасно много, както и аз него Peace

# 222
  • София
Анди, не съм чак толкова грозна за възрастта си, но другите неща е трудно да прикриеш, а и не си заслужава.
Мина времето при което правех компромиси.
 Затова майки додето сте млади си живейте, че след това става късно за промени и пасване.

Така, така, ако още малко ти намеля на главата, ще си признаеш, че си хубава! Защо компромиси? Кои са тези непоклатими ценности? Не те карам да ги пишеш тук, ако не искаш, ама човек се развива, включително ценностите, не седи на едно място като дърво! Никой нее казва да правиш компромиси, просто погледни от малко по-друг ъгъл и картинката може да се появи в различна светлина и да откриеш неща, които преди са ти се губили! Синът ти е голям, по-голям е от моите, все може да стои сам половин ден или вечер до десет и да си сложи една чиния манджа, пък ти да излезеш с компания или с друг мъж, и да се чувстваш свободна жена! Не вярвам при вас да са се свършили подходящите мъже.

# 223
Ти започни да мислиш като свободна жена, да се грижиш повече за външността си, промени си малко поведението в по-женствено, и ще видиш как сами ще започнат да те обикалят мъжете! Всичко идва от жената, тя дава сигналите! ако се държиш като монахиня и си мислиш, че си грозна, това веднага се усеща и започват да те мислят за монахиня, дори не смеят да те доближат. Не казвам да се обличаш вулгарно, а по-така, по-женствено, и най вече погледа! Погледът е важен - гледай като уверена в себе си, хубава жена, а не като сива мишка! Покажи на света, че си хубава и ти се живее!

Аууу Андариел , ти нали си омъжена мислех те за целомъдрена- к`ви са тези насоки и напътствия?! Laughing

# 224
  • София
Ми,  омъжена съм, затова внимавам със сигналите! ама да не съм кьорава или без грам мозък, че да не съобразявам! Ако бях свободна, гледай какво щях да направя - откъсвам синджира след здравословна доза депресия и хей, живот, здравей, здравей!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт