На море в Гърция - 9

• 114 898
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
migeo ,
Чудесно е , и си позволявам да те коригирам-това е нашата  Гърция.
Искам да помоля всички, които пишете-Все пак,по-тихо, да не ни  чуят, че после  видяхме какво става.
Смърфиетка, и аз съм в някаква ситуация с приятелите,но бързо се приземих.Тъкмо се бяхме настроили и почти организирали за Закинтос  през септември, и май няма да се ходи. Съпругът на приятелката ми влезе в болница  уж за лека интервенция, но се оказа по-сложно. С тях се чувстваме отлично, на паснали  сме характери, интереси. Търсехме нещо ново и различно.Живот и здраве, и  догодина може.
Оказваме се в изходна позиция със съпруга ми  и нищо чудно да се върнем на Халкидики , ще го мислим .

# 346
Това го копвам"Сивири е разположен между Касандрия и Фурка. Курортът представлява крайбрежно селище, напоследък доста добре развито.  Чудесните таверни, спокойствието и зеленината характеризират тази област. Сивири вероятно е най-малкото и най-спокойното селище на халкидическия полуостров, което  обединява море и планини. То притежава пясъчни плажове и много таверни, ресторанти, барове, а също и магазини"
 В допълнение повечето студия са съсредотоени на първа линия буквално на плажа, чиста тясна пясъчна ивица, добре подържана, тъй като е разделена на зони, към заведение или хотел, което е хубаво, защото не прилича на свободен градски плаж.Вода плитка и чиста, виждат се рибки и рачета, няма никакви развлечения или места за разходка, само студия, хотели, няколко, магазина и няколко сергии.Ние се разхождахме в съседните градове Касандра и Калития.Ако някой иска море, прясна риба от рибарите, спокойствие и почивка-това е мястото.
Студията, в които бяхме се казват Alkioni by the sea.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 16:25 от migeo

# 347
  • София (Възраждане)
Тъй като плановете ни изцяло са съобразени с режима на детето /тя спи на обед/, не остава много време за разходки през деня. Ще бъдем в Никити и въпросът ми е, има ли градче на Халкидики, което наистина си струва да посети човек заради автентичния му облик и местен колорит? Може би Афитос newsm78

# 348
  • В светлината на слънцето
Тия студия в Сивири и ние ги бяхме загледали.  Peace

# 349
migeo ,
Чудесно е , и си позволявам да те коригирам-това е нашата  Гърция.
Искам да помоля всички, които пишете-Все пак,по-тихо, да не ни  чуят, че после  видяхме какво става.
Смърфиетка, и аз съм в някаква ситуация с приятелите,но бързо се приземих.Тъкмо се бяхме настроили и почти организирали за Закинтос  през септември, и май няма да се ходи. Съпругът на приятелката ми влезе в болница  уж за лека интервенция, но се оказа по-сложно. С тях се чувстваме отлично, на паснали  сме характери, интереси. Търсехме нещо ново и различно.Живот и здраве, и  догодина може.
Оказваме се в изходна позиция със съпруга ми  и нищо чудно да се върнем на Халкидики , ще го мислим .

Kari2  Peace права си, редуцирах си инфото до минимум, махам  линковете и който иска на ЛС

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 14:22 от migeo

# 350
  • София
Това го копвам"Сивири е разположен между Касандрия и Фурка. Курортът представлява крайбрежно селище, напоследък доста добре развито.  Чудесните таверни, спокойствието и зеленината характеризират тази област. Сивири вероятно е най-малкото и най-спокойното селище на халкидическия полуостров, което  обединява море и планини. То притежава пясъчни плажове и много таверни, ресторанти, барове, а също и магазини"
 В допълнение повечето студия са съсредотоени на първа линия буквално на плажа, чиста тясна пясъчна ивица, добре подържана, тъй като е разделена на зони, към заведение или хотел, което е хубаво, защото не прилича на свободен градски плаж.Вода плитка и чиста, виждат се рибки и рачета, няма никакви развлечения или места за разходка, само студия, хотели, няколко, магазина и няколко сергии.Ние се разхождахме в съседните градове Касандра и Калития.Ако някой иска море, прясна риба от рибарите, спокойствие и почивка-това е мястото.

чрез коя агенция резервирате за Сивири и как се движат цените за студио за 4 души (2 възр. и 2 деца)

# 351
Момичета, някъде в старата тема имаше много положителни отзиви за Неа Ираклица, но не мога да ги открия.  Попадна ми една малка брошура , на която има огромен плаж и се сетих, че някъде по темите срещах скоро отзиви. Моля , ако някой е ходил или се сеща да ме насочи.

# 352
Аз ходих в Неа Ираклица това лято и съм писала на стр. 25 в тема №8.Плажът е наистина страхотен,а морето чисто и спокойно.Ако те интересува нещо -питай.

# 353
  • София
 Rolling Eyes Ами добре, аз тогава моля за линк с конкретните студия на лс, макар че ми е малко странно - все пак темата е за взаимопомощ и информация, той форумът като цяло е за това. Да си разменяме препоръки на лични, пък в темата да пускаме...какво, информация за мястото, която всеки може сам да намери в интернет с обикновена търсачка newsm78
Аз редовно резервирам места за почивка по препоръка на съфорумци, които не познавам лично, но на които имам доверие. Без този елемент на личните впечатления темата става един справочник и нищо повече. Губи се най-ценното.
Не че няма истина и в аргументите на Кари2, но...не знам, който както прецени.

# 354
  • с/у ОколоМръсТното
Искам да помоля всички, които пишете-Все пак,по-тихо, да не ни  чуят, че после  видяхме какво става.

и какво става?
И що за идиотщина или конспирация е това...  newsm78
Бре, бре... Нека ЦРУ да дойде по-бързо  ooooh!

# 355
След последните постове Crazy , като чета и просто се радвам ,че има момичета ,като смърфиетка ,които са готови да помогнат на всеки неориентиран (каквато съм и аз по темата),макар да се задават едни и същи въпроси най-вероятно и е доста дразнещо за тези с повече опит.Както и да се пускат линкове на проверени или не толкова апартаменти ,хотели ,студия и прочие. Peace Peace
Момичета , Благодаря че сте толкова отзивчиви и търпеливи!  bouquet

п.с. ако ще правим разни конспирации на лични и засекретяване на информацията , то просто няма смисъл...

# 356
  • София
Не, аз разбирам и мисълта на момичетата от по-горе...Факт е, че този форум се чете от десетки хиляди далеч не само от тези, които пишем. На търсачка каквото и да пуснеш, на първата страница 5 от 10 резултата са от бг-мама. И това е фактор, който пренася Равда в Сивири примерно Laughing Та - разбирам я тази логика, но...някак не ми е честно аз да черпя от чуждия опит, да чета, да питам, да ми помогнат толкова много, както казах често и резервирам определено място точно по препоръка на конкретен потребител и когато дойде моят ред да споделя опит така, че да е полезно за всички - да не го направя Rolling Eyes Не знам, не се наемам да определям правилно-грешно, но аз лично така чувствам нещата.

# 357
  • София
Rolling Eyes Ами добре, аз тогава моля за линк с конкретните студия на лс, макар че ми е малко странно - все пак темата е за взаимопомощ и информация, той форумът като цяло е за това. Да си разменяме препоръки на лични, пък в темата да пускаме...какво, информация за мястото, която всеки може сам да намери в интернет с обикновена търсачка newsm78
Аз редовно резервирам места за почивка по препоръка на съфорумци, които не познавам лично, но на които имам доверие. Без този елемент на личните впечатления темата става един справочник и нищо повече. Губи се най-ценното.
  202uu 
Ако ще си крием информацията за хубавите места за настаняваме, за какво пишем тук??? За да ползваме местата, от които другите са доволни, а на нашето си никой да не стъпва, ако може...

# 358
Не знам защо ,но аз все си мисля ,че простаците едва ли ползват Бг мама?!Съмнявам се съфорумките да си мятат боклуците по плажа и да врещят до посред нощите ,но знае ли човек ..то простотията е повсеместна вече и завзема целият свят ,като се замислиш.. Rolling EyesЕдва ли няколко засекретени линка , биха променили особено ситуацията..

# 359
  • В светлината на слънцето
  202uu 
Ако ще си крием информацията за хубавите места за настаняваме, за какво пишем тук??? За да ползваме местата, от които другите са доволни, а на нашето си никой да не стъпва, ако може...

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт