С обрязан ли е по-добре?

• 115 520
  • 362
  •   1
Отговори
# 75
Зависи от физиологията на жената, на някоя може да и омръзне и след 15 минути ако вече е готова.

# 76
  • София
Аха...Значи обрязаните могат да не се къпят....Готино... Mr. Green

,а резано не разано,си иска водица и сапун..

ooooh! newsm78

Е, ти пък сега....Не съм визирала твоя пост.....Написала съм го на шега, какво се чешкаш по главицата.... Grinning
Ето, td ме е разбрал правилно..... Wink

# 77
Що ли пък при мен не се получава това "сирене" не знам. А щом си е еволюцията казала. значи кожата ще е там. Има си предназначение и обрязаните правят грешка да се мислят за по умни от природата.
Не е точно така.
Измислено е от номадите в пустинята за по - добра хигиена. Исляма налага обрязването като част от религията за да се спазва от всички.
Има го и при евреите - някой от тия, библейските личности /Ной ли беше/, си обрязал сина и от рода им се отделили евреите. Като знак за етническа принадлежност е.
Обрязват се и образовани американци заради хигиената.

# 78
Аха...Значи обрязаните могат да не се къпят....Готино... Mr. Green

,а резано не разано,си иска водица и сапун..

ooooh! newsm78

Е, ти пък сега....Не съм визирала твоя пост.....Написала съм го на шега, какво се чешкаш по главицата.... Grinning
Ето, td ме е разбрал правилно..... Wink
   хаха що ли се чешка.... ЩОт бавно вдева....

# 79
Е, ако човек възнамерява да пренася цялата кутия на Пнадора в препуциума си, по-добре да реже.

# 80

Може да го вдевам бавно,ма така е по-осезаемо for both sides..Laughing  bouquet

# 81
  • Варна
На външен вид, необрязания ми харесва повече Confused Сигурно съм извратена.
На усещане, единствено продължителността на секса е различна-обрязания издържаше по-дълго, до момент, в който просто ми писваше....
Да кажа само, че човека не беше мюсюлманин.

Може да има нещо вярно. Чувала съм, че след обрязването се губи донякъде чувствителността на пениса, поради директното триене с дрехите.

П.П. О вие сте го обсъждали вече, ама така е като чета отзад напред. Blush

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 14:37 от Хексе

# 82
  • На топло в неговото сърце.
аха я виж ти колко се е изписало по темата ,според мен относно чистотата е по-добре може и по -продължителен да е секса но всичко е до това дали харесваш секса с този човек без значение рязан ли е или не

# 83
Tова с по бавното е мит и то голям. Колкото ми е кеф толкова си го правя и без да съм обрязан ако искаме със жената може и час да си го правим, то по скоро мога да се изтощя от колкото да спра заради кожата. Пък като е вътре кожата си е опъната Mr. Green така че някой да каже че има разлика ще му се изсмея.

# 84
  Аз  лично  -  била  съм с  обрязан и  не ...ами  абсолУтно  никаква  разлика  няма  .  Поне  като  жена го  казвам ,  ни  за  време  ни  за  нищо  .  Просто  зависи  от  чувства  ,  желание и  размер  най  -  вече  .  Абе  последното  си  има  значение  ....

# 85

Може да го вдевам бавно,ма така е по-осезаемо for both sides..Laughing  bouquet

Виж как си знаеш...

# 86
  • София
  Аз  лично  -  била  съм с  обрязан и  не ...ами  абсолУтно  никаква  разлика  няма  .  Поне  като  жена го  казвам ,  ни  за  време  ни  за  нищо  .  Просто  зависи  от  чувства  ,  желание и  размер  най  -  вече  .  Абе  последното  си  има  значение  ....
И още как...

# 87
Вие д-р Бостанджиев не сте ли слушали. Влагалището било 11 см, по-нататък е лакомия. Лакомнички такива.

# 88
Вие д-р Бостанджиев не сте ли слушали. Влагалището било 11 см, по-нататък е лакомия. Лакомнички такива.

Да, но и същият доктор казва , че на всяка  жена влагалището си е индивидулано -  дори и там няма стандарти. Laughing

# 89
2pac ,все се каня да ти кажа,че имаш много сладко момиченце Heart Eyes
Извинете за офф-а.

Общи условия

Активация на акаунт