Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 545
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Много ме е срам!Започнах с Bob Harper - Beginner's Weight Loss Transformation стигнах до 10 минута и почти умрях.Нямам оправдание за слабата си форма,но утре пак и дано го докарам до по-напред....
Аа, то си е гадничко. Не се плаши. Аз първият път (в който го завърших, не ми беше първият опит  Embarassed) го правих на части - до където издъхна, почивам си 30-40-50 минути и продължавам от там, където съм оставила. На следващият път нямах проблеми и сега ми е поносимо. Можеш да пробваш и ти така, колкото и да е нередно от тренировъчна гледна точка, пак е по-добре от нищо.
Отчитам се с табата с бърпита, пресече ми мързела от раз.  Laughing

# 646
Момичета, всички изглеждате много добре! Поздравления за усилията, определено сте на правилния път.
БгЛейди, при теб само не виждам къде повече може да сваляш от това твое красиво, но слабичко тяло  newsm78

Аз да дам отчет - в неделята пак тичах 6,2 км за 38 минути плюс едно видео от фитнес блендър - 30 Minute Booty Boot Camp – Butt and Thigh Workout.

В понеделник почивах, вторник правех Ultimate Cardio Body на Боб Харпъr, а днес моя си тренировка, смесвайки няколко любими видеа - загрявка и 10 мин кардио на А.Курникова от The Biggest Loser, след това пилатес на Мари за долна част на тялото и завърших със 17-минутния ХИИТ от блендера.

# 647
  • Sofia
Здравейте, момичета! Поздравления и от мен, изглеждате чудесно!
tqna ,радвам се, че си тук отново Hug
lilij , няма от какво да те е срам, сигурна съм, че следващия път ще се справиш по-добре.
Аз днес правих 30 мин от кръговата на Джаки(някои упр. ги  пропусках или заменях с други, защото ме боли коляното), а след това и аз като Айа направих пилатеса за долна част на Мари+малко стречинг.

# 648
Аз след сутрешното Insanity, като се прибрах,някакъв прилив на енергия и Bob Harper - Inside Out Method - Body Rev Cardio Conditioning ,колко вода изтече от мен  Mr. Green ,ама се почувствах супер , с 5 кг ,когато искаше с една гира . Това ми е максимума за сега Simple Smile

lilij , то се казва ,че е за начинаещи,ама не е от най-простите тренировки определено.

bob4enka ,нали ще ни се похвалиш с тортата после.Много обичам и да правя разни сладкиши,само дето напоследък вре по-рядко ми се случва.
Лека нощ от мен   bouquet

# 649
Ехее,момичета,много ме надъхахте.Бях решила да не се отказвам,но след вашите думи определено утре вързвам косата и пробвам пак. Hug

# 650

Ха добро утро!
Направих едни клекове набържи за добро утро и пия едно кафенце с вази,макар и виртуално.Чета тука разни неща за бременности и раждане!Що не съм от онези дето не им личи,че са били бременни.Най-пострада бюста!Който каквото да ми казва,там се случват едни безвъзвратни неща,който си спомням как бяха и си ходех по монокини само ако си вдигна ръцете и то пак съм далеч от онези години  Joy Laughing
Изтеглих си инсанити-лудостта!Ама тоя човек ще ми стопи лагерите,само докато го гледам и се потя,а как ще издържа един господ знае.Днес започвам!

# 651
Добрро утро Simple Smile
Днес продължавам с Insanity - Cardio recovery Simple Smile спокойничко и релаксиращо го раздаваше днес ШОН  Mr. Green
Хубав ден Simple Smile    bouquet

# 652
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
много хубави тела видях тези дни по снимките, супер сте!!!
Аз няколко дена бях с убийствена мускулна треска на краката, направо едвам движех.
Да ви кажа какво ме докара до там: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.northpark.squa … s_topselling_free
ето това приложение за андроид е и е безплатно. Реших да го пробвам в работата, правих го два пъти през деня и на другия ден едвам ходех Simple Smile
има същото и за лицеви: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.northpark.push … s_topselling_free
а това е интервалния таймер от който съм доволна, можеш да си правиш каквито си искап интервали и колкото искаш: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pimpimmobile.a … s_topselling_free
Аз изчезвам на зъболекар и като се върна ще реша какво ще правя.

# 653
Много ме е срам!Започнах с Bob Harper - Beginner's Weight Loss Transformation стигнах до 10 минута и почти умрях.Нямам оправдание за слабата си форма,но утре пак и дано го докарам до по-напред....
Не се шашкай   bouquet
То само на тая тренировка името и е за начинаещи  Joy
Я погледни тия дето показват упражненията какви измъчени физиономии вадят  Crazy
Следващия път ще направиш повече и по-следващия  Hug
Благодаря за линка ,чела съм за Табата ,но винаги има какво човек да научи   bouquet
Зузка /тренировките и от Бодирока/ ,всичките са с Табата  Peace
Като махнем предизвикателствата ,разбира се  Peace
Даже нейните ZWOW ги правя веднъж в седмицата -залагам в момента
повече на неините в Бодирока  Peace

Щък ,Добро утро   bouquet
Днес гледам май всички ги гони мързела /аз също няма да правя тренировка/   Laughing
Абе момичета ,в най-голямата жега се пънахме ,захладня малко и се натръшкахме  Joy
Простено ни е  Hug
Ще се насладим на този прохладен ден  Flutter

# 654
vanesa  ако намериш нещо за Самсунг Marvel /Табата таймер/
ще съм ти благодарна да го пльоснеш тук ,че моя телефон не е с операционна система  Peace
Имам Табата ,но е демо  Peace

# 655
  • Варна
Аз тъкмо направих една бърза табатка с клекове и планински бегач и се изстрелвам към работа.

За таймер си свалих една мп3ка направена като за табата от тук: http://www.beach-fitness.com/tabata/
най-долу са файловете. За мен върши работа, защото аз намерих някакъв таймер, но не можах да го инсталирам, но и този вариант върши работа. Даже сега направих тренировката с Eye of the tiger  Mr. Green

Ииии пак нещо ще питам: тези от вас които правят само табата, разгрявате ли първо и как? Аз разгрявам с 50 push jacks да ми се вдигне пулса, правя 4 или 8 минути табата и разтягам. До сега травми и някакви проблеми не съм имала, но се чудя дали е достатъчно?!?! newsm78

# 656
Ииии пак нещо ще питам: тези от вас които правят само табата, разгрявате ли първо и как? Аз разгрявам с 50 push jacks да ми се вдигне пулса, правя 4 или 8 минути табата и разтягам. До сега травми и някакви проблеми не съм имала, но се чудя дали е достатъчно?!?! newsm78

Аз загрявам със загрявката от HIIT-овете на Chalean от Turbo Fire Simple Smile

# 657

Аз загрявам като започвам първо от глезените, стъпвам на пръсти с единия крак и почвам да го въртя 10 пъти в едната посока, 10 в другата. После другия крак. После вдигам първия крак и загрявам коляното, въртя 10 в едната посока, 10 пъти в другата.  Същото с другия крак. За коленете също може и да се кляка на пръсти, изправяш на пети. Също загрява добре. След това целия крак от ябълките, както се казва. След краката - таза, по същия начин. Кръста. Раменете в едната посока и в другата. Лакти, китки. Глава - наляво - надясно, напред - назад, настрани, кръгове. И чак тогава бих почнала да вдигам пулса със скачане на въже или др. Peace

Някой от вас спазва ли Лунната диета?

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 09:49 от MeRiTo`

# 658
Бг Лейди, аз табатата винаги я правя повече от 4 мин, много са ми малко тези 4 мин  Thinking Днес например, за сутринта се отчитам с табата от 26 рунда, редувах 2 упражнения - суинг с дъмбел и high knees. Уоу, доста изпотяваща и добра тренировка.

Снощи, да се похваля, бяхме на дискотека и близо 4 часа не седнах грам на стола, само танции, танци, танци, танции  Crazy Crazy

Много активно море, много съм доволна!!! Вярно, че тренировките ми са по-кратки, но пък имайки в предвид факта, че всеки ден плувам, често ще се ходи по дискотеки, а и разходките са ни редовно занимание, смятам, че е напълно достатъчно да тренирам само сутрин. Впрочем, пробвали ли сте интервално плуване  Mr. Green ? Бива си гоо  Peace!

П.П.: Мерси на всички за хубавите думи  Heart Eyes

# 659

Според мен няма грешно загряване ,важно е да се разкършиш  Laughing
За да няма после травми  Peace
Аз загрявам така и разтягам и накрая пак ползвам нейното разтягане след тренировката
http://www.youtube.com/watch?v=RR6UJLqpoEE

Общи условия

Активация на акаунт