Ама не разбрах какво не ти е харесало в секса - бил е по-брутален или какво?
Как бързо си го отсвирила. За мен пък секса нищо не значи, нито пък сексуалното пасване. 300 пъти предпочитам да си паснем душевно. Даже сега с възрастта секса започна все повече да губи значение. Като че започнах да копнея за духовна връзка. Ама това моето е много отнесено, даже не знам защо го пиша тук.
Исках да кажа, че не бих отсвирила някой мъж заради секса. НО пък странно как ми е провървяло най-вече с мъже, с които сме си паснали предимно сексуално. 
) вече не ми допадаше толкова.Колкото и да беше забавен и изобретателен, нещо не достигаше и не беше достатъчно. Затова казвам, че мъжът ми ме "развали" и вече нормалните мъже не ме задоволяват
ТИ като прасенца ги описа.
ТО и аз съм мека. 
Каквито са нуждите на мъжа, такива са и на жената. Писна ми от двоен аршин. Все за мъжете всичко, а за жените почти нищо. Не ги приемам тия условия. И ние сме хора, и ние си имаме нужди, да не са и по-големи от тези на мъжете.
Ама то на такъв хубав, бял как да устоиш? 
) вика ми...искам ли да дойда в хотелската му стая, да излезем някъде, как се казвам..той ми каза неговото име, но с този силен акцент, нищо не му разбрах от английския. Викам му"Не виждаш ли, че имам дете...имам и мъж"..той уж се извини, но продължи. Беше голям симпатяга, всички бяха много усмихнати, но се появи изневиделица мъжът ми и ги изгледа лошо