На море с............мама

• 29 294
  • 269
  •   1
Отговори
# 75
Тва ако е почивка аз съм балерина.
Ти през цялото време няма да спреш да се съобразяваш с майка ти и с мъж ти.
Накрая и на двамата няма да си отделила нужното внимание.
Тъпо. А и защо първо си предложила на майка ти да дойде с вас, а чак след това си го обсъдила с мъжа си?

# 76
Някъде да съм споменавала,е искам да почивам.......аз newsm78

# 77
  • София
 Rolling Eyes
Еми нужно ли е да се споменава?
Трябваше с това да започнеш- искам да заведа мама на почивка.
Всичко в тая история е толкова объркано и странно, че нямам думи.

# 78
Да де, ти писа, че друго ти се прави.....

# 79
Явно аз нещо не съм в час.
Обикновено, хората като отиват "на море", го правят с идеята да починат, да разпуснат, да разнообразят...
Ако идеята ти е да разнообразиш (в извратения смисъл на думата), разбирам защо си навираш таралеж в гащите.

А и пак да попитам, ако може:

... А и защо първо си предложила на майка ти да дойде с вас, а чак след това си го обсъдила с мъжа си?

# 80
Не съм егоист!Искам хората около мен да си починат,да усещат комфорт!Искам да се погрижа за това.И понеже майка ми ще е там исках да знам как други от вас са го постигнали.Нищо повече!

# 81
  • София
Явно никой не го е постигнал това!
В поставената ситуация съм убедена, че комфорт за никой няма да има.

# 82
Да де, ти писа, че друго ти се прави.....
ако толкова съм го закъсала ще ги оставя двамата да спорят и аз ще си се....радвам на живота Laughing

Валенце-благодаря за отговора!

# 83
Ама не разбрах защо е нужно да се вкарваш в разходи и да ходиш на море за тая работа?

# 84
Постигнали са го много хора, но с принципно други отношения в семействата си  Peace

# 85
Не съм егоист!Искам хората около мен да си починат,да усещат комфорт!Искам да се погрижа за това.И понеже майка ми ще е там исках да знам как други от вас са го постигнали.Нищо повече!

Няма как да стане. ) Понякога трябва да си егоист. Така и другите може да се чувстват по-добре.
Опитвайки се да угодиш на всички, не им правиш добра услуга.
Накрая нито майка ти, нито мъжа ти ще са доволни. И ти ще си виновната. )

# 86
  • София
Постигнали са го много хора, но с принципно други отношения в семействата си  Peace
Така де, аз имам предвид, че при тези отношения това ми се струва мисията невъзможна. Peace

# 87
Какви отношения-не се мразят,майка ми помага...
какви отношения трябва да имат зет и тъща?Ххммм май да си полягват е нужно

# 88
Добре, де, щом всико е 6, ти какво ни питаш???

# 89
  • София
Моя мъж откога си мечтае някоя баба да дойде с нас на море,та да се види и той в почивка,ама йок...

От всички писания дотук излиза,че майка ти е нетактична,едва ли не, и цял ден ще ти виси на главата,без да можеш спокойно да си правиш секс,ако все пак мъжа ти поиска,де...
Не може ли някоя вечер да поискаш бебето да спи при нея,така тя ще се усети,все пак не е малоумна...

Смятам,че прекалено много мислиш по въпроса,а нещата ще си се наредят,без толкова излишно мъдруване.

Общи условия

Активация на акаунт