Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 549
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Кат- и на мен ми се струват малко 4 мин. Но пък навсякъде по статиите,които изчетох , пише 4 мин. И то дори не всеки ден.  На Зузка някои от ZWOW тренировките са подобни на  табата ,но гледам ,че и тя ги прави по 10 мин минимум.  Още малко ще се полутам изглежда. Но ,за сега съм обещала ,че ще правя Зузка да споделя дали има ефект.  Hug

# 661
Добрро утро Simple Smile
Днес продължавам с Insanity - Cardio recovery Simple Smile спокойничко и релаксиращо го раздаваше днес ШОН  Mr. Green
Хубав ден Simple Smile    bouquet
И аз така  Mr. Green Добре беше, след всичкото скачане. Но гледам още два дена кардио ме чакат.

# 662
Бг Лейди, аз табатата винаги я правя повече от 4 мин, много са ми малко тези 4 мин  Thinking Днес например, за сутринта се отчитам с табата от 26 рунда, редувах 2 упражнения - суинг с дъмбел и high knees. Уоу, доста изпотяваща и добра тренировка.
Колко повторения правиш за тия 20сек и с колко повишаваш бройката във всяка следваща серия?

# 663
  • Варна
Наистина 4 минути са "само 4", обаче ако дадеш всичко от себе си, не би трябвало да можеш да продължиш. Но пък и способността да "дадеш всичко" е привилегия на наистина добре тренираните хора. едва ли някой непрофесионален спортист може да работи с капацитет над 20%. "Фактите сочат, че средностатистическият човек разполага с не повече от 10% от максималната сила на мускулите си. Дори най-успелите атлети не могат да използват повече от 50% от потенциалната си сила, а и дори този процент е силно завишен."

# 664
Наистина 4 минути са "само 4", обаче ако дадеш всичко от себе си, не би трябвало да можеш да продължиш. Но пък и способността да "дадеш всичко" е привилегия на наистина добре тренираните хора. едва ли някой непрофесионален спортист може да работи с капацитет над 20%. "Фактите сочат, че средностатистическият човек разполага с не повече от 10% от максималната сила на мускулите си. Дори най-успелите атлети не могат да използват повече от 50% от потенциалната си сила, а и дори този процент е силно завишен."
абсолютно!Пробвах табата точно както трябва да се прави.Ами последния рунд буквално имаш чувстото,че умираш.Абсурд е да се продължи,ако си правил нещата както трябва.Дори четох, а и чух  мнения на хора наистина тренирани.Ами особено тези, които правят табата с тежести стигат до повръщане.

# 665
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ето ме и мен.

Първо да почерпя за щерката

Отчитам се с тренировката за днес> две пъти това http://www.youtube.com/watch?v=X1TuhAn6C-g после това http://www.youtube.com/watch?v=d-3HuPTDYTQ, като последния му рунд го замених за табата с планински катерач, лицеви упори и планк  Peace Мноооого съм доволна, отивам за душ и се мятам да правя торта  Crazy

# 666
  • София
bob4enka да ти е жива и здрава малката красавица (много ми е любима) Simple Smile

# 667
Бобченка, да ти е здравичка красавицата  Hug   ura

За Табата и аз съм чела това, което Радост и Малвина.След 4-те мин. не би трябвало да можеш да продължиш нататък, ако си я изпълнил на макс от възможностите си.

За загрявката сме говорили, но пак да кажа  Mr. Green Задължително загрявайте, но не разтягайте студените още мускули.Разтягането или стречинга се прави след упражнения.

Вчера четох в Яхо една статия, че за по-бърз ефект при отслабване трябва да започнем с максимално натоварване и после да забавим темпото, ако е нужно.Тоест, първо най-натоварвашите упражнения естествено след загрявка.

Щъкче,то гравитация бе душко  Laughing Те монокините и без това не са много полезни  Mr. Green

Отчетче от мен за вчера. 30мин. въртене на обръч без прекъсване  bowuu Направо усещах обръча как бие гадните паласки и мазнинките натрупани по гърба.
Имам мерак да сменям въжето, че е много скапано.Дайте съвет какво да търся.

Благодаря на Ванеса за таймера.Ще опитам да го сложа на тел. и ще го ползвам в залата.

# 668
  • Лутаща се
Здравейте! След вчерашната почивка днес буквално се размазах. По едно време взех да се пързалям по постелката си, такава пот се лееше  Mr. Green
Започнах със загряване. След това правих 20 мин. за горна част на тялото с гирички, редувайки с упражнения за корем, гледайки и водейки се по едно от видеата във фитнесблендера, продължих с това, после кардиото до 15-тата му минута и реших да приключа с табата с планкове. Но на третата минута издадох багажа.
Като цяло тренировката ми продължи 40 минути. От както съм започнала не бях правила толкова много минути.
Тъй като проблемните ми части са корем, дупе и бедра съм решила да тренирам по следния начин:
1 ден корем + кардио
2 ден дупе + кардио ................и да ги редувам
Надявам се кардиото да помогне за бедрата, не искам да ги тренирам специално, че да не станат още по.големи. По-нататък ще включа и масажи. Обмислям да си купя колан за масажиране, че с ръце не мога да го правя качествено - измаляват.
Днес ще търся упражнения за дупе. Ако имате някои под ръка - давайте насам  Praynig

По-късно, нека мине време след хапването ми ще си повъртя обръч, докато гледам някой филм.

tqna, какво правиш с ръцете си, докато въртиш. Аз мога да продължа дори и час, но ме заболяват ръцете да ги държа встрани или нагоре.

# 669
  • На острова
Честит рожден ден на Йована! Много здраве и безгрижно детство!  bouquet

Аз почнах днес с тренировката, обаче на 20-тата минута ме заболя далака и корема ниско долу, все едно нещо ме опъваше, не мога да ви обясня. Та добутах до 40-та минута и спрях.. Довечера мога пак да се пробвам, че не беше много пълноценно.

# 670
Скарлет, то и на мен ми доскучава, затова спирам.Ръцете от време, на време ги разкършвам като забързвам темпото.Малко бели денс го карам  Joy
За дупето има много упражнения.Момичетата ще помогнат.Аз най харесвам "мелитари прес", което е повдигане на краката от планк като единия крак е свит в коляното и опрян в земята, а другия сгънат или изправен повдигаш енергично нагоре.Има го в "Проблемните зони" (моята любима тренировка) на Джилиян и в много други.Могат да се правят между другото дори гледайки телевизия вечер  Grinning

Ванеса  Hug златна си! Таймера е супер  Peace

# 671
Честит рожден ден на Йована и от мен пожелавам й да е много щастливо и енергично дете и да взима пример от мама Stuck Out Tongue
Аз днес ще се отчета с табата - планкове - нисък, висок, страничен и табата за дупе пробвах да правя едно упражнение мост дето му викат в легнало положение свити крака в коленете и се повдига таза и така за 20 сек и после 10 сек почивка и пак еми направих най много 25 повторения след това 21, 22 ама интересното е че на последния рунд направих пак 25 нищо, че задника ми гореше...пък ще видим утре дали ще усетя, че съм правила нещо Simple Smile
Иначе за дупе препоръчвам 10 минутката на Боб аз я правих 3 пъти седмично и за около месец видях голям ефект, но и от към бедра работи - в смисъл забелязах увеличаване - не, че ми е проблем, но сега съм решила да са само 2 пъти в седмицата Simple Smile

# 672
  • Варна
Честита рожденничка и от мен, Бобченка!  bouquet

tqna, кои са тези "Проблемни зони" на Джилиан? Къде го има?

Аз довечера пак отивамда тичам на стълби, а утре сутрин се чудя дали да не направя нещо на Боб, че ми е залипсвал  Flutter

# 673
  • София
tqna радвам се че ти харесва Simple Smile

# 674
Днес
Табата клекове сутринта за добро утро!
После инсанитито.Бая се позадъхах!Утре пак!

Общи условия

Активация на акаунт