С обрязан ли е по-добре?

• 116 266
  • 362
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Дам, сеят се градски легенди, понеже в България обрязването е присъщо за определен етнос, както и напълно обезкосмените женски интимни части. И ако си обрязан/обезкосмена, има опасност да се появят съмнения относно етническия ти произход.  Peace Иначе се правим на модерни, съвременни и космополитни  Sunglasses

Боже, благодаря ти, че все с жени от "един определен етнос" си ме срещал  Joy

Напълното обезкосмяване е на мода от 10тина години, вече няма връзка с етнос или религия.  Wink

# 271
Дам, сеят се градски легенди, понеже в България обрязването е присъщо за определен етнос, както и напълно обезкосмените женски интимни части. И ако си обрязан/обезкосмена, има опасност да се появят съмнения относно етническия ти произход.  Peace Иначе се правим на модерни, съвременни и космополитни  Sunglasses

Сигурно говориш за евреите  Mr. Green

# 272
Пълното обезкосмяване за кой етнос е присъщо? Rolling Eyes
Турския.
Както беше споменато по-горе - не е от етноса, а от религията.  Wink

# 273
  • Стара Загора
Ако обичате, много моля, бъдете така добри, да се спазва добрият тон в темата...!!!
За да не се налага да се вземат мерки... Wink

# 274
Турския.

Колко турци познаваш и колко от тях си виждала голи ?  Mr. Green
Такива генерализации са ми много весели  Joy

# 275
Те си го казват, че така е прието при тях, не е нужно да ги гледаш голи.  Peace

Турския.
Да права си, но хората го свързват с етноса.  Confused

Напълното обезкосмяване е на мода от 10тина години, вече няма връзка с етнос или религия.  Wink
На мода е, обаче има и много старомодни. Какво ли не съм чувала и чела, дори и тук. Предразсъдъците са безкрайни.

# 276
Аз казах, защо ми се е наложило, но отделно - имам две малки момчета, та мога да кажа и от дугата страна - така като гледам мойта и техните пишки Simple Smile хе хе

Та - няма как да има проблем при мен, но малкия (вече на 7) - два пъти имаше ужасни проблеми - та не го киснахме в калиев перманганат - па чудеса... Защото на малко момче да говориш за тагава хигиена си е зор - особено като започне само да се къпе - не мога да ходя и да му опъвам пишката всеки път я - то е като вс останало - хигиената на зъбите и т.н.

Та в тоя ред на мисли, мога да кажа 2 неща ( и двете са ми убеждение ).

1) Обрязването е ПОЛЕЗНО и ПРАКТИЧНО за всеки мъж - не съм имал избор и не бих го направил тогава, ако не се налагаше, но ако сега ме питат - твърдо за
2) Не вярвам, че трябва да се налага - нито религиозно - нито медицински. Би трябвало да си е избор на всеки.

Друг е въпроса, че малко култура по темата не е излишна, защото и тук ставаме свидетели на незнанието и предразсъдъците.

Понятия като "рязан турчин", "безчувствена патка" и т.н. са колкото обидни - толкова и несъстоятелни.

# 277
  • София
Най - добрите ми изживявания са били с обрязан. Но като поотраснало момиче подозирам, че не това е единствената и основна причина за посочения факт.
От медицинска гледна точка си мисля, че наистина хигиената би била на много по - високо ниво в този случай. Лично за мен "със" и "без" не е равнозначно, защото съм имала и партньор с излишък на кожа, което не винаги води до приятни усещания. Убедена съм, че е въпрос на личен избор, но тъй като той може да се направи в по - зряла възраст, когато процедурата носи и по - неприятни усещания и спомени, май аз ще решавам за сина си.

# 278
  • Варна

Понятия като "рязан турчин", "безчувствена патка" и т.н. са колкото обидни - толкова и несъстоятелни.

Крайните твърдения в едната и в другата посока са еднакво вредни и обикновено предизвикват отпор. Peace

# 279
Абе какво значение има дали е обрязан или не ? Единственото което има значение е размера Simple Smile Joy

# 280
Големината на магическата пръчка съвсем не определя колко силно магическа е тя...

# 281
  • Варна
Големината на магическата пръчка съвсем не определя колко силно магическа е тя...

И прекалено голямата и прекалено малката магическа пръчка Laughing са проблем.
Колко магическо е всичко, което влиза в стандартните големини, зависи от задпръчковото устройство. Crazy Joy

# 282
# 283
Аз не усещам разлика с презерватив и без, ти за какви неща си заговорила...  Laughing Не искам и да разбирам, арабите са ми много противни - да не се засягат, ако има тук такива, но ме е гнус да легна с такъв мъж..  Sick Особено пък, ако знам, че е мюсюлманин, потресът ще е пълен. Надявам се никога и да не ми се наложи да правя секс с такъв мъж.  Sick

# 284
  • Русе/София
интересна тема

Общи условия

Активация на акаунт