На море в Гърция - 9

• 114 872
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, не разбрах на 2 Септември колко от вас ще са в Никити. Хайде преброявайте се  Simple Smile

Аз, 2-8.09. Никити, Филианна.  Hug

# 331
  • Пловдив
От 27 август ще сме на о. Крит за седмица.
Дайте препоръки за интересни места за посещение на острова или наоколо.

Тук можеш да прочетеш какво видяхме ние и ще добиеш представа какво да очакваш.

Изчетох и между редовете и ... този твой мъж (предполагам) голям писател. Аз направо все едно бях с вас там. Simple Smile И цветно и обстойно, че и подплатено със снимков материал. Много се смях за съчетанието от умора, глад, момичета, кози и една ябълка.  hahaha

# 332
  • на Земята
И аз ви следя,но не мога да се спра на подходящо място все още.
Бихте ли ми препоръчали местенце ,подходящо за малки деца? Студио с градина за игра и почивка,близко до плажа,без изхранване.
Мисля за Нео Парамос и за една къща със студия в Тузла,но има много българи събота и неделя на плаж,което не ми харесва  Rolling Eyes.

# 333
  • Sofia
Момичета да питам нещо и не ми се смейте моля ВИ  Praynig
Днес ходих с една приятелка да си купя ледени охладители за хладилната чанта в която на пьт за Гьрция ще метна на децата нещата а и нещо за нас.Та имаше само един или по точно 2 в 1пакет и го взех а мойта прятелка чак ми се накара да не давам пари не че са много даже са смешно малко 3лв.Те когато трьгвали да пьтуват и ползвали чантата си слагала шишета от мин.вода от 500мл дьлбоко замразени и те и така до 1ден и било студено в чантата и сьхранявала продуктите по пьтя главно месо че те са планинари и много си правят барбекюта тук там.
Кажете вие с хладилните чанти някой изпробвал ли го е и дали вьршат сьщата работа.Сега май сьжалявам че не си купих чанта на ток но....
Или да продьлжа да си тьрся охладители  newsm78
Пак казвам не ми се смейте  Mr. Green

# 334
  • софия
Момичета да питам нещо и не ми се смейте моля ВИ  Praynig
Днес ходих с една приятелка да си купя ледени охладители за хладилната чанта в която на пьт за Гьрция ще метна на децата нещата а и нещо за нас.Та имаше само един или по точно 2 в 1пакет и го взех а мойта прятелка чак ми се накара да не давам пари не че са много даже са смешно малко 3лв.Те когато трьгвали да пьтуват и ползвали чантата си слагала шишета от мин.вода от 500мл дьлбоко замразени и те и така до 1ден и било студено в чантата и сьхранявала продуктите по пьтя главно месо че те са планинари и много си правят барбекюта тук там.
Кажете вие с хладилните чанти някой изпробвал ли го е и дали вьршат сьщата работа.Сега май сьжалявам че не си купих чанта на ток но....
Или да продьлжа да си тьрся охладители  newsm78
Пак казвам не ми се смейте  Mr. Green
Ние сме с проста хладилна чанта. Не сме имали проблем с охлаждането на идване. Нашите  приятели са с чанта със зареждане в колата. Абсолютно една и съща работа върши. Какта Таня беше писала, така или иначе, зареждането с ток се прави само ,ако колата работи, а на плажа работа вършат батериите. Зареждането с ток е по-удобно и ако имате контакт в багажника. Иначе чантата трябва да е отпред. Точно мнението на Таня ме подтикна към обикновежата чанта и не съжалявам. Да не говорим, че другата е и по-тежка.
Мен най ме е яд, че в Philoxenia се набутахме зорлем сами. За съжаление, постът на Параход беше  доста след като бяхме резервирали, а аз рових и търсих около два месеца. Няма нищо общо с представата ми за море в Гърция и ако бях дошла тук за първи път, много бих се чудила какво толкова я превъзнасят тази Гърция.
Довечера мисля да си оправя вкуса с една пиратска кръчма Wink 

# 335
  Кате, ние също сме с проста хладилна чанта. Години наред за охладител ползваме заледена в камерата бутилка минерална вода. И в най-големите горещини като тази година издържа.
  migeo, вчера случайно минах покрай вашия хотел Анна-Мария. Точно на централния път му е входа като идваш от Ханиоти в Пефкохори, от дясно на пътя. Добре изглежда отвън,сигурна съм,че добре ще си изкарате.

# 336
Нашата хладилна чанта е от най-простите, а сигурно е и най-старата във форума. Wink  Близо 30 годишна е, италианска, купувана от свекърите, докато са работи в Либия. Има два охладителя, които вечер ги слагаме във фризера или камерата да замръзнат и издържат след това цял ден на плажа.
За преброяването - ние сме по същото време, но на Тасос, така че ако други там по това време, да свиркат, бързо ще организраме едно фрапе-пиене или узо-пиене!  Grinning
От много уговорки и приятели, дето не знаят точно какво искат се отказахме от Скиатос и разните други планове и пак ще заложим на познатото тоест Тасос.

# 337
  • с/у ОколоМръсТното
оооооооо, имало нова тема... Мерси много Параходче   bouquet

Гледам, че се броите за септември. Искам и аз да кажа ДА, но е още много рано... Иначе така сме го замислили...
Хладилни чанти не ползваме, в Гърция замразено месо няма. Всичко е прясно и много хубаво и е на 2 крачки в магазина.

Смърфиетка, на този плаж иска и аз...  Laughing

# 338
оооооооо, имало нова тема... Мерси много Параходче   bouquet

Гледам, че се броите за септември. Искам и аз да кажа ДА, но е още много рано... Иначе така сме го замислили...
Хладилни чанти не ползваме, в Гърция замразено месо няма. Всичко е прясно и много хубаво и е на 2 крачки в магазина.

Смърфиетка, на този плаж иска и аз...  Laughing

А ледена биричка, безалкохолно или плодове на самотен плаж не обичаш ли? Simple Smile

# 339

Смърфиетка, на този плаж иска и аз...  Laughing

и аз ..направо се влюбих ..Ама верно ли е тооооолкова синя водата? Heart Eyes

# 340
  • Sofia
оооооооо, имало нова тема... Мерси много Параходче   bouquet

Смърфиетка, на този плаж иска и аз...  Laughing

А ледена биричка, безалкохолно или плодове на самотен плаж не обичаш ли? Simple Smile
Добро утро и мерси за бьрзите отговори  Hug
Значи преключвам да се тормозя и слагам минералната вода вьв фризера  Mr. Green
Моятя сьщо е най обикновенна и бяха даже 2 в 1 и така се сдобих и с по малка за плажа за студената биричка и купичка пьпеш или диня.Ммммм чак се настаних до теб на плажа Аnna   sport027

# 341
migeo, вчера случайно минах покрай вашия хотел Анна-Мария. Точно на централния път му е входа като идваш от Ханиоти в Пефкохори, от дясно на пътя. Добре изглежда отвън,сигурна съм,че добре ще си изкарате.
Anna bel Hug,след много ровене и дебнене мисля, че оцелих мястото, ще пиша отзиви, ама до тогава има мноооого време Rolling Eyes, дано с този си оправя горчивия привкус останал ми от Philoxenia, наистина не е толкова зле, но това не е тази Гърция, която харесвам, нито хотела, нито плажа, нито мястото.
Една снимчица от Siviri, това е моята Гърция
и една специално за Anna bel

# 342
 migeo, много благодаря! Тази снимка от Сивири много ми се нрави! От Анна-Мария няма да излизате така директно на плаж , но не това е основното. И аз сега съм далеч от брега и пак си прекарвам добре. Кажи повече за Сивири,migeo.

# 343
  • София
Охх, момичета, имам да върша куп неща из къщи, а седя залепена за монитора и зяпам хубавите снимки, които пускате  Heart Eyes Пътечката към плажа ме размечта, искам вече и ние да сме в 'нашата' къща, много се кефя че и там от къщата се минава през градината и хоп - във водатааа Sunglasses

Пусто обаче времето минава бавно...

# 344
  • София
Една снимчица от Siviri, това е моята Гърция
Аууу, приказно, как само пясъкът е пред вратата. Къде е това? За Сивири разбрах, ама по-конкретно, линкче нещо?

Общи условия

Активация на акаунт