Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 431
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
И аз да се отчета със силова тренировка - на Шон - Upper body weight training Simple Smile

# 376
Оживях Mr. GreenНаправих:
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Lower-Body-Tabat … Glutes-Thighs/au/ + 8 минутната CrazyПризнавам на втората издишах вече, ама само си повтарях:''Га ядИ кИфтетата нИ рИва" Joy
И определено трябва да наблегна на такъв тип трениране, само така ще се получат нещата.
Изтеглих се и с радост установих,че кантарът е мръднал още малко надолу.Вярно с  грамове, ама все пак края на деня е и той показва по-малко от сутринта дори GrinningБедрата са ми с около  мунус 2см,талията обаче само с 1 см.Но колкото толкова, важното е че е на минус Simple Smile
Имате ли идея 20-30минутна HIIT колко калории горе долу изгаря?

# 377
  • Stavanger,Norway/ Varna
MALVINA тъкмо се питах дали оживя  Mr. Green, браво   bouquet

На страницата на блендъра под всяка тренировка са написани и калориите които средно се изгарят с нея, така, 4е да добиеш представа.  Peace

Аз си направих здравословна ве4еря за работа и тъкмо си я хапнах, даже забърсах и едно кЮфте от съомга към салата си от храната за персонала. Сега ми идва да си легна направо, ама трябва да се работи  Crazy

# 378
Здравейте, момичета  Hug
Това съм аз, Льо Клер  Laughing Блокирах си безвъзвратно стария акаунт и бях решила да не пиша повече, но ми мина яда и реших да се завърна - все пак съвсем друга мотивацията, когато не просто четеш, ами и участваш в дискусиите. Засега смятам само в тази тема да пиша,, тъй като явно на някои хора им беше проблем това в колко теми чета и отговарям  Rolling Eyes Пък и вие сте ми любимките  Embarassed
Та по същество... решила съм да почна една нова схемичка, която сама си измислих, а тя е следната:
1 ден силова
2 ден високоинтензивно кардио (най-желателно на гладно, но не винаги успявам)
3 ден нискоинтензивно кардио - най-често бягане

После завъртам от началото. При нужда - почивам, но не си обозначавам дните за почивка, понеже така ги правя 2-3 пъти повече от предвиденото.  Laughing
За сега за силовата съм се спряла на Bob Harper Beginner's Weight Loss Transformation, 44 минутки... и Beginner е само заглавието  Laughing Правих я сега за трети път  и този път ми беше далеееч по-приятно и възможно да я направя отколкото преди  Mr. Green Другата, която харесвам е тази.
 Любимото ми високоинтензивно кардио е това, което коментирахте днес At Home HIIT Workout Program for Fat Loss от fitnessblenderа, най-често правя него, но засега не успявам да го изпълня чак толкова динамично колкото е показано... а нискоинтензивното кардио ми е най-неприятно, но все чета във блендера как трябва да се съчетават трите неща и затова го включих.  Laughing Като нямам възможност да отида да бягам навън, правя клипчета от блендера или на Руми.

MALVINA, на клипчетата в блендера като ги гледаш от сайта, а не от youtube, отдолу си пише подробна информация за тренировките, включително и колко калории изгаря.  Hug

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 19:00 от just.do.it!

# 379
  • Sofia
По повод на развихрилите се дискусии за времетраенето на тренировките и храната, която хапваме, пускам една статия, която  много ми допада. Съгласна съм с доста от точките в нея:
http://www.-spam152-/bg/2012/nutrition/15-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0% … %d0%b8/#more-3614
Надявам се да не се повтарям.

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 20:36 от Margi

# 380
Аз се отчитам с http://www.youtube.com/watch?v=Vj0nZf0Utq0 + 8минутното от блендъра. И двете не усетих кога свършиха Heart Eyes

# 381
Вчера бях на 30 мин. Джо Дилън.

Днес в обедната направих 17 мин кардио от "Фитнес блендър". За довечера съм планирала пак Джо Дилън, че и горната част на тялото ми да намаже.

# 382
По повод на развихрилите се дискусии за времетраенето на тренировките и храната, която хапваме, пускам една статия, която  много ми допада. Съгласна съм с доста от точките в нея:
http://www.-spam152-/bg/2012/nutrition/15-%d0%b7%d0%bd%d0%b0%d0% … %d0%b8/#more-3614
Надявам се да не се повтарям.
Мнооооого вярна статия ,вече ми е любима  Heart Eyes
Съгласна на 100 % с написаното  Peace
Благодаря ти за споделянето и!
Супер полезна е!   bouquet

# 383
  • Пловдив
Tracy Anderson  Flutter 1 час

# 384
Момичета, балгодаря!Аз понеже не ги гледам от сайта,ами от youtube,та не съм знаела.Ще разгледам да видя ,че ми е  любопитно!
Статията е страхотна,четох я докато си хапвах шарена вратна пържола/както в т.3 на статията/ Grinning
 just.do.it!,ха добре си се завърнала! Hug
Желая ви спокойна нощ!  bouquet

# 385
Здравейте!
Статията ми харесва, макар и да не съм съгласна с последната точка. Не бих се отказала от любимото ми тичане сред природата, но се радвам, че отдавна осъзнах какво загуба на време са тренировки от по час и половина - два, каквито правех преди 6-7 години, когато съм била изглежда прекалено "зелена".

Моят отчет днес - The Biggest Loser At-Home Challenge - правех го за пръв път и останах доволна от комбинацията Ана Курникова и Боб Харпър.

Вчера правех Chalean Extreme - Lower Body Extreme Zone (41 мин) плюс 10ина мин пилатес  за краката на Mari Winsor.  Тук май няма други фенове на пилатеса, но все пак да споделя, че Mari Winsor е моят абсолютен фаворит щом става дума за пилатес. В руския торент сайт намерих две нейни пилатес видеа. Тъй като имам склонност към големи бедра, пилатесът успява най-добре да ги оформи едновременно стегнати и слаби.

П.п. Какво е Джо Дилън?

# 386
  • Sofia
Мавина, Малвина,Айа, радвам се, че ви е харесала статията. Да, за последната точка може да се поспори, но това, разбира се е образно казано от нея.
 Ето още нещо  много мотивиращо от въпросната дама на тема ” Как да отслабна и да влезна във форма?” . Мисля, че ще е полезно за всички да го прочетат:
http://www.-spam152-/bg/2012/blog/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b … %d0%b0/#more-2772

Айа, аз също съм голям почитател на Мери Уинзор и зимата тренирах редовно с нея. Също съм мн. доволна от резултатите. Имам страшно много нейни тренировки, ако искате ,мога да ги кача в докс.
Поздрави

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 22:00 от Margi

# 387
Айа, още един фен на пилатеса се включва  Hug Аз комбинирам с йога обаче и не винаги в домашни условия, заради което и не се бях разписвала тук. Привет на всички  Heart Eyes

# 388
Margi, може ли да помоля да качиш в докса тренировките на Мери Уинзор! Благодаря ти! Hug

# 389
  • да има едно лесно - на мотора
Марги , Бибита ме изпревари  Hug
Аз имам 4 тренировки на Мари .

Общи условия

Активация на акаунт