Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Инче-и аз така знам-че е само 4 мин. Ама ти вчера не сподели ли ,че си я правила повече? Иначе аз за Табата знам от преди около една година от едно клипче. Може и някой в тази тема да го беше пуснал. Не помня вече. Тогава тренирах с Любо и ползвах клипчето за кардио след силовата. Любо го одобри. Но някак прекалено кратко ми се вижда. Затова не мога да повярвам ,че ще има ефект. Поради тази причина съм се заковала на Зузка сега-да си докажа ,че с 15 мин интензивна тренировка на ден ще постигна ефект. Ще видим до къде ще я докарам Crossing Arms

# 631
  • На острова
Отчитам се с това жестоко тае бо на Били, 48 мин.:
http://m.youtube.com/watch?feature=plpp&v=HNDsGliURms
Целите ми панталонки бяха мокри и ми се стичаха вадички по краката  Crazy
През цялото време бях нахилена и мислено си говорех с него ("Don't quit! Don't quit!" и аз: I won't! I won't!  Laughing)

# 632
Инче-и аз така знам-че е само 4 мин. Ама ти вчера не сподели ли ,че си я правила повече? Иначе аз за Табата знам от преди около една година от едно клипче. Може и някой в тази тема да го беше пуснал. Не помня вече. Тогава тренирах с Любо и ползвах клипчето за кардио след силовата. Любо го одобри. Но някак прекалено кратко ми се вижда. Затова не мога да повярвам ,че ще има ефект. Поради тази причина съм се заковала на Зузка сега-да си докажа ,че с 15 мин интензивна тренировка на ден ще постигна ефект. Ще видим до къде ще я докарам Crossing Arms

Ами аз вчера експерименално я правих два пъти за деня демек 2 по 4 мин, но не една след друга. Иначе и аз бях малко скептично настроена - за 4 мин какво ще направиш, но сега не бих казала такова нещо - ако се прави както трябва според мен това е най-ефикасния начин, защото се натоварваш на мах и също така няма свикване, защото постоянно увеличаваш бройката Simple Smile то много зависи какви са упражненията - за мен скачането е упражнение, при което най се повишава пулса - за това ако си подбереш такива упражнения и го направиш на мах повярвай ми 4-те мин ще са ти достатъчни Simple Smile

# 633
Започвам да ви чета,да се надъхвам и да се упражнявам с вас!Вече свалям торенти и после си избирам нещо и започвам.След това обезателно ще се похваля  Hug

# 634
BG_Lady Ухааа ,какви прави крака имаш  Crazy
Браво ,моите са като клони  hahaha
На мен ми изглеждаш много добре  Peace
Е има малко ,само малко ,но мисля че бързо ще влезнеш във форма   bouquet   bouquet   bouquet

Добре дошли на новите   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 08:17 от Mавина

# 635
Добър вечер! Grinning
Момичета, изглеждате страхотно.На Радост Неземна мазнини не видях, не знам тя къде ги вижда. newsm78
Скарлет, много добри резултати си постигнала.Браво! Hug
BG_Lady ,поздравления и за теб! Simple Smile
Тяна,радвам се да те'' видя''! Hug
Аз направих 17мин кардио от фитнесблендера и табата 4мин само с планкове Crazy Уау така не се изпотих на кардиото,както на тия планкове.Табата ми става все по-любима, като и по свикна на темпото мисля да включа и упражнения с тежести.Но за сега ме е страх да не си разбия глвата с гирата Grinning Четох,че планковете не са от най-подходящите за табата.Но на мен ми действат добре на коерма, та ще си ги включвам редовно.
И тези ХИИТ-тове пак ще кажа,че са валшебни.Всеки момент чакам МЦ,по принцип по това време съм вече минимум с 2кг отгоре.А този път не само ,че не съм качила, но съм и с около 500 грама надолу PartyНаблягам на ХИИТ от около 2 седмици и съм убедена,че това се дължи на тях.

# 636
Мен днес ме мързи  Embarassed ще видя да направя нещичко, но само колкото да не е без нищичко.  Embarassed Може и табата с бърпита.  Party
Иначе всички, които публикувахте снимките тук сте невероятни... тия недостатъци дето ги говорите само вие си ги забелязвате  Wink, но въпреки това ЕВАЛА, че не се отпускате и се борите да промените това, което не харесвате. Само така се успява.
Дано скоро и аз да мога да се похваля с положителни резултати, че напоследък съм трагедия. Тия въглени още не мога да ги изчистя, лека полека изхвърлям всичко според кантарев, но още се виждам като плондер в огледалото, а тъкмо бях започнала да се харесвам и да се доближавам до целта.  #2gunfire

# 637
Кемми, добре дошла.Мерките ти са много добри.Ако искаш да смъкнеш коремчето и паласките намери си по-тежичък обръч.И аз се захващам днес с моя.Много е ефикасно.Моят не е много тежък, пълен е с течност някаква, но върши идеална работа  Peace

Момичета виждам, че от доста време обсъждате Табата.Признавам не съм прочела всичко, но във форума на Спайдърите има много хубаво обяснение и статии.
Не знам дали е разрешено да пусна линк от техния форум.Ако може веднага ще го сложа.

Бг лейди, наистина имаш крака за изложба  Grinning Интересно ми стана, че си тренирала с Любо.Не бях чела.Аз харесвам блога му много.Някой път разкажи някои хитринки, съвети ще ми е интересно.

# 638
Току-що завърших Тае-бото с Били - Get Ripped - Advanced 1. Ако тренирах на плочки сигурно щях да се пързалям, голямо потене! Хареса ми Grinning

Колко много се пише тук като не си влизал 2 дни..  ooooh!
Много добре изглеждате всичките, които сте показали снимки! Това, което ни пречи, ни пречи само на нас. Другите не го забелязват много, много. Но пък е хубаво, че на нас ни пука, че го виждаме  и искаме да го поправим Laughing  Peace

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 20:13 от MeRiTo`

# 639
Благодаря ви за милите думи.  HugИмах нужда от малко стимул.
Мавинка-права си ,че има още малко работа. Peace Но все пак това е снимка от мин.година. Сега смея да твърдя ,че изглеждам една идея по-добре Blush Mr. Green,особено след като поведох и битка с целулита. От това лято е само снимката на аватара. Но щом свърши МЦ ще се снимам да кажете дали има разлика Crazy
Таня-добре завърнала се. Тъй като не е коректно да му крада трудаще споделя само ,че тренировките,които ми препоръча са кръгови ,разделени за горна и долна част, Около 30 мин и след това 10 мин кардио. Това е май. На мен ми е скучно обаче като нямам компания,но ефект имаше. Започнах с мазнини 19 сега съм на 15. Това е в общи линии. Ако искаш да знаеш нещо конкретно -питай Hug
П>С. Мавинка-редактирай си поста ,моля Hug Heart Eyes

# 640
Бг лейди благодаря   bouquet Права си за Любо.Трудът трябва да се заплаща.Интересува ме книгата му.Нямах много време да търся и само на едно място проверих, но я нямаше. Много искам да поръчам синът ми да я потърси и да ми я донесе.Всъщност тя една ли е  newsm78

Не казахте дали мога да ви постна линка към Спайдърите за Табата.Не, че не можете да си го намерите, но го имам наготово  Laughing

# 641
Много ме е срам!Започнах с Bob Harper - Beginner's Weight Loss Transformation стигнах до 10 минута и почти умрях.Нямам оправдание за слабата си форма,но утре пак и дано го докарам до по-напред....

# 642
Танче  bouquet
Щом искаш книгата му -свържи се с него и ще ти я прати по мейла. Не е нужно да ангажираш никой Wink
Макар ,че там няма да прочетеш нещо ралично. Аз искам да прочета повече за табата. Давай Hug

# 643
# 644
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз в крайна сметка няма да тренирам, броя го ден за разпускане днес. Хванах се да правя торта за утре на голямото ми момиче, става на 5 и ме чака Рапундзел, та доста енергия ще хвърля  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт