На море в Гърция - 9

• 114 710
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
15-20 Е ( горе долу всичко по 6 Е-узо, салата, скара)

# 556
  • София
Момичета, моля ви спешно за мнение по тази оферта за 4* х-л Agionissi Resort на о-в Амуляни: http://vacanto.bg/offers/Ostrov-Amulyani-eko-hotel-Agionissi-Res … ki-i-vecheri.html

Какво ще кажете като опитни на тема почивка в Гърция? Hug
Изгодно ли е като цена, плажовете в околността добри ли са, познат ли ви е хотела? Може би трябва да ви ориентирам какви са моите изисквания - спокойно място, без много народ, повече спокойни пясъчни плажове в околността, гледка на стаята към морето (което го има в офертата).

# 557
  • Sofia
Колко много сте изписали докато ме нямаше.Пьк и не четох даже минавам само да се отчета че нашето моренце преключи преди да е започнало  Mr. GreenЗдраве да е .Малкият падна и си счупи крачето бяхме и в болница вече сме вкьщи окупирани в гипс за 40дни #Cussing out
Весело моренце на всички аз ще си ви прочитам от време на време и ще си правя отзиви за догодина живи и здрави  Hug

# 558
Колко много сте изписали докато ме нямаше.Пьк и не четох даже минавам само да се отчета че нашето моренце преключи преди да е започнало  Mr. GreenЗдраве да е .Малкият падна и си счупи крачето бяхме и в болница вече сме вкьщи окупирани в гипс за 40дни #Cussing out
Весело моренце на всички аз ще си ви прочитам от време на време и ще си правя отзиви за догодина живи и здрави  Hug
katerinia, не се ядосвай, бил е малкият дявол. Всяко "зло" за добро.
Скрит текст:
На мене цялата тази година ми е поредица от дребни и средни мизерийки, нищо фатално и сериозно, слава Богу, ама достатъчно за да ме поддържа леко изнервена и ядосана почти през цялото време. Като че иска да ми каже, че трябва да внимавам особено тази година. Никога преди не съм имала подобна година.

# 559
  • Пловдив / София
katerinia, много неприятно както за детето, така и за пропуснатата почивка.

Но все пак, както каза и Соя-фен, било е малкият дявол.

Mini Rebel, не съм била на този о-в, нито в хотела, но тук Амуляни го хвалеха.
Хотелът, от показаното изглежда супер. Можеш да потърсиш из нета отзиви за него. Със сигурност ще излезе нещо.
Цената мисля, че също е прилична.

# 560
  • София
Момичета, моля ви спешно за мнение по тази оферта за 4* х-л Agionissi Resort на о-в Амуляни: http://vacanto.bg/offers/Ostrov-Amulyani-eko-hotel-Agionissi-Res … ki-i-vecheri.html
Какво ще кажете като опитни на тема почивка в Гърция? Hug
Изгодно ли е като цена, плажовете в околността добри ли са, познат ли ви е хотела? Може би трябва да ви ориентирам какви са моите изисквания - спокойно място, без много народ, повече спокойни пясъчни плажове в околността, гледка на стаята към морето (което го има в офертата).
Не мога да отворя офертата на Vacanto, защото в работата имаме забрана за колективни сайтове. Но можеш да сравниш предлаганите цените с тези в туристическите агенции, напр. Рейма http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 24&Itemid=927
Точно до този хотел има май някакво малко плажче. До него свършва асфалтирания път и след това е черен път до още 2 плажа - Агиос Георгиос и Мегали Амос. Първият от тях е доста тесен, но не са лоши и двата плажа. Плажът Аликес е в друга посока. Той е най-добър според мен.
Хотелът е извън селото. Стаите мисля, че са доста теснички от това, което съм чела за хотела. Предполагам, че повечето от тях имат изглед към морето. В Tripadvisor и booking оценките за хотела и най-вече за предлаганата храна не са блестящи.
Катериния, много жалко за малкия. Ако можете да отложите почивката за по-късно, поне за няколко дни ще е добре все пак да отидете на моренце.

# 561
katerinia - важно е детенцето да е добре, пък отпуски винаги ще има.  Peace Може да си откраднете два, три дни през септември и пак да отидете до морето. Много е хубаво там през циганското лято, пък е цените тогава ще са доста ниски.

То и моята отпуска за малко да оттече, мъжът ми го изпращат в командировка точно тогава /изключително са стриктни при него по отношение на отпуските и много толерантни, но просто моментната ситуация го налага/, но реших да си взема сестричката и да си изкараме заедно отпуските. Той ще се присъедини за малко накрая.    grinning039

# 562
  • София
Кате, писах ти на лични  Hug  Hug
Бързо оздравяване на детенце, а пък догодина ще отидете до Гърция, важно е да сте здрави  Simple Smile

# 563
  • В най - голямото село
Аз в крайна сметка резервирах за http://www.lagomandra.gr/F934364A.en.aspx
Не ми се получи с Grecotel Olimpia Oazis тази година (но така е като се съобразяваш с много хора).
Оставям си го за догодина  Peace
Bibi ти от кога си в Лагомандра?
Само да спомена, че отново от хотела получих по - ниска цена от БГ ТУ.  Crossing Arms

И аз го гледах този х-л Agionissi Resort на о-в Амуляни, но според мен си няма плаж.

Цитат
точно щях да ти кажа, че снощи четейки темата за Неа Врасна, попаднах на коментар, че било мноооогооо шумно и "бягат" другаде 

Е така е, който не чете  Embarassed и чака последният момент.

Последна редакция: пт, 03 авг 2012, 15:39 от cikoni

# 564
Здравейте, момичета!

Много съм щастлива, че открих тази тема, съвсем навреме  Simple Smile
Моля ви, препоръчайте ми апартамент, студио или хотел за двама възрастни, деца - на 3 години и 9 месеца за началото на септември.
Много искам да отидем в Гърция на море, но не ми се рискува с децата..
Искам да сме на първа линия, да има храна наблизо или в хотела, да не е много далече от границата и да е на добра цена.

Предварително много благодаря!   bouquet

# 565
  • София
Fam, dechy, благодаря ви за съветите bouquet
Погледнах отзивите в Tripadvisor и се отказах, пък и най-добре на спокойствие да си изберем нещо за септември  Simple Smile

# 566
  • София
Bibi ти от кога си в Лагомандра?
Принципно от 31,08-07,09, но имам време до 14,08 да реша окончателно, че сега се пуснали едни промоционални оферти за празниците и съм пуснала запитвания през една ТА за още 4 хотела Simple Smile

# 567
  • с/у ОколоМръсТното

хареса ми  Grinning

# 568
  • София
Здравейте, момичета!
Моля ви, препоръчайте ми апартамент, студио или хотел за двама възрастни, деца - на 3 години и 9 месеца за началото на септември.
Искам да сме на първа линия, да има храна наблизо или в хотела, да не е много далече от границата и да е на добра цена.

Като гледам колко са големи децата, мога да ти препоръчам Керамоти. Спокойно, няма нощни заведения, голям, пясъчен плаж. Множество студиа и таверни. Магазини, аптека. Близо до границата. Но не мога да ти го сравня с другаде. Успех!

# 569
Здравейте, момичета!

Много съм щастлива, че открих тази тема, съвсем навреме  Simple Smile

Предварително много благодаря!   bouquet

Сещам се за това в Неа Врасна на брега на морето http://www.asprovalta-vrasna.gr/en/members/diogenis.html, на мен ми дадоха мн. добра цена за студио от 1.09
Това също в Ставрос пак регион Кавала http://www.feelgreece.com/bg/north/kavala-region/stavros/accommo … el/maritsas-rooms
Това също в Неа Врасна http://www.studiosalexandra.gr/bg/

Общи условия

Активация на акаунт