Отговори
# 495
  • София
Не знам тук ли му е мястото, но до кога беше срокът за подаването на еднократната помощ за първокласник? Краят на септември или на октомври?

# 496
  • Fort Worth, TX
Не знам тук ли му е мястото, но до кога беше срокът за подаването на еднократната помощ за първокласник? Краят на септември или на октомври?
Не съм сигурна, но четейки из  темата ми се стори, че мернах септември. тея дни пали гуменетките и в социалното

# 497
не разбирам какво става тук,това не е ли форум в които обменям информация помежду си
Стига вече,спрете с глупостите,вместо да сме си полезни само критики виждам тук.Коя какво казала,коя какво и как написала извинявайте,но никои не нарушава правилата на форума като пише къде има и къде не и още нещо спрете да се извинявате за това писане на латинеца и спрете да се ядете за това кое как е написано.Лично на мен често ми се случва да срещам критики относно грамотността си което е доста неприятно защото всеки допуска грешки и всеки знае как се пише като държиш дете .Тук има някои които се мислят за "диктатори"
което не е правилно
Знам ,че ще срещна доста критика утре,не сме малки деца всеки има право да пише каквото пожелае
Последното което ще напиша по този въпрос е,че един ден докато четях друг подобен форум и имаше майки които също критикуваха информацията къде няма една жена беше написала,че е майка на дете инвалид и тази информация и е много полезна защото и било трудно честото ходене до банкомата
сами си преценете каква полза е това за някои хора

# 498
Напомням.........

До 31.10 е срока да  представим бележка от училището,че детето е записано като ученик,за да продължим да взимаме детски надбавки.

И....крайно време е Ива да се разпише след 30 мин.......

# 499
Ива,не съм я срещала тук от доста дълго време Sad

# 500
Това само за училищата ли е?! Да не би и за Детските градини да важи?  Питам, защото в София децата от ясли и детски градини почти се третират като в училище Wink ... Визирам бележки за отсъствия от заниманията  newsm78

# 501
Това само за училищата ли е?! Да не би и за Детските градини да важи?  Питам, защото в София децата от ясли и детски градини почти се третират като в училище Wink ... Визирам бележки за отсъствия от заниманията  newsm78

Шшшшштттт...не им е дошло още на акъла да искат и от ДГ бележки - не давай идеи....Само за училищата важи!!!!!

Ива,не съм я срещала тук от доста дълго време Sad

Тя пише само при превод........

# 502
  • София
Ооо Креми мерси значи паля и отивам! Аз съм се объркала с бележката за детските сега Мама Цо като написа ми се изясниха нещата.

# 503
И,днес няма да е денят.Тези управници са за убиване.Не ги вълнува първи учебен ден,не ги вълнува нищоооо. Close
От Пощенска казаха,че днес нямат получен превод от АСП.

# 504
В групата във фейсбук, пише че в Благоевград вече имало. Мама Цо нека провери и да каже, щото аз ги получавам около 14,00

# 505
В групата във фейсбук, пише че в Благоевград вече имало. Мама Цо нека провери и да каже, щото аз ги получавам около 14,00

Мама Цо, като клиент на ДСК, ги получава в последният момент за деня. Т.е. след 16,30ч. Ще проверявам интернет банкирането и ще пиша ако видя,че има превод. Но до този момент нямам!

# 506
Имам някакви надежди за днес, че много ми трябват. Дано........
мойте са през ЦКБ

# 507
Имам някакви надежди за днес, че много ми трябват. Дано........
мойте са през ЦКБ
Praynig

# 508
Извинявам се че питам тук, но знаете ли хранителните помощи от БЧК къде точно се раздават? Или има тема някъде
Може и на ЛС да ми пише някой ако има информация, за да не спамим тук

# 509
Извинявам се че питам тук, но знаете ли хранителните помощи от БЧК къде точно се раздават? Или има тема някъде
Може и на ЛС да ми пише някой ако има информация, за да не спамим тук
http://www.redcross.bg/news/view.html?nid=13449

Общи условия

Активация на акаунт