Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 618
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Малвинке, съветвам да не се правят много упражнения за паласки, тъй като с тях, единтвено развиваме страничните мускули около талията, не топим мазнините там. Съответно мазничкото си стои, но е в комплект  мускул под него, което е равно на още по-голям ханш  Mr. Green
Подкрепям напълно това мнение. PeaceЗатова повечето  ни инструкторки(Джаки,Джилиан и т.н) са без талия, на мен това не ми харесва.

# 526
Много моля, препоръчайте ми МНОГО мооощна силова тренировка, с акцент върху горната част..ама наистина ми се ще да е натоварваща  Praynig

Еми аз мога да ти препоръчам силовата на Шон от Insanity - Upper body weight training - за мен е супер добра, но не знам за теб как ще е - виж я и прецени Simple Smile

# 527
Нетът ми е катастрофален, тъй че много се надявам да успея да постна. Simple Smile

И аз ям веднага след тренировка - днес много щедро дори - 2 бъркани яйца, сирене - бяло и жълто, че и лъжица извара, направени с масло.  Blush Затапих с малко прясно мляко...
Вие пиете ли прясно мляко? Нали има безброй дискусии относно млечните продукти и най-вече прясното мляко.

Относно комбинацията Л-карнитин, кафе и аспирин - само внимавайте, че това ужасно покачва киселиността на стомаха на гладно. Иначе казано много е вероятно да си докарате гастрит. Не че и аз не сил пила кафе с Л-карнитин на гладно, ама да си кажа, да си знаете.  Mr. Green

За жалост не мога да видя тренировката с котката. С тоя нет едно видео не мога да изгледам.  Tired Затова днес правих Руми - упражненията бяха описани отдолу. Другият вариант беше сама да си съчинявам. Тогава си правя такива тренировки, че ставам като Робокоп - ужасни мускулни трески си причинявам. Все ми се вижда лека и товаря, товаря...

Аз пък имам обратните неволи - искам да качвам на глутеуси и бедра. На мускул, естествено. И тая мазнина от долната част на корема ми... с вълшебна пръчка да се изпари искам.  Mr. Green
В тоя ред на мисли, приемам идеи за упражнения за глутеус, ама само брутални.  Grinning

Ферман написах.
Хубава нова седмица на всички - с много и ефикасни тренировки  Hug

# 528
  • Stavanger,Norway/ Varna
Хахаха  радвате се гледам на видеото с кучето. Аз май не съм споделяла, че малката ми щерка е 9,5 кила и редовно си правя клековете с нея на конче, голяма забава пада  Laughing Също си кръстосвам краката и я слагам на глезена на горния крак и я люшкам нагоре надолу- страхотно е за горна част на бедрото  Crazy

Аз отчитам днес с 24 минутното ХИИТ убиец от блендъра. Много не съм във форма напоследък, много ме притиска ежедневието и не се храня редовно и достатъчно  Rolling Eyes

# 529
Incheto, добре, че ме подсети за нея. Аз съм я правила и е много добра ! Май нея ще правя.

Имате поща
, проблемът с млякото се състои в това, че човешкия организъм, след определена възраст, трудно обработва лактозата и казеина и някои хора направо параноично странят от млякото. АЗ обаче изобщо не съм от тях  Peace Ям и пия всякакво мляко и млечни продукти, в безобразно големи количества и нищо ми няма  Mr. Green Смятам, че всичко е строго индивидуално. При редовен прием на мляко, всеки може сам да прецени как му се отразява. Явно моят организъсм добре приема млякото (то и според кръвната ми група си е препоръчително), но пък има хора, на които им става лошо, подуто и гадно... прецени си   Peace

# 530
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз много ям кашкавал и кисело мляко, пия прясно само с кафето. Гледах докумнетален филм, проучване на дански лекари, които доказват, че със завишен прием на калций от нискомаслени млечни продукти, човек изхвърля доста голям процент мазнини с изпражненията си  Peace
Много ме е яд, че тук няма извара и съм замислила да робвам сама да си правя  Thinking

# 531
Incheto, добре, че ме подсети за нея. Аз съм я правила и е много добра ! Май нея ще правя.

Имате поща
, проблемът с млякото се състои в това, че човешкия организъм, след определена възраст, трудно обработва лактозата и казеина и някои хора направо параноично странят от млякото. АЗ обаче изобщо не съм от тях  Peace Ям и пия всякакво мляко и млечни продукти, в безобразно големи количества и нищо ми няма  Mr. Green Смятам, че всичко е строго индивидуално. При редовен прием на мляко, всеки може сам да прецени как му се отразява. Явно моят организъсм добре приема млякото (то и според кръвната ми група си е препоръчително), но пък има хора, на които им става лошо, подуто и гадно... прецени си   Peace

На мен си ми е много хубаво. Mr. Green Иначе на сирена, яйца и млека живея, но реших да се информирам вие как я карате. Например след тренировка обичам да пия мляко. Комбинирам го с яйца, за да ям бързи и бавни протеини. А в млякото има и въглехидрати, които са нужни на мускулите след тренировка. По едно време го бях поизоставила, сега пак с огромно удоволствие пия.

И да ви споделя - в новата работа много често се налага да ходя от 1-ви до четвърти етаж и обратно, поне 10 пъти дневно. Естествено има асансьор, ама аз търча по стълбите, все едно на финала нещо безплатно дават.  Mr. Green Онзи ден ме видя един колега, сигурно ме помисли за луда, като ме видя как се набирам скоростно нагоре.  ooooh!

# 532
  • Лутаща се
Здравейте!
Днес ама хич не ми се правеше нищо. Въпреки това се стегнах и си направих тренировката.
Да знаете ....много мощен стимул са някои изказвания на нашите мъже. Поне при мен действа.
Преди около две години моичкият се изказа, че му било трудно вече да ме вдига, май съм понапълняла повечко. Таааааа.....взех се в ръце и отслабнах.  Laughing
Днес пък го питах: "Стегнато ли ми е дупето?". Той съответно ме награбва и вика: "Не"
Ейййй, да знаете като ми прищрака!!! Отговорът ми беше: "Ще видиш, така ще го стегна, че орехи ще троша с него!"   Mr. Green
Та затова тази вечер се взех в ръце и си направих 12 минутната + 5 мин. за крака и корем + гирички за ръцете и 8 минутното кардио. Завърших с 10 минути обръч за талията.
Днес бяхме на река и си напълних шишенца с мокър пясък, послушах ви. И сега си имам гирички  Mr. Green

Исках да ви питам как тренирате, когато усетите че някой мускул е претоварен. Тези два дни се наложи да клякам повечко и да стоя така. Усещам си бедрените мускули, бедрата отпред доста напрегнати и претоварени. Въпреки това си правих упражненията, но с доста напрежение и общо взето на сила. Сега ме болят още повече.
Питам и още защото не ми се иска да претоварвам точно тези мускули и като цяло краката. И без това краката ми са възголемички заради парашутизма, който тренирах като момиче. Единственото ми желание е тези мускули да се стегнат и да махна мазниката и целулита от бедрата. Не искам да стават по-големи.
За това се чудя какви упражнения за крака да правя и как е правилно да се прави кардиото без прекомерно да се натоварват краката?
Можете ли да ми препоръчате упражнения за вътрешната част на бедрата и за премахване на мазнини, без нарастване на мускула? Пилатес ли да правя?
В момента няма как да правя масажи с антицелулитни кремове, защото се мажа с лекарство за премахване на повърхностни вени и капиляри. Тоест вариантът комбинация масаж с гимнастика отпада.

# 533
  • Варна

Много моля, препоръчайте ми МНОГО мооощна силова тренировка, с акцент върху горната част..ама наистина ми се ще да е натоварваща  Praynig

Е как... На Боб тренировката 2рата част (Bob`s workout)! Момчето там беше пред инфаркт на края Shocked

# 534
Аз и аз искам нещо за горна част на тялото...
Аз съм от хората, които не им понася млякото. Съвсем малко, дори и в кафето да си сипя само за вкус и на другия ден веднага ми избива някоя гадна огромна пъпка на лицето. Така ми се отразява прясното мляко. Да ми става лошо и т.н. не. От другите млечни продукти проблем нямам. Но прясното мляко просто е ужас... апък много го обичам, да му се невиди! Умирам за фрапе, за мляко с какао, за кускус и другите му такива неща с прясно мляко, ама на.  Sad
Аз днес бях почивка. Утре ще видя каква ще я свърша Simple Smile

# 535
Уф...сега се сетих защо не съм повторила тренировката на ШОН...много тежести сменят, а аз не разполагам с толкова голямо разнообразие и си спомних, че ми беше доста трудно, докато напасна положението само със съпротивителни ластици... За това се отказах от нея. Сега тегля тренировката на БОБ, но пък ми пише, че ще се тегли 1 седмица  #Crazy #Crazy нещо торента се е повредил, според мен  #Cussing out
Та...все още приемам предложения  Laughing

# 536
  • Варна
Кат, искаш ли да ти я пратя по скайп примерно?

Преди малко направих любимото ХИЙТ кардио на нашата група (с мъжа със зелената фланелка Grinning ) и се размислих, че в табатата колкото повече напредваш, толкова по-трудно става, защото повишаваш интензивността. Незнам дали си въобразявам, но аз за 20-те минути имах 5 капки пот и на стречинга като шурна, като се омокрих - все едно дъжд ме е валял; т.е. нямах време да се изпотя от интензивно движение. Е ли възможно или почвам да полудявам Laughing

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 10:50 от Radost Nezemna

# 537
Благодаря на Радост за предложението  Kissing Heart но понеже не успях да дочакам, ето реших да се "метна" на Руми днес. Ето ми го отчета:

Тренировка за горна част, като нея я направих БЕЗ последната част, т.е. без аеробиката + кратка, но пък доста добра тренировка за долна част + 10 мин табата, състояща се от 2 упражнения - high knees и bicycle abs

Разбира се, понеже съм упорито магаре и ми стана навик да се "изсилвам" , при първата тренировка на Руми правих малко повече повторения при някои от упражненията  Rolling Eyes Добре се чувствам.......е, не като след фитнес, но да кажем, че там и обстановката е бая по-различна.. Ще ми липсва много фитнеса, по време на морето  newsm45 smile3506

# 538
  • Лутаща се
Надявах се на отговор, но е първи работен  от седмицата и вероятно сте заети, не се шляете из къщи като мен.
Реших днес за пощадя краката и правих тренировка за корем и талия. Поне така мисля. Ето какво избрах:
започнах с това: http://www.youtube.com/watch?v=IZ7bIRWE3Fs&feature=relmfu, продължих с http://www.youtube.com/watch?v=sCw3xdmoxHQ&feature=relmfu, завърших с 10 минути въртене на обръч.
Още съм прохождаща в тренирането. Надявам се, че правилно съм подбрала видеата.
А довечера какво ще правя, честно казано не знам.  newsm78

# 539
Скарлет, от сутринта се каня да ти отговоря, ама ме помете работата понеделнишки Simple Smile
Та както и аз много пъти съм споделяла, бедрата са ми болката.И единствения начин , при който поне виждам някакъв ефект дори минимален е много ХИИТ и отрицателен калориен прием.Всичко друго -пилатес, разни специални упражнения и т.н.-всичко ми докара още по-едри бедра Confused
Та при мен ХИИТ и тае бо/основно ритниците/ ми действат най-ефективно, да не кажа че само те до момента.Повярвай ми пробвах какво ли не и това вече повече от година...
Кат,ти сега ме хвърли в размисъл.Как след всичкото това направи и табата, че и  10 мин?Или имаш предвид ,че е тип табата.Опитвам се да проуча добре нещата за този тип тренировка, та затова така любопитствам. BlushА от това ,което прочетох  и от опита ми в събота...-еми това си е направо хард изпълнение с жестоко натоварване на сърцето.

Общи условия

Активация на акаунт