С обрязан ли е по-добре?

• 115 545
  • 362
  •   1
Отговори
# 315
То явно не зависи от обрязването, а от уменията на съответния индивид. Мен от араби ме е гнус, но ако не е арабин или турчин, не би ми пречило да е обрязан.  Rolling Eyes
Този беше рус хърватин*мен черни и араби ме отвращават,а пък те тичат подир белите момичета като луди..*
Да бе! Верно е така. АЗ съм доста светла, но не съм руса. Много харесвам русоляви, светли и рижи момчета и мъже. Мен пък все ме харесват тъмни.  Laughing То и мъжа ми е доста тъмен ама го харесвам де, малко изключение.  Laughing
Ама не разбрах какво не ти е харесало в секса - бил е по-брутален или какво?

# 316
Нищо не усетих,ама съвсем нищо.И така го и отсвирих де Simple Smile Все пак любовта се формира после - първо да видим дали си пасваме физически
Аз обичам по-брутално Twisted Evil Mr. Green

# 317
 Joy Как бързо си го отсвирила. За мен пък секса нищо не значи, нито пък сексуалното пасване. 300 пъти предпочитам да си паснем душевно. Даже сега с възрастта секса започна все повече да губи значение. Като че започнах да копнея за духовна връзка. Ама това моето е много отнесено, даже не знам защо го пиша тук.  Joy Исках да кажа, че не бих отсвирила някой мъж заради секса. НО пък странно как ми е провървяло най-вече с мъже, с които сме си паснали предимно сексуално.  Joy
Какво нещо е човешката природа - ц-ц-ц...

# 318
Не,не че духовната връзка не е важна обаче като не върви в леглото,си остана само приятел.Ама той не искаше.Та така Stop Laughing
Двете си вървят ръка за ръка.Сега съм си щастливо влюбена и всичко ни е наред  Laughing

# 319
И моят мъж, който е обрязан, малко ме срази при първия ни секс. Даже прекалено много усетих, чудех се дали ще оживея на втория път.
Не знам дали при всички обрязани е така, но им трябва доста по-интензивна стимулация и продължителна стимулация, поради по-ниската чувствителност.
Убедрна съм, че тези преди мен са били на прага на смъртта и затова са го зарязали.
Явно аз съм упорито и издръжливо животно и му смогнах Joy
Правила съм и с друг мъж(бившият) секс, по време на връзката ни. Не ми беше достатъчно, нещо куцаше, не се получиха нещата. Не знам някой ден ако се разделим, как ще свиквам на друг.Освен и от мен да бягат.

Аз държа на духовната връзка и разговорите, но колкото и да съм мързелива за секс, държа да го има. Много ме е страх от момента, когато ще съм на 70 и няма да има секс, целувки и любовни игри.

# 320
Е ти недей да мислиш за неща дето не се знаят.
Има си за всеки вид и вкус. Аз пък съм за по-спокойничките и лекичките, не обичам брутален секс. Все си мисля, че с този хърватина бихме се разбрали добре.  Laughing

# 321
Ахаха давам ти го!Дори и младо гадже е,на 24 сега  Laughing но е малко нисичък

# 322
Като сте на леглото, няма значение височината.

Аз също не обичах по-груб секс, то и бавен ме е изнервял, но в някакви нормални рамки си ми беше напълно достатъчно. Бившия беше със скромни размери(доста), но пък изключитлено изобретателен и забавен, сексуален  Laughing И мислех, че е перфектен.После се загаджих с моя мъж и бях потресена, но с времето така ме тренира, че по едно време като започнах паралелна връзка с бившия(то и аз не съм света вода  Joy) вече не ми допадаше толкова.Колкото и да беше забавен и изобретателен, нещо не достигаше и не беше достатъчно. Затова казвам, че мъжът ми ме "развали" и вече нормалните мъже не ме задоволяват  Rolling Eyes Започнах и аз като него да искам повече. 
В момента бавен и романтичен секс, може да ме докара до истерия. започва да ме сърби цялото тяло.Веднъж мъжът ми се опита и го питах, кога има намерение да преминаваме към същността и ми се разсърди  Joy

Аз по-млади не харесвам, много са меки, розови.Личи им младостта във физиономията, кожата.

# 323
 Laughing Меки и розови..  Joy ТИ като прасенца ги описа.  Joy ТО и аз съм мека.  Joy

Ако мъжете ни прочетат, не знам какво ще си помислят. Аз изглеждам много миловидна, невинна и наивна, пък не съм нищо от това.  Joy
Иначе моя мъж може да е и груб, и нежен. Също като мен. Напоследък обаче като че ми се прави повече нежен секс, а тоз моя е по по-грубия. Писнало ми е да ти кажа.  Laughing Иска ми се нещо по-така духовно, ако мога така да се изразя.  Rolling Eyes Малко мъже са на такава вълна, де. Т.е. не искам просто секс.

# 324
И аз изглеждам доста невинна и миловидна.Напоследък като някоя тетка  hahaha Моят мъж ми беше казал, че преди да се загаджим съм изглеждала като много мило и сладко момиченце, а съм се оказала ужасна харпия  Laughing
Ама то така трябва. Да имаме прилежен вид.

# 325
На мен външния вид много ми помага именно, защото оставям погрешно впечатление. А има много жени, които изглеждат да не казвам как, пък са съвсем задръстени.  Laughing
Ама темата беше за друго. И аз не съм от най-отворените ама моя нещо се зачете в темата и ще ми се разсърди като види какво съм писала.  Laughing Той не може да ме познае тук, но поне си знае, че съм от тия дето лаят, но не хапят. На мен само приказките са ми големи. Обаче от тия приказки май пак ще спре да ми говори.  smihesorry

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 23:07 от HAPPY_QUEEN

# 326
То явно не зависи от обрязването, а от уменията на съответния индивид. Мен от араби ме е гнус, но ако не е арабин или турчин, не би ми пречило да е обрязан.  Rolling Eyes
Този беше рус хърватин*мен черни и араби ме отвращават,а пък те тичат подир белите момичета като луди..*

Как се справяш във Франция с тях? Моят е баш франсе-мароканец,но много си го обичам и не го сменям за друг.
Доста крайни ми звучат такива изказвания,миришат ми на расизъм.
В 21 век мисля,че не е нормално това.....
Черен,бял,рус ,рязан,опасан, важното е да е добър.

# 327
Има огромна разлика между расизъм и това някои характерни черти на отделни раси и народи да не са ти сексуално привлекателни.В компания, в работата, като роднина-няма никакъв проблем. Просто всеки си има предпочитания за физика. Никакъв расизъм няма... 
На мен не са ми привлекателни азиатците. Не мога да се пречупя и да харесам физически мъж, който изглежда като китаец, виетнамец, японец.Не защото са ми гнусни, глупави, по-малко от човек..просто не ми харесва ръстът им, физиономията, жестове. 
все пък расизъм ви се привижда...в САЩ, някои европейски страни и сред малцинства и в нашата страна, все им се привижда.
Мисля, че всеки има право да си ляга с хора, които му харесват.И спокойно да говори за това, какви физически черти предпочита или не в сексуалния обект.

# 328
То явно не зависи от обрязването, а от уменията на съответния индивид. Мен от араби ме е гнус, но ако не е арабин или турчин, не би ми пречило да е обрязан.  Rolling Eyes

Как се справяш във Франция с тях? Моят е баш франсе-мароканец,но много си го обичам и не го сменям за друг.
Доста крайни ми звучат такива изказвания,миришат ми на расизъм.
В 21 век мисля,че не е нормално това.....
Черен,бял,рус ,рязан,опасан, важното е да е добър.
Абе така е ама мен от араби и турци ме е гнус, особено като им знам религията... Мъжа може да има колкото си иска жени, стига да може да ги издържа, а жената не може да мръдне без покривало.  Sick Каквито са нуждите на мъжа, такива са и на жената. Писна ми от двоен аршин. Все за мъжете всичко, а за жените почти нищо. Не ги приемам тия условия. И ние сме хора, и ние си имаме нужди, да не са и по-големи от тези на мъжете.  Rolling Eyes

А пък бял, рус си е екстра, има нещо възбуждащо, макар и на расова основа да е. Не случайно едно време германците като са минавали по нашите земи, жените сами им се натискали и после ония им удряли по един печат отзад да видят мъжете им.  Joy Ама то на такъв хубав, бял как да устоиш?  Joy

Бтв на мен китайците и японците са ми доста привлекателни.  Laughing Абе мюсюлманин да не е май е най-точно да кажа. Само с такъв не искам да съм никога, никога, никога през живота си. Дано Господ ме пази от такива. Амин!  Praynig

# 329
То и по-вярващ мюсюлманин, надали ще е навит на християнка, ако ще да е....чакай по-сочна известна личност да се сетя  newsm78 Laughing Ким Кардашиян?
На мен ен са ми сексапилни азиатците.И говорът и жестовете им, са ми някак детски. Бившият мениджър на моят беше японец, който е израснал в Америка. Та той си говореше по американски, нямаше го онова крякане, беше готин и татуиран..но пак не ми беше симпатична физиономията му Rolling Eyes Не ми беше хубав.Иначе много готин, весел и луд.
Преди няколко седмици си се разхождах около Плиска и някаква групичка тъмнокожи, говореха и на френски....та един започна да ме задява(а аз с детето даже  newsm78) вика ми...искам ли да дойда в хотелската му стая, да излезем някъде, как се казвам..той ми каза неговото име, но с този силен акцент, нищо не му разбрах от английския. Викам му"Не виждаш ли, че имам дете...имам и мъж"..той уж се извини, но продължи. Беше голям симпатяга, всички бяха много усмихнати, но се появи изневиделица мъжът ми и ги изгледа лошо  hahaha
не знам ако не бях обвързана длаи щях да се навия.Аз съм много страхлива и с непознати никога, никъде не ходя  Laughing та надали.

Общи условия

Активация на акаунт