На море в Гърция - 9

• 114 718
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Между Никити и Неос Мармарас е. Плажът не е много добър.

# 601
Здравейте!

Включвам се с питанка за цените на студиата на остров Тасос. От няколко години не съм почивала там и не знам как варират сега. Става въпрос за началото на септември. Двама сме и си търсим студио. Без резервация- отиваме и търсим. Нямаме претенции за някакъв лукс- искаме да има хладилник, котлон и климатик.  Rolling Eyes

# 602
  • София
Здравейте!

Включвам се с питанка за цените на студиата на остров Тасос. От няколко години не съм почивала там и не знам как варират сега. Става въпрос за началото на септември. Двама сме и си търсим студио. Без резервация- отиваме и търсим. Нямаме претенции за някакъв лукс- искаме да има хладилник, котлон и климатик.  Rolling Eyes

На мен ми похвалиха тези http://www.hotelsline.gr/root/newHotel/dialogi3.asp?pid=19054&am … fb_source=message , но не съм била в тях. Гледам, че цените на Тасос се септември са към 30 е за двама.

# 603

Включвам се с питанка за цените на студиата на остров Тасос. От няколко години не съм почивала там и не знам как варират сега. Става въпрос за началото на септември. Двама сме и си търсим студио. Без резервация- отиваме и търсим. Нямаме претенции за някакъв лукс- искаме да има хладилник, котлон и климатик. 

Ние сме почивали  тук :http://www.apartments-sunset.gr/ и сме доволни.Цената е 25 евро за  двойно студио за Септември.Ако не ви притеснява ходенето до плажа с кола ,то мястото има разкошен изглед .

# 604
Потвърждавам, че цените на Тасос за септември са средно около 30 - малко по-ниски от другите места, тъй като там сезонът е по-къс.

Относно пиратската кръчма - ходили сме веднъж-дваж, но не съм очарована от храната (претоплена замразена мусака и г.н.), но фона на разкошотиите в региона по принцип. Иначе имат нещо руско-украинско в произхода, да, лелята плямпа свободно руски. То и руснаци са основната аудитория.

# 605
Ходенето до плажа с кола не ме притеснява, още повече, че няма да се спрем на един плаж и на едно място. Трябва ни някъде да се установим. Тези цени (25-35 евро) на вечер за студио ми се виждат много прилични. Още повече, че миналата година почивахме в Хисаря за 70лв. на вечер  Rolling Eyes Били сме на една от най- южните точки на острова( май Астрис се казваше) и там спахме срещу 45 евро на вечер, но бяхме трима.

Иска ми се също така да е от западната част на острова студиото, защото е по- равнинно там и съответно плажът е по- хубав.

И искам да ви питам и още нещо, свързано с Тасос. Къде се намира мраморният плаж? И тази красота

# 606
Мраморния плаж се намира на 4 км след Макриамос . В дясно има една отбивка по която се тръгва , пътя е ужасен но си заслужава. имайте в предвид че ако искате да си наемете шезлонг трябва по-рано да отидете . Миналата година около 15 септември в 9-10 най късно всичко беше пълно .
А Гъола е едно уникално място но много трудно достъпно . Намира се на 2-3 км след Манастира посока Лимена .Има една отбивка мисля че е спирка на автобуса и ототам тръгваш па ляво . На каманите има маркирани стрелки посока Гоъла.Много е пътя около 20-30 мин или поне на мен ми се стори кофти тъй като бяхме с дете на 3 год. А и беше сигурно 40 гр.
Но си закслужава , но аз поне не бих повторила.Но виж Мраморния е уникално място .

# 607
  • Варна
А някакви таверни в района между Вурвуру и Сарти да препоръчате конкретно?

# 608
  • София
Привет    bouquet

Тази година сме се решили да ходим до Лефкада или Евия. Търся нещо на all inclusive, като бюджета е 80-90лв на вечер на човек. Някой може ли да ми препоръча нещо? Говоря за септември началото или средата...  newsm78
Или агенция, към която да се обърна точно за тези места?
Мерсииии   bouquet

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 12:21 от anisunshine

# 609
Blackisback,
еми то Гьола е баш до Астрис.. Simple Smile

Така, значи ако търсите на западния бряг, можете да слезете от ферибота в Принос (този от Кавала) и да карате направо по крайбрежието към Лименария... има доста студиа и вили включително на Дасилиу прину веднага след пристанището (посока боровата гора)... аз съм била в Скала Сотирас, което е супер спокойно селце, в Скала Калирахи малко по на юг също има евтини и прилични студиа, но там пък хептен няма плаж. Въобще тая част е доста по-неразработена туристически.
Ако човек е много голям фен на обикалянето, планинските селца също си заслужават за спане, имат панорамна гледка към морето и в някои има места за отсядане, а е и по-хладно.

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 13:04 от Параход

# 610
Момичета малко help  Praynig
"сглобявайки" една лека септемврийска петневка големия ми син /19/ заяви, че много му се ходело в GR и щял да дойде с нас, но ако можело да не е на Халкидики, че там вече сме го водили и по 3-те ръкава  Wink та сега съвсем ми обърка плановете  #Crazy хем ще ни трябва по-големи помещения, което води до допълнителни финанси  Rolling Eyes хем се почва ровене наново....гледам за Катерини или около Аспровалта, че за 5 дни мъж ми не му се бие път по-далеч, ама и двата района  са ми тотално непознати....ще съм благодарна за всякакви идеи и препоръки   Peace

Я виж това  http://www.booking.com/hotel/gr/big-dino-s-galini.bg.html?aid=33 … 4208d13e2e74c5dX1    Peace

# 611
  • В най - голямото село
Отзиви за този Хотел
http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 23&Itemid=867

И нещо не мога да се ориентирам, това м/у Никити и Неос мармарас ли е или е след н. Мармарас, а от рейма са много "отзивчиви"

Била съм там зимата за една НГ, но плажа е много тесен и каменист. Иначе хотела е хубав НО....

# 612
  • Пловдив
Привет, момичета! Някой може ли да ми препоръча частни вили в Александруполис? Ровя безуспешно да намеря оферти, за каквито засега само чувам - не знам дали вилите са в градчето или около него, но цената им е около 60 евро на вечер за цялата вила Rolling Eyes
Знам, че не съм много конкретна в питането си, но ще съм ви много благодарна, ако някой има личен опит и сподели  bouquet

# 613
proletno vreme, Параход, благодаря! Иначе аз съвсем не твърдя, че познавам острова. Наистина наскоро разбрах и за двете местенца, приемам съвети какво още мога да видя там. Със сигурност и тази година включвам Теологос и Скала Панагия, както и Лименас.  Rolling Eyes

# 614
  • София
Мерси момичета, отпада хотела щом не е хубав плажа.
От Дерпарт ми дават добра цена за това полупансион, нещо за него да кажете, че вече почва да ме боли глава от избиране.
http://www.derpart24.bg/bg/hotels-vacation.html#adults=2&chi … ash=50211cf6c8e65

Искам да има хубав плаж + НВ /спрях се на Никити, защото споделяте, че плажа е хубав/ , приемам и други предложения, че времето си лети. На 4.09 имам изпит и мисля на 5 да пътуваме и трябва да съм избрала дотогава.

Общи условия

Активация на акаунт