На море в Гърция - 9

• 114 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
dechy      bouquet

Отивам да помечтая и кой знае, наистина догодина може среща на Кефалония.  Simple Smile

# 436
  • sofia
Ето, още една подходяща страница любима от фейсбук. Сетих се внезапно, защото току-що постнаха снимка от Кефалоня Wink Съдбата се намесва, навръзват ми се събитията, хаха; ето я снимката:

ето я и страницата:
https://www.facebook.com/Island.of.Kefalonia#!/islandsofgreece

# 437
  • София
Здравейте! Бих искала да попитам някоя от вас била ли е в хотел Halkidiki Palace, Касандра? Ако има ходила там амма много ще са ми полезни отзивите й Grinning Благодаря  bouquet

# 438
... аз се зарекох да не стъпвам повече през автуст на море.
Защо?  Thinking

# 439
  • София
dechy      bouquet

Отивам да помечтая и кой знае, наистина догодина може среща на Кефалония.  Simple Smile
Пък ако не успеем да се срещнем, който е първи ще разказва на другите  Grinning

# 440
  • Пловдив
Някой да е посещавал този къмпинг http://www.camping-natura.gr/?MODULE=bce/application/pages&SiteID=75 Всъщност наши приятели са ходили и им е харесало, но ме интересува пътя преди всичко от Ксанти до въпросния къмпинг, от къде се минава през града Ксанти, че като минавахме първия път през него за Тасос ми се видя много объркан град.

# 441
  • Варна
Жалко за втората част от почивката  Hug, аз се зарекох да не стъпвам повече през автуст на море.

Голяма грешка е да се правят изводи за гръцкото море и дадено място от посещение през уикенд и то август.

# 442
  • София
Голяма грешка е да се правят изводи за гръцкото море и дадено място от посещение през уикенд и то август.

Съгласна съм Peace Уикендите на Халкидики са едно голямо преселение на живущите в Солун и околностите, това поне е мое впечатление от опит.И много обичам понеделника когато всички вече са си тръгнали и на плажа е супер спокойно и най-вече тихо   Laughing, защото аз все още не мога да ги разбера кога се карат и кога просто си говорят помежду си.

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 14:01 от veka

# 443
  • В полето, под тепето.
Не обичам навалица, затова. Laughing Просто лично мнение и изводи, базирани на почивките ми през годините на много места и не за един уикенд, нито само за Гърция.
Все пак споменавам месец август, а не уикенда. И през другите месеци има уикенди нали? Wink Едва ли има някой, който да не е забелязал, че през почивните дни има повече хора навсякъде, България , Гърция  и т.н!
peterky2002. изумяваш ме как правиш генерални изводи от едно малко изречение. ooooh!

# 444
  • Варна
Не обичам навалица, затова. Laughing Просто лично мнение и изводи, базирани на почивките ми през годините на много места и не за един уикенд, нито само за Гърция.
) Едва ли има някой, който да не е забелязал, че през почивните дни има повече хора навсякъде, България , Гърция  и т.н!
peterky2002. изумяваш ме как правиш генерални изводи от едно малко изречение. ooooh!

Ами сигурно темата трябва да се раздели на две:едната на такива дето от 30-40 год. кръстосват Гърция и все им харесва и там да си разменят снимки и отзиви и друга дето си споделят къде ги хапят оси,къде им е шумно в 4 събота през август или дали гърците имат памперси и дали се хранят,къде е гъчкан плажа и как да си крият безцените местенца и какви гадни византийци са дето тормозят хрисимите българчета дошли тихо и кротко да отмарят,абе въобще колко е ужасна Гърция.

# 445
  • Sofia
) Едва ли има някой, който да не е забелязал, че през почивните дни има повече хора навсякъде, България , Гърция  и т.н!

Ами сигурно темата трябва да се раздели на две:едната на такива дето от 30-40 год. кръстосват Гърция и все им харесва и там да си разменят снимки и отзиви и друга дето си споделят къде ги хапят оси,къде им е шумно в 4 събота през август или дали гърците имат памперси и дали се хранят,къде е гъчкан плажа и как да си крият безцените местенца и какви гадни византийци са дето тормозят хрисимите българчета дошли тихо и кротко да отмарят,абе въобще колко е ужасна Гърция.
Аз ли нещо не разбирам или  newsm78
Пак сьщото мое мнение е че след като има тема и тя е:На море в Гьрция
е сьвсем нормално да се обсьжда всичко свьрзано с почивката на море от шумните уикенди и плажове до храната и памперсите за тези който ги вьлнува(като мен).
Сьвсем логично всеки да си зададе вьпроса щом има кьде пьк ако има и желаещи да му отговорят още по добре.Не всеки е обикалял 30-40г за да знае всичко наизуст.А дори и тези обикалялите сьщо са питали вероятно когато им е било за 1,2 или 3 пьт Thinking

# 446
) Едва ли има някой, който да не е забелязал, че през почивните дни има повече хора навсякъде, България , Гърция  и т.н!

Все пак форумът е за майки на по 20-30 години и тези неща също ги вълнуват. Когато са пътували 30-40 години,ще знаят мнооого повече от теб и памперсите и осите сигурно няма да са им интересни. И себе си слагам в твоята категория.

# 447
Ами сигурно темата трябва да се раздели на две:едната на такива дето от 30-40 год. кръстосват Гърция...
Посмали, Манго - дори и в пенсионна възраст едва ли има много такива тук.. Пък и нищо лично, но и в други теми се налага да се замита след противоречивите, та чак подвеждащи (но затова пък горди, със самочувствието на последна инстанция) коментари на този потребител.
Все пак това е форум, егати. Място за споделяне на опит и взаимопомощ. А Бай Ганьо пътува не от 30-40 - вече от 130-140 години и промяна кой знае каква - йок...

# 448
  • София
Peterky, извинявай, но мисля че вече прекали с нападките. Не съм на 70 години и не обикалям Гърция от 40 години, съответно имам в главата си въпроси, които е съвсем логично за теб да са безинтересни. Но това не ги прави маловажни или смешни!!

Аз, Катериниа, както и много други майки се интересуваме точно от наглед простички неща - има ли комари, оси, как стои въпроса с памперсите, откъде се взима лодка,  дали е много топло и т.н. и т.н. И всички ние имаме абсолютното право да си задаваме въпросите точно в този форум, и точно в тази тема  Close

Тези момичета, които имат конкретна информация просто ще ни отговорят. Тези, които нямат - просто подминават въпросите. Така правя и аз когато някой влезе и попита за селцето Х, или за плаж Х, или за хотел Х - ако имам нужното инфо - пиша отговор, а ако нямам информация, просто си мълча. Не съдя никого и не се изживявам като пъдар в тази тема - един вид аз да решавам дали зададените въпроси са глупави или не. Няма глупав въпрос!

Така че, хайде ако обичаш, или не ни нападай когато си разискваме неща, които ни интересуват, или си създай БГ Дядо и там си пусни тема за морето в Гърция.

Само че не е зле първо да предупредиш и другите господа, че за тази страна трябва да се говори като за мъртвите - или добро, или нищо. Ще вземе някой дядо да изрази и най-дребното недоволство, и ще го натириш веднага от темата си  Joy

# 449
И аз да споделя за нашата почивка във Вурвуру. Прекрасно място за спокойна и лежерна почивка.Плажовете Кариди и Талго бийч бар са чудесни с лазурните си и топли води. Вкусна храна в Горгона и пица Мондо,а също и домашно приготвени морски дарове от пристанището в Ормос Панагяос.
За съжаление нашите мили сънародници (компания от пет семейства) внесоха горчив привкус на райската ни почивка.Пиянски философски разговори на висок глас буквално под терасата ни до 3-4 часа успяха да ме побъркат.А имаше и компания от пет румънски семейства ,които успяваха въпреки същата многобройност да не вдигат никакъв шум след 23ч.
Кажете ....що за хора сме ? Thinking
За съжаление гърците не взеха никакво отношение към терора и след като се разговарях с управителя ми се извини и каза че се надявал следващия път да няма такива шумни българи.....
Е да ама няма да има следващ път.  Crossing ArmsИ дори да звучи грозно  при следващата резервация ще искам инфо и ако има големи БГ компании..ще пропусна.....или пък направо ще се насоча към островите.

Общи условия

Активация на акаунт