Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 491
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Завърших тортата, на вас я показвам първо  Crazy   http://prikachi.com/images.php?images/451/5122451Q.jpg

Тя, аз си следя калориите в сайта, който Кат ми даде> www.caloriecount.about.com  Peace
Shocked Уааау! Страхотна е Hug
Дори не бих си помислила ,че и част от тази торта мога да спретна  Blush
/Сладките неща не ми се отдават  Blush/
Прекрасна е   bouquet   bouquet   bouquet

# 706
Mавина страхотни ръце и корем мечта имаш.

Коментирахте сланинки и показвахте снимки. Изглеждате супер момичета.Ако ви постна моя снимка направо ще изпопадате.Не вярвам някой да има по-големи сланини от мойте.

Как броите калории? Има ли някакъв калкулатор? Аз отчитам за сега 0,500 кг. надолу ,но още не смея да се похваля, а и съм пред МЦ. Като падна под 65 тогава ще го отчета за резултат.
Благодаря ти   bouquet   bouquet   bouquet

# 707
Бобченка направо невероятно!Ти си мъгьосница  smile3501

Рейнче, аз още вчера се разтърсих да ти предложа, което много обичам.Това е стречинга на Денис Остин.Имам двд-то, но не мога да го намеря в нета.Ихааа открих го  Party

http://www.youtube.com/watch?v=sgQb-8h0cII

Може и другите момичета да го пробват.Аз се чуствам страхотно след него, особено след добра тренировка.

Гра-Гра, добре завърнала се  Hug

Бухтичка, ако наблегнеш на горната част със тежести ти гарантирам, че ще правиш лицеви без проблем.За тях се иска силни ръце и добре трениран трицепс  Peace

Тя, тука са другите златни момичета и момче  Wink Много мили са и ще ти помогнат в ориентирането с калориите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=673384.0 Прочети и по-старите им теми.

Мавинка и на тебе голямо Браво! Много добре се справяш  Peace

За въжето нищо не ми казахте.Какво да си купя? Знам, че в нета има статии, но искам някой с опит да ме насочи.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 16:01 от tqna

# 708
Бухтичка, ако наблегнеш на горната част със тежести ти гарантирам, че ще правиш лицеви без проблем.За тях се иска силни ръце и добре трениран трицепс  Peace
Е аз по принцип засега нямам намерение да правя нещо друго освен insanity, а там тежести няма. Но пък тази табата дето толкова я коментирахте ми стана интересна и си изтеглих един таймер. Та дали е удачно табата с гирички?

Между другото не знам дали има някаква връзка с тренировките, но имам чувството, че за първи път през живота ми не ми се яде сладко. Не че не ям, ям от време на време, но е по-малко и някак не ми се яде толкова, не го търся постоянно. Учудих се, защото наистина не ми се е случвало досега. Иначе даже обикновено ги редувам, ако ям нещо солено по-късно ям сладко, не ми се яде пак солено и така цял ден. Та съм много доволна от себе си, сега ако можех някак и хляба да откажа щеше да е супер ooooh!

# 709
Тяна моето въже е силиконово  Peace
Честно казано не знам дали е най за предподчитане ,но
аз си му свикнах и вече не се спъвам както в началото  Joy
Ама то спъването не е от въжето  Laughing
Другите момичета могат да кажат какво въже ползват и кое е
най-удачно  Peace
И на мен ще ми е полезно да знам  Hug

# 710
Бухтичка, няма да помогне табата.За горна част си трябват постоянни занимания.Натоварващи достатъчно, но не изтощителни.Избери си хубав комплекс сега се сещам за кръговата тренировка на Джаки  Peace С малко по-тежки да речем 3кг. гирички е супер за заякване на мускулите на ръцете.

Мавинка благодаря, ще погледна в залата какви са и ще подпитам някоя от треньорките.Ако се спра на нещо ще пиша.

Сега като съм се разписала да ви кажа  Laughing Моите мускулести ръце предизвикаха фурор сред близки и приятели   Laughing Сгъвах, разгъвах, пипаха, цъкаха голяма атракция си беше  Joy
Интересно, че всички одобриха.
Междувременно случайно се запознах с една двойка акробати, може би около 40-те.Изглеждаха на не повече от 30год.Жената беше с невероятно стегнато тяло, много стройна и с горна част мечта!Знам, че това е голям всекидневен труд и бях възхитена.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 16:44 от tqna

# 711
tqna ,bob4enka благодаря !

Ау, тортата е великолепна. Как ми трябва такава точно след една седмица. Laughing

# 712
Мацкиии  Hug
Да се отчета и аз - Боб - Glue Challenge + силовата на Шон Simple Smile

# 713
Тъкмо почвам да тренирам и си гледам ,че единия глезен ми е подут. Тръгнах да загрявам и ме наболява. Отказах се от Хиит тренировката.Направих това:
http://www.youtube.com/watch?v=2k9fUP7_MWI&feature=relmfu
 и това:
http://www.youtube.com/watch?v=6_9iWo9UbbY&feature=relmfu
Утре дано не ме боли , иначе ми пропада тренировката.
Глезена не съм го навехвала, защо ме боли? Препоръчайте нещо което ще мога да правя, без подскоци.

# 714
Междувременно случайно се запознах с една двойка акробати, може би около 40-те.Изглеждаха на не повече от 30год.Жената беше с невероятно стегнато тяло, много стройна и с горна част мечта!Знам, че това е голям всекидневен труд и бях възхитена.

tqna - обикновено при серизен и як спорт без анаболи това е ефекта  Grinning Дай Боже всекиму така!  Peace Ти о коя част от мечтата работиш сега? Илиии.... ще почваме от септември с тебе, първо да хвърлим зад гърба по 3-4 килца, после по някое парче от "мечтата"  Rolling Eyes

# 715
Маями, двойка акробати ли ще ставаме  hahaha Joy Joy Joy

Аз вече почнах с тренировките, какъв септември няма време Laughing Направих летящ старт във фитнеса и в къщи и след 3дни съм със зверска мускулна треска.Вчера не можех да ходя, но отидох в залата и ми идеше да вия като ни караха да клякаме  Laughing Днес обаче съм по-добре и ще почина.Само един обръч ще врътна. Показвала съм тук аз яки мускули и нагоре съм си екстра според мене си, ама четирибуквието  ooooh! Мъка, мъка..
Ще го боря с упражнения и ще внимавам с калориите.Това е моят начин.Вече съм 100% сигурна.Край на всякакви диети  Stop Много движение и хубава храна  Peace И отвреме навреме хубаво винце  Wink

# 716
tqna - OK, OK.... Аз май ще се движа по плана с изтласкване навън на 3-4 кг през септември, после ше е некъв джогинг под октомврийските дъждове, знам ли,,,, ма  нема да стане от сега, от август, мдааа...  ooooh!

# 717
Глезена не съм го навехвала, защо ме боли? Препоръчайте нещо което ще мога да правя, без подскоци.
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Workout-at-Work- … Workout-Video/a8/
не го изгледах цялото, но ми се струва че може да ти свърши работа.
Бобченка, ти си вълшебница!Тортата е страхотна! Hug
Мавина, постигнала си страхотни резултати.За толкова кратко време си постигнала това, което хора трениращи повече от година не са успяли!Браво! Hug
Аз и днес почивам...не ми е добре... Tired

# 718
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Workout-at-Work- … Workout-Video/a8/
не го изгледах цялото, но ми се струва че може да ти свърши работа.
Бобченка, ти си вълшебница!Тортата е страхотна! Hug
Мавина, постигнала си страхотни резултати.За толкова кратко време си постигнала това, което хора трениращи повече от година не са успяли!Браво! Hug
Аз и днес почивам...не ми е добре... Tired
Благодаря ти   bouquet
То и аз бях направила една почивка от 2-3 дена  Tired
Бях много зле...толкова отпаднало ми беше ,че целия ден
се местех от леглото на дивана и обратно  ooooh!
Днес обаче си викам ,абе може малко да е ама да се вдигна и
да направя нещо макар и съсвем малко да е  Naughty
Направих една интервална тренировка от 12 мин. работен интервал 20/10 почивен.
3 упражнения  Peace
1.Пистолети
2.Бърпита
3.Скачане на въже  Peace
Утре ще направя нещо от Зузка  Peace

# 719
Моят отчет за днес:
HIIT Workout for Fat Loss
Barre Body - Get a Dancer's Body for body+soul - направих по четири повторения на първите две упражнения
след това кратко ХИИТ за вдигане на пулса - 5 Minutes to Slim HIIT Cardio Workout
и завърших с Yoga For Weight Loss - Thyroid Disorders Speed UP Metabolism и 15 мин пилатес за крака на Мари

Общи условия

Активация на акаунт