С обрязан ли е по-добре?

• 115 548
  • 362
  •   1
Отговори
# 285
Аз не усещам разлика с презерватив и без, ти за какви неща си заговорила...  Laughing Не искам и да разбирам, арабите са ми много противни - да не се засягат, ако има тук такива, но ме е гнус да легна с такъв мъж..  Sick Особено пък, ако знам, че е мюсюлманин, потресът ще е пълен. Надявам се никога и да не ми се наложи да правя секс с такъв мъж.  Sick

Всеки с мнението си . Аз лично съм най - доволна от арабите / да уточня, че само един съм имала/. Тук да вметна, че няма връзка с обрязването. Явно човека си го биваше.

# 286
Е предполагам, че няма връзка с обрязването. То човек или го умее, или не - както казваш. За мен нито размера има значение, нито обрязване, нито нещо друго. Възможно е да съм била с някой обрязан без да забележа, доколкото прочетох се случва не само на мюсюлмани.  Laughing Но арабите са ми някак противни, изпитвам органично отвращение, може би заради женомразката им религия или заради това, че са по-тъмни, не знам. Гнусни са ми. Но като се замисля, те и негрите са тъмни ама от тях не ме е толкова гнус.  Laughing Сигурно заради разбиранията им спрямо жените са ми толкова противни.

# 287
Бог ни е дал такова хубаво нещо, а аз да го коригирам, отрязвайки от него. Първо не виждам причина да коригирам Твореца. Второ, не виждам причина да го смалявам. Ако партньорката ми го иска гологлав, никакъв проблем. Даже необрязан ще е с маслен сегмент буталото, ако ме разбирате за какво ви говоря.

# 288
Бог ни е дал такова хубаво нещо, а аз да го коригирам, отрязвайки от него. Първо не виждам причина да коригирам Твореца. Второ, не виждам причина да го смалявам. Ако партньорката ми го иска гологлав, никакъв проблем. Даже необрязан ще е с маслен сегмент буталото, ако ме разбирате за какво ви говоря.
   ...чак ми е чудно как повече от 13 часа нито една мома не e изказала мнение
     за Супер важната роля на Масления Сегмент  newsm78 #Crazy.... или
    все още изучавата ролята му в учебниците по ДВГ(Двигатели с вътрешно горене) Grinning Joy Grinning

Последна редакция: пт, 12 юли 2013, 23:36 от td

# 289
Обрязан естествено! Бившият ми,макар и доктор,все ми намирисваше,а се миеше постоянно след всяко посещение във ВЦ. Не можах да го накарам да се обреже и за това си взех готов обрязан.  Joy
Родих се. hahaha Чисто и свежо като бебешко дупе,ако ще и 5 дена да не се мие. Laughing

# 290
боже как лесно си решила проблема ,много ми хареса  Joy Joy Joy

# 291
  • Варна
боже как лесно си решила проблема ,много ми хареса  Joy Joy Joy

Даже и от вода пести.. Joy

# 292
Обрязан естествено! Бившият ми,макар и доктор,все ми намирисваше,а се миеше постоянно след всяко посещение във ВЦ. Не можах да го накарам да се обреже и за това си взех готов обрязан.  Joy
Родих се. hahaha Чисто и свежо като бебешко дупе,ако ще и 5 дена да не се мие. Laughing
До сега не съм била с  мъж, на който да му мирише, въпреки че на са им били обрязани  - странно, сигурно моето обоняние не е достатъчно чувствително.  newsm78 ТОз твоя бившия да не е имал някоя болест? Май при някои венерически болести се отделя такъв миризлив секрет. Иначе не мирише.

# 293
Не е задължително да има болест за да намирисва, същото се отнася и за жените Simple Smile По стечение на обстоятелствата всеки ден ми се налага да виждам полови органи и някои от тях наистина намирисват  Mr. Green и факт е че обрязаните са по ''чисти''.

# 294
Щом казвате... аз си предпочитам необрязан и не ми мирише.  Wink

# 295
До сега не съм била с  мъж, на който да му мирише, въпреки че на са им били обрязани  - странно, сигурно моето обоняние не е достатъчно чувствително.  newsm78 ТОз твоя бившия да не е имал някоя болест? Май при някои венерически болести се отделя такъв миризлив секрет. Иначе не мирише.

Уточних,че човека е доктор(за болести и дума не можеше да става). Миришеше ми на спарено,не можах да се примиря с мисълта....колкото и да го миеше все ми намирисваше.

Сега всеки ден с кеф си душа обрязаният.  Mr. Green

# 296
  • на кого му пука

Сега всеки ден с кеф си душа обрязаният.  Mr. Green

Това сериозно ли? Joy

# 297
Уточних,че човека е доктор(за болести и дума не можеше да става). Миришеше ми на спарено,не можах да се примиря с мисълта....колкото и да го миеше все ми намирисваше.

Сега всеки ден с кеф си душа обрязаният.  Mr. Green

Това, че е лекар не значи, че е безгрешен и не може да се разболее от която и да е болест. И моя мъж не е обрязан, но не мирише на спарена или каквото и да е друго. По-скоро си е до телесни течности и миризми.

Последна редакция: вт, 16 юли 2013, 23:16 от Ekcnpec

# 298
KapriZ при редовни тестове и предпазен кекс едва ли ще е болест.
Явно неговите телесни течности и миризми бяха по-натрапчиви или моят нос е много чувствителен и надушва бързо такива гадости.

случайна непозната сериозно  Joy

# 299
Има си и мъже и жени просто с по остра миризма както на потта, така и там долу.

Общи условия

Активация на акаунт