Отговори
# 75
  • през девет планини в десета
В Кюстендил има по пощите ,а следобяд ще има и по картите

# 76
Бургас инвестбанк-няма

# 77
Да се намеся и аз на всяка манджа  и т н Wink
Видях, че мам е чистила, но няма да е просто спам.
Първо в Асеновград ЦКБ ИМА (виждам ги в банкирането, в картата не са още, но вероятно след някой и друг час ще са налични и там)

После да вметна, че не всеки може да си позволи банкиране  Tired , защото има банки, които го направиха платено
и  newsm78 ходейки на банкомат да проверявате дали има наличност не ви ли вземат парички за всяко поставяне на картата? Така с 1-2-5 проби за ден-два и "големите" пари се стопяват  ooooh!

# 78
обб-русе има, с интернет банкиране съм,преведени са в 12:16ч. лек ден

# 79
Sliven -Po6tenska banka ima detski.Izvinqvam se za latinicata.

# 80
  • В две мъжки сърца
За Благоевград някакво инфо?
Когато на доста места са пуснали парички и някой ми каже,че в Благоевград още няма,за мен това е много полезно,защото няма да се разкарвам до банкомата с надежда,която да колабира и от жегата и от наличността по сметка!

# 81
ЦКП-Хасково-ИМА

# 82
За Благоевград някакво инфо?
Когато на доста места са пуснали парички и някой ми каже,че в Благоевград още няма,за мен това е много полезно,защото няма да се разкарвам до банкомата с надежда,която да колабира и от жегата и от наличността по сметка!

Точно Ива писа сутринта раното за Благоевград, че в Общинска банка има детски.

В ДСК - Благоевград все още няма, но и принципно се получават късно следобед....

# 83
За Карлово има ли инфо?

# 84
ЦКБ-ТЪРГОВИЩЕ има детски от 10,45 тази сутрин с смс известие съм

# 85
Варна експрес банк има детски и чл.8 към 11.30

# 86
  • Mediterraneo

После да вметна, че не всеки може да си позволи банкиране  Tired , защото има банки, които го направиха платено
и  newsm78 ходейки на банкомат да проверявате дали има наличност не ви ли вземат парички за всяко поставяне на картата? Така с 1-2-5 проби за ден-два и "големите" пари се стопяват  ooooh!

Платено, платено, колко да е платено?! Освен това предпочитам да дам 1-2 лв на месец за банкирането и в студ и пек да си проверявам наличността удобно( да не говорим за останалите предимства на едно банкиране), отколкото да ги давам за проверка на банкомат, прибавени към неудобството от разхождането до удобен такъв!

# 87
Варна ДСК ИМА ПРЕВОД

# 88
за София има ли превод

# 89
За Ловеч - инфо?

Общи условия

Активация на акаунт