На море в Гърция - 9

• 114 750
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Оценка в букинг 5.4 Simple Smile

Не става за ходене пеша до плажа - далече е (сега видях възрастта на децата ти, може и да може, но не бих си го причинила всеки ден). Иначе до цивилизацията е близо.
Виж сега, по-добре вземи Атина палас - класи над Лили-Ан е и така или иначе ще ходите с кола на плаж  - в радиус от 5-10 км има вълшебни заливи. А от Атина най-близкият хубав е на 1-2 км.
Но предполагам, и цената е различна.

# 616
  • Пловдив / София
blackisback, мин. година бяхме в Амарилис. В Скала Панагия са. Мн. близо до плажа, на 2 мин. буквално. Мисля, че наистина ок. 30 евро ще ви вземат за двама.

http://www.amaryllis-studios.gr/

Аз лично съм мн. доволна от тях.

Благодаря за упътването за пиратската кръчма, но след отзива на Параход май няма да я търсим спец.

Ако препоръчате някакви добри кръчми в Никити, не с баснословни цени на храната. Наблягаме на морските неща по принцип и на рицината. Simple Smile

Мин. година на Тасос абсолютно наслуки открихме една мн. приятна кръчмичка с вкусна храна, приятно обслужване и добри цени. 3 вечери подред там ходихме, ама пусто нямам никакви координати, нито името й видях. ooooh!

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 17:09 от fam

# 617
blackisback, мин. година бяхме в Амарилис. В Скала Панагия са. Мн. близо до плажа, на 2 мин. буквално. Мисля, че наистина ок. 30 евро ще ви вземат за двама.

Страхотно изглежда  Hug Единственото, което ме притеснява е, че доста населен ми се вижда плажът, но така или иначе няма да стоим на едно място  Laughing Сега ще пратя едно запитване по имейл. Вие там как се хранихте? Не ми се иска основно по заведения, че сме болни и спазваме специална диета, пък да си развалям почивката със здравословни проблеми... Та има ли наоколо супермаркети  Rolling Eyes

# 618
  • София
Оценка в букинг 5.4 Simple Smile
Не става за ходене пеша до плажа - далече е (сега видях възрастта на децата ти, може и да може, но не бих си го причинила всеки ден). Иначе до цивилизацията е близо.
Виж сега, по-добре вземи Атина палас - класи над Лили-Ан е и така или иначе ще ходите с кола на плаж  - в радиус от 5-10 км има вълшебни заливи. А от Атина най-близкият хубав е на 1-2 км.
Но предполагам, и цената е различна.

Вече малко са ми под съмнение оценките в букинг.
По принцип 300м. пеша не са ни проблем особено септември когато е по поносимо времето , защото сутрин слизаме на плажа и се прибираме вечер, разбира се по обяд отиваме да хапнем някъде и не сме в най големите жеги на плажа. Затова искам да съм някъде в населено място , а не като откъсната от света и на обяд да пала колата за да ходя и да хапна някъде.
 А и като имам закуска и вечеря не се ангажирам да съм до хотела ако е АЛЛ.
За този който ми го предлагаш има вариант да се вмъкнем в една нормална цена няколко дена след дата която аз съм решила, че ще пътуваме.

Пуснах към няколко тур. агенции запитване те ми изпращат по един хотел който еееееее  Tired
Това което ми пусна е много хубаво и съблазнително , пише , че плажа е на 10-15м.  Peace

# 619
Eто и от мен две тествани, на западния бряг на Тасос, там плажовете не са толкова хубави като Голдън бийч, но пък е и много по-зелено и спокойно -
http://www.amfitriti.gr/www/eng/presentation.htm
http://www.erodios-studios.gr/

Магазини има навсякъде, мисля, че няма да имате трудности с готвенето.
В Принос (не пристанището, а селото малко по-навътре) има и пазарен ден, в който местните изкарва зеленчуци и плодове собствена продукция - но не помня кой ден от седмицата беше.

Kimbolina, права си за букинг по принцип, но оценка под 6.8-7 много би ме усъмнила. Иначе нагоре са възможни разминавания, то е ясно. В Лили Ан не съм била, но ми се струва, че някоя девойка е писала тук през годините, дано се появяват и лични впечатления.

# 620
  • София
Да кажа за Букинг - след едно доста неприятно изживяване в Турция, мъжът ми написа слаба оценка с гневно описание на ситуацията. Изтриха го. Не знаех, че може, но изчезна мнението. Мисля, че все пак оценката остана, но без коментара.

# 621
  • софия

Благодаря за упътването за пиратската кръчма, но след отзива на Параход май няма да я търсим спец.

Ако препоръчате някакви добри кръчми в Никити, не с баснословни цени на храната. Наблягаме на морските неща по принцип и на рицината. Simple Smile

Както писах ние точно това ядохме. Готвени манджи не сме опитвали. По мое скромно мнение и калмарите, и рибата (2 вида), и рибената супа бяха пресни и вкусни. Пържените картофи бяха домашни. Не бланширани. Виж, яли сме и и по-вкусен октопод.  Peace

# 622
Момичета първо да изкажа възхищение от темата-много подредена и със страхотни описания! Наложи ми се набързо да направя резервации за др седмица в Г-я и макар да прочетох много от последните 2 теми - приятелите казаха , че за 4-5 дни няма да ходим чак до Ситония или Халкидики/ искаха да е наблизо в северната част Hugмежду др от Белвю за мезонетите, които пише една форумка ни направиха много добра отстъпка, но едното семейство се отказа и последно ангажирахме 4 места на вила теодора фанари http://www.greek-hotels.ltd.bg/10-Alexandroupoli-004.htm
Искам да помоля някой  ако е ходил там скоро-как е плажа има ли отзиви за някакви добри кръчми/ има ли някъде да напазаруваме или да търсим оттук newsm78 Благодаря предварително  bouquet и се надявам следващия път да имаме повече време за проучване, подготовка за хубаво място в Г-я Peace

# 623
  • София
между др от Белвю за мезонетите, които пише една форумка ни направиха много добра отстъпка...
моля те, пиши колко и за кога ти дадоха като цена. Благодаря ти.

# 624
Спокойна правихме запитване за 13-17.08 това е мисля точно в сезона/септември цените ще са други и беше за 100-110е на вечер, в зависимост е от нощувките и бр. хората. Единия път беше за 4 човека и 3 нощувки, мисля др вариант за 6 човека и 4 нощувки. Мезонета беше с 2 спални и хол така, че ако бяхме 6 човека щеше да е супер Peace за по сигурно прати запитване !

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 22:08 от ahat

# 625

Страхотно изглежда  Hug Единственото, което ме притеснява е, че доста населен ми се вижда плажът, но така или иначе няма да стоим на едно място  Laughing Сега ще пратя едно запитване по имейл. Вие там как се хранихте? Не ми се иска основно по заведения, че сме болни и спазваме специална диета, пък да си развалям почивката със здравословни проблеми... Та има ли наоколо супермаркети  Rolling Eyes
в началото на юли и аз пращах запитване към Amaryllis - за последните дни на август и малко от септември... много любезно и бързо ми отговориха, но цената беше 55 евро за студио, и то за 1 ден по-малко [в смисъл ако ставало да си тръгнем ден по-рано], което за нас не беше вариант и тогава ни предложиха друго студио за 60 евро
наистина изглеждат доста приятни къщичките, но в този район има толкова много, че безпроблемно си намерихме и за по 40, пак съвсем до Golden Beach
та, ще ми е любопитно дали наистина още в началото на септември цените там биха паднали наполовина - до 30 Simple Smile

# 626
  • София...........
Livrohio Beach - как е плажа, пясък , вода и тн.?

# 627
  • София/Русе
Има и евтини хотели с HB (същите пари със закуска и вечеря, обикновено долно качество), някои от тях се въртят в сайтовете за колективно пазаруване, но откровено казано не ти го препоръчвам. Там пък няма условия за самостоятелно приготвяне на храна.

Това ме притесни. Дали важи за http://vakanzia.bg/bg/vacations_abroad/halkidiki_sitoniq/philoxe … galows_3_/?page=2
Не е от сайт за колективно пазаруване, толкова се надявам плажа и храната да са добре.

# 628
  • София
Може ли да споделите за Геракини как е плажа и морето .

За Philoxenia , май някой от темата беше ходил и имаше лоши отзиви, ако не се бъркам с подобно име, че вече ми е каша в главата  Tired

Аз като чели кой знае къде ще ходя, ама ако на мъж ми нещо не му е натамън няма да иска да стъпи и ще има да мрънка ето ти на Гърция видя ли  Tired

# 629
  • Пловдив / София

Страхотно изглежда  Hug Единственото, което ме притеснява е, че доста населен ми се вижда плажът, но така или иначе няма да стоим на едно място  Laughing Сега ще пратя едно запитване по имейл. Вие там как се хранихте? Не ми се иска основно по заведения, че сме болни и спазваме специална диета, пък да си развалям почивката със здравословни проблеми... Та има ли наоколо супермаркети  Rolling Eyes

Когато ние бях мин. година нач.-средата на септември плажът изобщо не беше населен. Напротив. До нас имаше чадъри и шезлонзи на  х-л Александра /беше дискутиран по-нагоре в темата/, но почти всички празни и другото свободна зона.
Почти нямаше хора, което мн. ми хареса тогава. Дано и тази година да е същото.

За храната - ние си бяхме взели с нас малко пакетирани неща и закусвахме на терасата, обед и вечеря по заведенията.
И да, наоколо има няколко супермаркета, от които също купувахме.

Някой писа и за цената, че му интересно колко пари ще му дадат нач. на септември. Мин. година на нас /3-ма човека/ от 10.09 до 15.09 ни дадоха 35Е на място. Сега не знам как ще е. Както писах, мн. сме доволни, но просто тази година искахме да видим и различно място, затова сменихме с Халкидики.
Тасос почти целият го обиколихме тогава.

Аз друго да питам, защото чета в темата. Защо чак толкова се осланяте на тия оценки в букинг.ком.
Ние досега не сме сещали да погледнем там. Проблеми сме нямали.
Верно, че не търсим хотели, защото не искаме изхранване, а се спираме на малки хотелчета, тип семейни, къщи и пр. А там, като че ли по-големи се дискутират.
Но по принцип, според мен, винаги трябва да се има едно на ум, даже и при висока оценка.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 09:44 от fam

Общи условия

Активация на акаунт