На море в Гърция - 9

• 114 878
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Аз да се запиша пак с тривиален вьпрос  Joy
http://lh4.ggpht.com/-_EG970iKkjg/TlUo-AyCwhI/AAAAAAAAAaQ/xmoQks … j8SU/P1000300.JPG
Този омекотител някой да го е срещал по магазините по рькавите или след границата някьде?Бях го купувала на пролет от Рупите от едни женички но вчера нямаше никаква сергийка вече там newsm78 а е много хубав ще ми се да го открия някьде.Приемам предложения всякакви а може и нападки да има  Mr. Green

# 466
  • софия
Аз да се запиша пак с тривиален вьпрос  Joy
http://lh4.ggpht.com/-_EG970iKkjg/TlUo-AyCwhI/AAAAAAAAAaQ/xmoQks … j8SU/P1000300.JPG
Този омекотител някой да го е срещал по магазините по рькавите или след границата някьде?Бях го купувала на пролет от Рупите от едни женички но вчера нямаше никаква сергийка вече там newsm78 а е много хубав ще ми се да го открия някьде.Приемам предложения всякакви а може и нападки да има  Mr. Green
Във всеки супермаркет го има. В Масутис имаше хубава промоция - голяма опаковка+малка на цената на голямата.

# 467
  Значи за хартиените покривки си вземам думите назад, но тази година на Касандра никъде не ги видях. Та затова се притесних де. Simple Smile

# 468
  • Sofia
Ааа мерси!Ето на това му се казва Отряд за бьрзо реагиране  Hug

# 469
  • В светлината на слънцето
Аууу, не ви ли беше срам да занимавате темата с такива битовизми.  Mr. Green hahaha Ей, сега ще влезе Peterky с тоягата.  Joy

# 470
  • София

УжасТ  Mr. Green Кате, отивай да се срамуваш в ъгъла... Joy

Снимките са страхотни, Сирос ми влиза в графа 'да се посети' някой ден.

А иначе хартиени покривки имаше и на Халкидики и в Серес преди три години...мен много си ме кефят, дано и сега похапнем някъде на такива...

# 471
  С удоволствие гледах старите снимки на Сирос. Много специални снимки на специално място! Такъв полъх от миналото усещам все още на много места в Гърция. Когато гледам простите дървени столове в таверните или наблюдавам възрастните мъже,седнали пред селско кафене, когато минавам през някое забутано селце в Пелопонес или хапвам риба, купена от пристанището, все си мисля,че от някъде ще изскочи Алескис Зорбас.

# 472

migeo, вчера ходих да се запозная лично със Сивири. Малко селце за спокойна почивка е наистина. Плажът е тесничък, но кръчмите ми харесаха много. Седнахме "При Никос" за обяд, една от крайбрежните таверни. Едни от най-хубавите калмари,които съм яла напоследък, цели калмари-туби. Фантазия! Пържените тикви-и те номер едно! Като добавим големите порции и отличните цени....нямам повече какво да кажа.
Anna bel, радвам се, че ви е харесало при Нико, калмарите, тиквичките, а какво  гаврос саганаки правят  ooooh! кръчмите са хубави  да, плажа е тесен, но на мен така ми харесва, защото е добре подържан. Имаше ли много хора по това време, ние ходим май и септември?

# 473
  • Варна
Аууу, не ви ли беше срам да занимавате темата с такива битовизми.  Mr. Green hahaha Ей, сега ще влезе Peterky с тоягата.  Joy

E сори,може би обичам Гърция малко повече и въпроса имат ли гърците памперси или още не са дорасли до там ми дойде маааалко повечко Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Да сте живи и здрави всичките,да водите    и внуци на слънчице гръцко Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 474

migeo, вчера ходих да се запозная лично със Сивири. Малко селце за спокойна почивка е наистина. Плажът е тесничък, но кръчмите ми харесаха много. Седнахме "При Никос" за обяд, една от крайбрежните таверни. Едни от най-хубавите калмари,които съм яла напоследък, цели калмари-туби. Фантазия! Пържените тикви-и те номер едно! Като добавим големите порции и отличните цени....нямам повече какво да кажа.
Anna bel, радвам се, че ви е харесало при Нико, калмарите, тиквичките, а какво  гаврос саганаки правят  ooooh! кръчмите са хубави  да, плажа е тесен, но на мен така ми харесва, защото е добре подържан. Имаше ли много хора по това време, ние ходим май и септември?

А, и гавро хапнахме! Нямам думи! А каква зелева салата прави! Много хора имаше. Кръчмите бяха фул , плажът-също въпреки жегата.

# 475
  • София

Яя, а какво е гаврос?? Това не сме го пробвали по гръцко, даже не съм го и чувала  Embarassed

Иначе напоследък си мечтая за тяхната мусака и пълнени домати, ммм   chef

# 476
  • Sofia
Сьжалявам че сьм предизвикала смесине чувства в някой от темата с вьпроса за памперсите.Не сьм имала предвид че са 2 обиколки зад нас а  само дали сьвсем свободно могат да се намерят и по малки магазинчета и аптеки или само в хиперите както е в по вечето случаи у нас.
Ще продьлжа да чета а може би като искам да питам нещо да взема да звьнна на хазаите  hahaha
Изглежда Peterky е прел Гьрция като своя втора родна страна и му е болно от всичко казано добро или лошо или по скоро си е до характер (вероятно по докачлив)т.к и в други теми срещтам по хапливи изказвания  Mr. Green
Спирам до тук няма смисьл да си разваляме хубавата тема която е обща и всеки пита каквото го вьлнува  Thinking
Прекрасна седмица на всички а на морските сьфорумки весело изкарване по плажовете и почивката  Hug

# 477
  • Пловдив / София
  С носталгия си спомням за хартиените покривки по масите в таверните. Никъде ги няма вече!

Мин. година лятото само на такива ядохме по заведенията.

Ние се спряхме на Никити на Ситония (мисля, че е хубав плажа там от това, което прочетох), но няма да резервираме превдарит.
Направих запитване към няколко хотела. Дават ми за 4-ма нач.на септември ок. 35-40 Е.
Живот и здраве да отидем и да се върнем, ще кажа къде сме отседнали и ще пиша отзиви. Засега ви следя.

# 478
  • София
fam ще чакам да пишеш за отзиви , ние сигурно след 8.09 ще пътуваме надявам се времето да е хубаво.
Аз още се лутам за това Никити и нищо не намирам, а определено искам да запазя от тук , че с две деца , едното много мрънкащо  Tired, не ми се тръгва така.
Нмарих доста предложения, ама дават го уж на Никити и вътре в описанието на еди колко си км. от Никити.
Това малко ме притеснява, като търся за Несебър и половината неща ами на пътя м/у Равда и Несебър доста подвеждащо  Close

Моля тези от вас който за си запазили нещо на Никити или Нео Мармарас и Сарти , да ми пуснат или тук или на лични къде и какво са си харесали или от къде си търсят.

p.p.това Урануполи , къде се намира, някой отзиви за там, гледам сега оферти от тези с ваучерите и харесах няколко оферти.

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 11:05 от kimbolina

# 479
Уранополи е последното градче на Атон. След него започват манастирите.
Китно градче с много псаротаверни по крайбрежната, но с доста солени цени.
Плажът е хубав със ситен пясък.

Общи условия

Активация на акаунт