С обрязан ли е по-добре?

• 115 533
  • 362
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Вие д-р Бостанджиев не сте ли слушали. Влагалището било 11 см, по-нататък е лакомия. Лакомнички такива.

Размерът няма значение, стига да не е прекалено малък. Laughing Имала съм такъв случай, не усетих нищо. Shocked

# 91
Вие д-р Бостанджиев не сте ли слушали. Влагалището било 11 см, по-нататък е лакомия. Лакомнички такива.

Размерът няма значение, стига да не е прекалено малък. Laughing Имала съм такъв случай, не усетих нищо. Shocked

ти пък... Laughing съвсем нищо ли?! Grinning

# 92
  • Варна
Mи... нищо. И най-гадното беше, че човекът успяваше много да ме разпали, но като се стигне до съществената част, все едно нищо...
Не продължи дълго връзката.. Ми то нормално след няколко опита ходех така. #Crazy

# 93
  • където ми харесва
Tова с по бавното е мит и то голям. Колкото ми е кеф толкова си го правя и без да съм обрязан ако искаме със жената може и час да си го правим, то по скоро мога да се изтощя от колкото да спра заради кожата. Пък като е вътре кожата си е опъната Mr. Green така че някой да каже че има разлика ще му се изсмея.
Хайде, започвай да ми се смееш, защото аз съм една от тези, които казаха, че има разлика.
Не съм спала само с двама, че да сравнявам обрязания и необрязания само по това. Имала съм достатъчно партньори и само с обрязания съм имала този проблем. И не е като да не съм говорила с него, и да не сме го обсъждали. И човека си каза, че преди да се обреже, не е имал подобен проблем.

# 94
  • София
Ако питаш мен просто се е оправдавал,че видиш ли преди това не е било така,моя опит сочи съвсем съвсем друго.

# 95
Mи... нищо. И най-гадното беше, че човекът успяваше много да ме разпали, но като се стигне до съществената част, все едно нищо...
Не продължи дълго връзката.. Ми то нормално след няколко опита ходех така. #Crazy

М, лошо.  Чудно, защо не е компенсирал това с други неща- играчки разни или нещо подобно - с цел задоволяване на партньорката?! След като природните не са достатъчни...
Горкият човек... това си е гадно. Tired

# 96
  • София
Най-добре ще е да си намерия някоя с по-малка и всички са щастливи. За мен размерът има значение.

# 97
  • Варна

М, лошо.  Чудно, защо не е компенсирал това с други неща- играчки разни или нещо подобно - с цел задоволяване на партньорката?! След като природните не са достатъчни...
Горкият човек... това си е гадно. Tired

Това става преди повече от 15 години, тогава такива играчки нямаше под път и над път . Laughing

# 98
Колко трЕбва да е нормалния Размер?
...до преди около 2мес. говорехте че:
-трябва да е поне два хвата дължина
-диаметър-при обхват пръстите да не опират дланта Hug Hug Hug

# 99
  • Варна
Колко трЕбва да е нормалния Размер?
...до преди около 2мес. говорехте че:
-трябва да е поне два хвата дължина

Два хвата, две педи ли са?  Shocked

# 100
От къде тръгнахме докъде стигнахме.  Laughing

Ето статия за размера на влагалището: http://www.paradizo-sex.com/malepages/penisdebate/main/page39.html  Wink

Хексе, два хвата е все едно да хванеш с две ръце една над друга молив, или друг длъгнест предмет. Като ги наложиш една над друга, да не се губи предмета посредата.  Laughing

# 101
Хм, то целия сайт откъдето е статията е крайно образователен, с картинки.  Crazy

# 102
  • Варна

Хексе, два хвата е все едно да хванеш с две ръце една над друга молив, или друг длъгнест предмет. Като ги наложиш една над друга, да не се губи предмета посредата.  Laughing

Ха-ха така е по-добре. Laughing

Най-добре ще е да си намерия някоя с по-малка и всички са щастливи. За мен размерът има значение.

Какво значи по малка? В случая дебелината не беше проблем...

# 103
От 15г до сега може и да му е пораснал бе Peace

# 104

Не, върхът на палеца не трябва да допира върха на средния пръст.

Общи условия

Активация на акаунт