Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 35 322
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Хайде и аз да си отчета следобедната тренировка-Billy's bootcamp cardio sculpt.
Аз съм се мерила 1-2 пъти , по принцип се ориентирам по дрехите как вървят нещата.Но като се меря го правя като кракът  е прав, стъпил на земята.Дори сега се измерих ,че като ви чета ми стана любопотно да си видя  мерките на бедрата.Ами....почти 57см...То вярно,че след тренировка, ама въпреки това... Confused

Отивам да си мъдря режимна вечеря   chef

# 286
Аз се отчитам сутринта с Fast and Furious na Шон/Инсанити (15мин).
А до преди 1 час - ZWOW 27. Здраво изпотяваща 10минутна тренировка. Хареса ми Peace След нея на Джаки от one on one 20 минути за горна част на тялото + 20 минутното HIIT (дето много го хвалихте тук Grinning, с клековете и бърпитата) от фитнесблендъра.

Не си ли попрекалила мъничко?  Mr. Green
Ами около 45мин се събраха (изключих загрявката на кардиото, смятам, че бях достатъчно загряла от предните две тренировки Grinning). На Зузана беше по-скоро за долна част, после малко за горна и кардиото.. A Шон беше сутринта, ако и него го включваш.. той е отделно Grinning Вярно е, че понякога изкрейзвам и не мога да си изразходя енергията, ама чак пък толкова...  Laughing

# 287
Добро утро!

Пия кафето и междувременно си харесах тренировката,която ще направя след това:
http://www.youtube.com/watch?v=zpeN0xX1VVg&feature=relmfu
И мисля това да е за днес Simple Smile

Хубава неделя на всички! Hug

# 288
  • Stavanger,Norway/ Varna
ДОбро утро и от мен  Tired, едва станах и няправо заспивам на работа.

Имам мускулна треска на прасците  Shocked, това защо, незнам, нямаше толкова подскоци във в4ерашната ми тренировка. За днес, не съм решила какво ще тренирам, ще видим как се 4увствам като се прибера Simple Smile

# 289
  • Варна
Здравейте и от мен  Simple Smile Аз след като в сряда качих своят малък Еверест с тренировката на Боб не съм се отчитала, но не съм мързелувала (много Blush ). В четвъртък и събота ходих на редовното бягане по стълби, а в петък си починах със моя си измислена стречинг тренировка, защото имах нужда от това. Днес отчитам едно ХИИТ кардио от блендера плюс Предизвикателство за глутеусите на Боб Laughing Усмихнат и прохладен ден ви желая! И успешна нова седмица Mr. Green

# 290
  • 1st floor
Отчитам се рано сутринта с 5 км крос.

# 291
Привет  Hug
Снощи бях на рожден ден и цял ден се реанимирам  Laughing ноо се "надигнах от мъртвите" и тренирах  Flutter Mr. Green
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/At-Home-HIIT-Wor … -for-Fat-Loss/a6/ и
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Jump-Rope-Weight … ardio-Workout/8u/

# 292
Мацки аз днес съм на Tony Harton - Yoga X - много добра йога - препоръчвам Simple Smile

# 293
Вчера бях само на Джо Дилън и чистене на цялата къща.

Бобченке, разправяй каквото си щеш за твоите ръце, ама като гледам са по-яки от тези на олимпийските плувкини. Еваларката!

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 19:24 от Фея Кръстница

# 294
Здравейте,момичета Simple Smile
Днес искам да споделя ,колко ме зарадваха днес - много близък мой човек ми каза - Че имам голяма промяна , станала съм мускулеста ,личало си ,че тренирам  Heart Eyes  Blush Много мило ми стана и се зарадвах.
И да се отчета за уикенда :
Събота  - 7 км крос + 30 мин от Bob Harper  -Тotal body Tranformation
Неделя  - ChaLean Extreme - Burn Interval - 47 мин - Много свежа тренировка е.Както ме домързяваше ,така и се посъвзех  и я изпълних току-що Simple Smile

# 295
  • Sofia
Бобченка, изглеждаш прекрасно!
Днес се отчитам с Main Workout на Боб Харпър. Правя за 1 път тази тренировка, много е добра, наистина Peace

# 296
Мацки аз днес съм на Tony Harton - Yoga X - много добра йога - препоръчвам Simple Smile
Много ми харесва и на мен. Сравни я с тази на Боб, че нещо не ме привлича и не ми се тегли.   bouquet

# 297
На мен Йогата на Боб ми харесва,така като я гледам,ама още не съм й се престрашила и без това съм нова в това де  hahaha

За събуждане - Jillian Michaels- Body Revolution Cardio-2 - 32 мин
                          Bob-Harper  - Ultimate-Cardio-Body- Glute-Challenge 13 мин
Това второто е кратичко,ама е насочено към определена хубава зона  Sunglasses

Хубав и успешен ден от мен   bouquet

# 298
Много ми харесва и на мен. Сравни я с тази на Боб, че нещо не ме привлича и не ми се тегли.   bouquet

Еми аз пробвах доста йоги и любима си ми остава на Боб - във всяка една има едни и същи неща с малки изключения, но на Боб някак си последователността или не знам какво, но ми е най трудна и си е като тренировка не само някви бавни неща...защото тази на Тони е час и половина ама е някак си бавно, спокойно не се задъхваш.. а при Боб си е по така - който иска да прави йога с две ръце и два крака препоръчвам тази на Боб - супер добра е Simple Smile

# 299
  • Варна
На мен Йогата на Боб ми харесва,така като я гледам,ама още не съм й се престрашила и без това съм нова в това де  hahaha

За събуждане - Jillian Michaels- Body Revolution Cardio-2 - 32 мин
                          Bob-Harper  - Ultimate-Cardio-Body- Glute-Challenge 13 мин
Това второто е кратичко,ама е насочено към определена хубава зона  Sunglasses

Хубав и успешен ден от мен   bouquet
И аз от снощи си бях намислила същото кардио на Джилиан, но не съм много доволна - приятно е, но не е много натоварващо. На теб хареса ли ти?
Забелязвам, че често правим с теб еднакви тренировки Hug Аз вчера правих "дупешката" на Боб. Той си ми стана любим и това е! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт