За мен родителите са точно такава част от семейството, каквато са и мъжът ми, и синът ми. Отношението ми към майка ми и към свекърва ми е абсолютно еднакво, както и на мъжа ми към тях. Възникването на конфликти е неизбежно, но сме достатъчно възпитани и разумни хора, за да успяваме да ги решаваме без драми и скандали.
Въпросът е хората да се съобразяват с останалите членове на семейството. Ние живеехме в една стая с брат ми и баба ми, докато почине милата. Дядо ми беше в другата стая, а в хола майка ми и баща ми. Живеехме в тристаен апартамент, не в къща, с една баня и тоалетна. Еми, разбира се, имало е своите трудности, ама чак пък толкова ощетена не мисля, че съм била 
За мен родителите са точно такава част от семейството, каквато са и мъжът ми, и синът ми. Отношението ми към майка ми и към свекърва ми е абсолютно еднакво, както и на мъжа ми към тях. Възникването на конфликти е неизбежно, но сме достатъчно възпитани и разумни хора, за да успяваме да ги решаваме без драми и скандали. Препоръчани теми