С обрязан ли е по-добре?

• 115 489
  • 362
  •   1
Отговори
# 60
Аз по темата да си кажа,че не съм била с обрязан,но си мисля,че действително мЕстото ще да е по загрубяло,таа..не знам. Обаче от хигиенна гледна точка май ще съм по-доволна,че аз съм си гнуслива.
А по въпроса с размера да се изкажа и аз,че е много важен и на фи и на каквото се сетите. Но! Ако харесваш много някой,може и компромис. Тука споделям веднага за един мъж,с когото се сваляхме и заигравахме доста дълго време преди години и а ха да стане,ама не ставаше работата. Обаче и двамата все пак не бързахме. Докато един ден не ми изтърси,че му бил много,ама много малък,направо разбирайте,че го няма. Аз няколко дни свиквах с идеята,обаче тоооолкова много го харесвах,че бях решена да пробваме някакъв вариант. Ама той огромен мъж,2 м+ 100 кг сигурно. И така за размера. Оказа се,обаче,че е огромен,аз се държах неадекватно и аз избягах и не продължих. бях шокирана да живея с идеята,че в гащите му няма никой,а после #Crazy

# 61
Е кво значение има размера. Според мен фи-то е важно, не дължината.
Особено ако фи-то е около 50-60мм то дължината
дали ще е150мм или 220мм нЕма проблем така ли? Grinning

# 62
  • София
Е кво значение има размера. Според мен фи-то е важно, не дължината.
Особено ако фи-то е около 50-60мм то дължината
дали ще е150мм или 220мм нЕма проблем така ли? Grinning

Е, къв проблем да има? Лек дискомфорт винаги е за предпочитане, но ако не може - не може...

# 63
Обаче от хигиенна гледна точка май ще съм по-доволна,че аз съм си гнуслива.

Стига с тая хигиенна гледна точка. Има вода , има сапун. Който го мързи да си подръпне пишльока да го измие, такава ще му е цялата хигиена. Дай да си извадим зъбите, че трябва да ги мием.

# 64
Трещи,абе друго си е като има кожичка,събира си се и си има по-характерна миризма. Никой не е отрекъл съществуването на сапуна,айде моля те Stop Peace

# 65
Обаче от хигиенна гледна точка май ще съм по-доволна,че аз съм си гнуслива.

Стига с тая хигиенна гледна точка. Има вода , има сапун. Който го мързи да си подръпне пишльока да го измие, такава ще му е цялата хигиена. Дай да си извадим зъбите, че трябва да ги мием.

Айде стига сте с тоя мързел де...Не е до мързел.Той кой си го мързи,си го мързи,а резано не разано,си иска водица и сапун..Аз съм маниак на тема хигиена,ма честно казано,чисто технически,едно да си го миеш,и след няколко часа,пак усещане за..нечистота..,друго е да си ти е постоянно чист,някак..по-леко..Бе да знам..Поне при мен е така.Казвам го като човек,поживял и тако и вако..

# 66
  • София
Аха...Значи обрязаните могат да не се къпят....Готино... Mr. Green

# 67
В такъв слачай тичам да се резна
за кво да плащам всеки месец по 70лв на Топлофикация
за подгреване на вода...направо ше се видим у кинти Joy Joy Joy

# 68
  • по пътеката
не се режи, 4е те  обрязаните по традиция си се мият с марку4ето и сапун4ето на всяко тоалетно ходене, дано и в бг да сложат за удобство в тоалетните!(за жените удобство) мъжете ще му намерят колая на мивката!

# 69

,а резано не разано,си иска водица и сапун..

ooooh! newsm78

# 70
ма честно казано,чисто технически,едно да си го миеш,и след няколко часа,пак усещане за..нечистота..,друго е да си ти е постоянно чист,някак..по-леко..

Това усещане за нечистота след няколко часа говори единствено за наличие на хронични инфекции. Нормалното положение и при мъже, и при жени, не е да се почувстваш мръсен след няколко часа. Душ веднъж дневно е напълно достатъчен, по-честото сапунисване даже е вредно, въобще употребата на сапун се отрича за интимна хигиена вече. Но аз съм се убедила и в интернет, и наживо, че хората масово имат здравна култура под критичния минимум.
По темата - не, не е по-добре с обрязан, разлика при равни други условия, няма. Приятелката ти, като типична глупава патка, е решила, че щом сексът с обрязания й е допаднал най-много, то няма начин да не е заради това.

# 71
Що ли пък при мен не се получава това "сирене" не знам. А щом си е еволюцията казала. значи кожата ще е там.
Скрит текст:
Има си предназначение и обрязаните правят грешка да се мислят за по умни от природата.

# 72
  • където ми харесва
На външен вид, необрязания ми харесва повече Confused Сигурно съм извратена.
На усещане, единствено продължителността на секса е различна-обрязания издържаше по-дълго, до момент, в който просто ми писваше....
Да кажа само, че човека не беше мюсюлманин.

# 73
Те и пияните на кирка метъли след концерт на некакъдрни групи в читалище отец Паисий издържат много дълго, ама не вярвам всичките да са обрязани...

# 74
Е колко пък да е това по-дълго,че да омръзне чак newsm78 2 часа...3...

Общи условия

Активация на акаунт