С обрязан ли е по-добре?

• 116 269
  • 362
  •   1
Отговори
# 255
Само да вметна, че след обрязване в зряла възраст възстановяването е много тежко.

# 256
Само не казвай,че от личен опит говориш Grinning

# 257
Само не казвай,че от личен опит говориш Grinning
От близък. Wink Реален.

# 258
Не. На една позната е. Видях случайно темата и се вклучих това е:)

# 259
Моят мъж ми е казвал същото, което казва REAL_WOMAN .Обрязан е на 18 и му е било много трудно.А пък си представям един 35 годишен мъж, например.
Наскоро гледах един филмз а обрязан мъж, с изгубена чувствителност, та това му даде идеи на моят мъж и сега търси из интернет различни варианти.

# 260
Един познат комшия ни дойде на гости (англичанин е, живее в Германия) та пийна си малко и си разказа мъката - обрязан е и може да свърши само сам със здрава чек.я  Shocked и затова всичките му връзки били за кратко, понеже момичетата се разочаровали.

Не знам дали причината е обрязването или че човекът е свикнал сам да се оправя, но на него не му е леко.

# 261
Един познат комшия ни дойде на гости (англичанин е, живее в Германия) та пийна си малко и си разказа мъката - обрязан е и може да свърши само сам със здрава чек.я  Shocked и затова всичките му връзки били за кратко, понеже момичетата се разочаровали.

Не знам дали причината е обрязването или че човекът е свикнал сам да се оправя, но на него не му е леко.
Комбинация от двете.  Peace

# 262
Да се изкажа и аз по темата.  Laughing Моя мъж не е обрязан и нито свършва бавно нито пък е нечистоплътен. Доколкото си спомням имаше държава, която забранява обрязването освен ако религията не го налага доказано, е че с обрязването се намалява чувствителността, а и не виждам какъв е смисъла все пак при ерекция кожичката се дръпва назад и на никой не пречи.

# 263
Кой с какъвто иска с такъв да го прави:) кеф ти обрязан кеф ти необрязан Simple Smile поне има избор Laughing

# 264
Така си дрънкате начи Simple Smile Аз съм минал през тази процедура още на 12 години (по съвсем медицински причини) и мога да ви кажа следните няколко неща:

- за мен е много по-лесно да поддържам перфектна хигиена;
- всички жени с които съм бил са оценявали горното;
- няма такова нещо като загуба на чувствителност - не нося гащи от шкурка та да е така - свършвам си съвсем стандартно като времетраене мисля;
- мъжете, също както и жените свършваме в 80% от случаите не заради механично, а заради психично въздействие - ако ми харесваш, ще свърша толкова бързо, че дори и ще се изчервя.

Пак казвам - съзнателния ми полов живот е преминал само в това състояние - гол офлюв Simple Smile Та не сейте градски легенди  bowuu

# 265
Дам, сеят се градски легенди, понеже в България обрязването е присъщо за определен етнос, както и напълно обезкосмените женски интимни части. И ако си обрязан/обезкосмена, има опасност да се появят съмнения относно етническия ти произход.  Peace Иначе се правим на модерни, съвременни и космополитни  Sunglasses

# 266
Дам, сеят се градски легенди, понеже в България обрязването е присъщо за определен етнос, както и напълно обезкосмените женски интимни части. И ако си обрязан/обезкосмена, има опасност да се появят съмнения относно етническия ти произход.  Peace Иначе се правим на модерни, съвременни и космополитни  Sunglasses
 Пълното обезкосмяване на женските интимни  части за кой етнос е характерно ?

# 267
  • Варна
Дам, сеят се градски легенди, понеже в България обрязването е присъщо за определен етнос, както и напълно обезкосмените женски интимни части. И ако си обрязан/обезкосмена, има опасност да се появят съмнения относно етническия ти произход.  Peace Иначе се правим на модерни, съвременни и космополитни  Sunglasses
Свързано е с религията, не с етноса.

# 268

Боже, благодаря ти, че все с жени от "един определен етнос" си ме срещал  Joy

# 269
  • София
Пълното обезкосмяване за кой етнос е присъщо? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт