Съпруги на военнослужещи - 5

• 75 536
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Момичета, виждам, че сега сте на друга вълна, но нашата почивка свърши и сега започнаха да ме вълнуват други битовизми...

Някой знае ли дали към Военната академия има общежития и каква е цената на нощувката там ако има Whistling newsm78
Ако пък няма такива "екстри" - бихте ли ми препоръчали някой свестен и сравнително евтин хотел в близост?

# 151
  • софия
Съпругът ми учи в академията-има колеги, които са на общежитие- Чавдар и до затвора. Цени не знам, но със сигурност  е по- добре, отколкото на хотел.

# 152
  • Пловдив
iniici, искрено благодаря Hug
Каква специалност е съпругът ти - може да се окажем един поток Simple Smile

# 153
  • софия
добър въпрос...
Сега ли ще е мъжа Ви първа година?

# 154
  • Пловдив
първа година ще съм, но доколкото разбрах, потока бил смесен newsm78 Simple Smile

# 155
Здравейте отново. Аз имам отново въпрос за Пампорово - има ли туроператори там, които организират ежедневни екскурзии до забележителностите и до Гърция? Евентуално в хотела има ли такива организирани екскурзии?

# 156
Съпругът ми учи в академията-има колеги, които са на общежитие- Чавдар и до затвора. Цени не знам, но със сигурност  е по- добре, отколкото на хотел.

И моят сега ще е 2 година в академията редовно и всичките му колеги са на общежития до затвора.Може и да се познават Laughing

# 157
  • Стара Загора
Момичета, които сте ходили на ВПД Сарафово кажете ми какви хавлии има в станцията, че да знам какво да слагам в багажа?

# 158
Запис:))))
Да споделя впечатленията си от ВПД "Несебър"......Simple SmileСемейството ни беше там 10 дни през август.
Момичета,беше прекрасно!Обстановката беше красива-озеленено ,поддържано,стаята беше чудесна,храната приготвена вкусно/дъщеря ми нямаше търпение да отидем да се храним/-за обяд винаги имаше поне 2 готвени яденета,вечерта преобладаваха скарите.Столът в базата е самостоятелна сграда,просторен и поддържан.Басейните бяха супер,барчето над тях също-като качество,цени и обслужване.Персоналът също беше много любезен-всичко беше организирано идеално.Искам пак да почивам там.Дано всички сте изкарали чудесно почивките си!

# 159
  • софия
 с детето отиваме на Созопол, вила Сирена от 10.09. има ли някой друг по това време? Ние ще сме за 5 дни. Peace

# 160
с детето отиваме на Созопол, вила Сирена от 10.09. има ли някой друг по това време? Ние ще сме за 5 дни. Peace

Ще чакаме отзиви, особено за храната, тъй като никой не се включи от Созопол това лято(в самото начало имаше един много лош коментар и това беше).

# 161
Днес се връщаме от Картела. Останахме очаровани. Невероятно любезно и мило посрещане, много обилна и вкусна храна. Базата е страхотна. Вече знаем къде ще почиваме всяко лято. Лошото е, че много бързо свърши.

# 162
  • Розовата долина
Инка,и ние заминаваме утре на Созопол,но ще сме в хотела!!Ще се видим!!! Laughing

# 163
  • софия
Но ние ще сме от 10.9, смяната след вас мисля.

# 164
  • Розовата долина
ОООО,да!!Жалко!!

Общи условия

Активация на акаунт