Отговори
# 345
a за ДСК Варна,някои теглил ли е

# 346
Силистра Пощенска има детски

# 347
  • София
Izvinete me pisha ot telefona-Sofia Poshtenska-Lulin ima prevedeni detski

# 348
София, община Витоша преведени днес в 14:54:36 часа.

# 349
  • София
Честитоооо Люлин, Пощенска ИМА, да не повярва човек ! Дано всички днес ги вземат. До следващия месец момичета  Hug

# 350
И аз се питам същото?
От какво зависи кога ще бъдат преведени? Град, банка или случайност на банковата система?

# 351
ОББ-Варна -преведени.

# 352
Ох, Пощенска банка- Варна все още няма превод... поне аз нямам.... Миналия месец си пуснах документите.... Rolling Eyes Някой, който е проверявал...ако може да драсне....

# 353
На мен преди малко от социални грижи ми казаха че забравили да пуснат молбата ми и този месец детски няма да получа. Късмет на останалите които чакат!!! Peace

# 354
На мен преди малко от социални грижи ми казаха че забравили да пуснат молбата ми и този месец детски няма да получа. Късмет на останалите които чакат!!! Peace

Оплачи се на началника на Социалните във вашия район и служителката, забравила да ти пусне документите да ти ги плати. То бива наглост, ама те понякгоа прекаляват.

# 355
Експресбанк и ПИБ някой знае ли да ли са превели?

# 356
Ох, Пощенска банка- Варна все още няма превод... поне аз нямам.... Миналия месец си пуснах документите.... Rolling Eyes Някой, който е проверявал...ако може да драсне....

Peace Наааай- после- преведени са ми!!! Така, че ПОЩЕНСКА БАНКА- ВАРНА- ИМА ПРЕВОД!

# 357
ДСК - Благоевград - има!

Успех на всички!

# 358
Русе,ОББ има. с интернет банкиране съм,преведени са ми в 17,03. Лека вечер!

# 359
Плевен пощенска банка има детски и чл.8

Общи условия

Активация на акаунт