Връзка с по-млад мъж

• 46 481
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
Права си Ментова, но аз случайни познати нямам, а додето ми станат лични, то няма начин да не познават сина ми.
Е, сега имам, но затуй пък на мен не ми харесват за срещи.

# 271
  • Пловдив / София
Не желая да "ходя на среща" / само как звучи без детето си т.е. не ходя на срещи.
Виж, терен за "преспиване" е друго нещо, но това не е среща/и, т.е. срещите са се състояли.

Без да се чувстваш засегната/обидена и т.н., но 14-год. дете не е ли дост. голямо, за да остава само?
И не се ли притесняваш, ако се появи подходящият и искаш да отидеш на среща, да заведеш един 14-год. тийнейджър на среща с мъж. На мъжа също, според мен, ще му бъде леко неудобно.
В смисъл детето е дост. голямо, за да си има свой собствен вече живот.

# 272
fam , пиша относно детето на авторката и на повечето тук.
Иначе, при големи деца проблемите са други / според мен/, а другото е "личен случай".

14- годишните водят вече собствените си приятелки на майките си.

# 273

Децата са си деца, мъжете - мъже. Няма какво да ги мешаме, докато нещата не станат сериозни.

Не желая да "ходя на среща" / само как звучи без детето си т.е. не ходя на срещи.
Виж, терен за "преспиване" е друго нещо, но това не е среща/и, т.е. срещите са се състояли.

Без да се чувстваш засегната/обидена и т.н., но 14-год. дете не е ли дост. голямо, за да остава само?
И не се ли притесняваш, ако се появи подходящият и искаш да отидеш на среща, да заведеш един 14-год. тийнейджър на среща с мъж. На мъжа също, според мен, ще му бъде леко неудобно.
В смисъл детето е дост. голямо, за да си има свой собствен вече живот.

Съгласна съм  Peace

# 274
Емили,наслаждавай се и мисли добре-това мого най чистосърдечно да те посъветвам от гледна точка на моя брак със 7 години по-малък от мен съпруг.

Общи условия

Активация на акаунт