С обрязан ли е по-добре?

• 116 337
  • 362
  •   1
Отговори
# 150
Човешките тела нямат дефекти?  Shocked И къде са тези перфектните (здрави, чисти, красиви и млади, и всичко това во век и веков) хора? Завиждам им! На мен ми се налага да полагам грижи за себе си и да си преодолявам дефектите.  Confused

# 151
Преди да се говори, а още повече преди да се реже, редно е да се помисли. При нормален, здрав човек, който не страда от кожни проблеми, венерически болести и не е носител на латентен вирус или бактерия, ежедневният душ само с вода е напълно достатъчна хигиена. Има ли дискомфорт, заради който на човек му иска да се мие непрекъснато, значи има проблем и е време за изследвания.
За някои мъже обрязването е решение на проблемите им, свързани с непрекъснати възпаления и те, много ясно са доволни. Тук трябва да се знае, че не препуциумът води до проблеми, но ако проблемите са налични, то наличието му засилва дискомфорта.
Ама другите, които нямат техните проблеми, за какво да се обрязват? Много ясно, че никой няма да каже "образах се, ама съжалявам". За деца пък да не говорим. Какво са тия глупости "децата забравят". Забравят, ама и не разбират защо биват подлагани на тези мъчения. Докато възрастният индивид осъзнава много ясно на какво се подлага и може да потърпи. Хайде сега, понеже като голям щял да помни и да страда (моля ви се!), дайте да го измъчим като дете!

# 152

Дразня се вече някой от женски пол да спори кое е чисто кое не. Сигурно във вагината която е по затворена е бъкано с бактерии по тази логика Joy Joy Joy  Обрязването е простотия в 21 век.

Стой и гледай сеир 2pac... по ненормално нещо от обрязването едва ли може да има... само им се чудя на женорята що ли толкоз напират... сякаш вечер като ги опънеш разбират резан ли е или не... а простотиите за хигиената са просто излишни... аналог с техните незарастващи рани не може да има.

П.П. Има доста части на тялото, които вече не са ни необходими

Права си... по тази логика дай да си отрежем пишките.. то и без това всички неприятности идват само и единствено заради чевръстата гадина.  Joy

# 153
  • София
Може да не са перфектни, но не са дефектни по подразбиране, особено пък кожата на пишките на мъжете или апендиксът или мъдреците! Перфектни тела няма, а и не е нужно да има, просто човешкото тяло си е добре пригодено за това, за което е правено - да расте, да се храни и да се размножава. Всичко останало е плод на човешките желания и въображение.

# 154
Мonikamaria, ти колко пишки забели, че пишеш такива щуротии? Защото аз лично точно 2 броя и такива рани и нацепвания не е имало, нито пък фимоза.

# 155
Mи явно на тея дето им се събира това бялото са болни, защото на мен не ми се събира и за 14 часов работен ден и си остава чист. То ако бельото и дрехите са чисти бактерии няма от къде да дойдат и урината си е стерилна. А стига с тия простотии защото като съдя по мен всичко което говорите за хигиената са глупости казани от жени дето нямат как да наблюдават това и си измислят ей така простотии.  И явно не знаеш коя част за какво е служила, а апендикса е ненужен защото готвим храната си. Кожата си е нужна все още и предпазва главичката. Оффффффффффффффффффф ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Дразня се вече някой от женски пол да спори кое е чисто кое не. Сигурно във вагината която е по затворена е бъкано с бактерии по тази логика Joy Joy Joy  Обрязването е простотия в 21 век.

Виж сА ти живееш в БГ нали, а иди молим те в Египет обаче по-назад във времето и ще разберешза що са се обрязвали. Това при положение , че до сега не си прочел или срещнал в Античната световна история.
Андариел, точно в Персийската империя са използвали също  този трик , който няма нищо общо с Едем земният рай.

# 156
  • Варна

Виж сА ти живееш в БГ нали, а иди молим те в Египет обаче по-назад във времето и ще разберешза що са се обрязвали. Това при положение , че до сега не си прочел или срещнал в Античната световна история.
Андариел, точно в Персийската империя са използвали също  този трик , който няма нищо общо с Едем земният рай.

2pac, точно това казва, че сега е безсмислено. Навремето е имало смисъл.

# 157
  • София
За какъв трик говориш, Форчън? освен ако сегашни археолози също не са част от заговора на Персийската империя отпреди векове. Археолози твърдят, че климатът по онези места преди векове не е бил като сегашния,  че е било много по-зелено, имало е къде да сеят и да пасат добитък, а след това са настъпили климатични промени.

# 158
Христос е бил еврейн Peace За туй и обрязан е бил.
Имам дъщеря имам и син.Чела съм ужасяващи истории за обрязване дори на момичета.Кошмари са провокирали-преди да се омъжа дори.Ако се наложи по медицински причини да обрежа сина си-ще го направя.За сега не ми е дори споменавано от педиатърката.
Какви са тея безумни неща за религии.Ако някой го прави,то това е от лично убеждение,не от религиозна гледна точка

# 159
За Египет през ерата на къпането веднъж седмично при 40 градуса температури и мръсно бельо да, ама сега в 21 век където си перем дрехите всеки ден и се къпем по два пъти лятото не мисля че е нужно. Кожата си има функция да пази главичката от дразненията на дрехите или все някаква функция си има, а във вашите "дупки" може да живеят повече "чудовища" на топло и влажно и сложете си тапи, че няма как да ги отрежете.

# 160
И трите религии - християнство, мюсюлманство и юдаизъм възникват в региони където е топло, а водата  - кът. Обрязването се налага като част от тях, за да спазва от всички. Само каноните на религията са гарантирали 100% изпълнение. Затова обрязването е било задължително за всички - за да се наложи, а не е останало като местен обичай.

Моя мъж е на мнение че "щом природата е поставила тази кожа, значи там ѝ е мястото и няма нужда да се маха". Мен ме учудва твърдото му отричане на обрязването, защото много рядко е краен.

# 161

Чувствителността им е по-малка и заради това им е нужно по-дълго време,за да свършат.Знам за случаи,където свършването е доста трудно и рядко могат с жена,а не сами.
[/quote]
Малейййй, какви глупости чета   Grinning

# 162
Аз съм мъж и не съм обрязан.

С риск да разочаровам голяма част от жените тук ще кажа, че уви, не съм откривал бели неща, остри миризми, боклуци, бананови обелки, чудовищата от рекламите на Доместос или други форми на живот със злонамерени помисли по малкия си приятел. Колкото и някои жени да не могат да повярват при спазването на нормална лична хигиена Малчо си остава чист.

Ако дамата наистина мисли, че 2 пъти на ден не е достатъчно хигиенично за необрязан полов орган искам да спомена, че женските гениталии са многократно по-склонни към нехигиеничност и развитие на всякакви хубавинки. В този ред на мисли оставям изцяло на нейното въображение колко десетки пъти на ден трябва да се обръща специално хигиенично внимание там долу. Но все пак модерната жена няма на разположение чак толкова свободно време, че да отделя по 5 часа дневно в чистене на репродуктивните си органи и слава богу Simple Smile

Обърнете внимание на мъжките мнения в темата. Не видях нито един, който да е ЗА обрязването. Това трябва да ви говори достатъчно.

# 163
  • Tам през Атлантическия океан
За Египет през ерата на къпането веднъж седмично при 40 градуса температури и мръсно бельо да, ама сега в 21 век където си перем дрехите всеки ден и се къпем по два пъти лятото не мисля че е нужно. Кожата си има функция да пази главичката от дразненията на дрехите или все някаква функция си има, а във вашите "дупки" може да живеят повече "чудовища" на топло и влажно и сложете си тапи, че няма как да ги отрежете.

Laughing Hug Колко 'чудовища' са се пръкнали  имено от там не е истина  Laughing

Peace

# 164
  • густо майна Филибето
По въпроса на темата - не мисля, че има разлика за жените, като се ползва по предназначението кожата така или иначе е опъната.

Моя мъж е на мнение че "щом природата е поставила тази кожа, значи там ѝ е мястото и няма нужда да се маха".

Ей тука е истината.

Общи условия

Активация на акаунт