Хей, Рая! На мен са ми интересни много вашите трепети! Както вече писах по-назад - авантюристи сте, смели сте, мечтаете, рискувате, с това не всеки може да се похвали в днешно време. Надявам се всичко при вас да е наред, и в професионално, и лично естество.

no_name, а така, това вече е задоволително включване. Нацелувай го бърборкото.

Aнелия от седмица-две ходи на голямата тоалетна, придържа се с ръчички за нея. Преди това една година(!) имаше проблеми с акането, т.е. не го правеше в гърнето, а в гащичките, криеше се винаги... или поне започваше там, а едва после сядаше на гърнето.
Имаше един "проблясък" в това отношение, преди около половин година, когато беше глътнала монета от 5 ст., започна да върши всичко в гърнето. Но радостта ми беше кратка, за няколко седмици и после пак старата песен. И до скоро беше така. А не е като да не съм й предлагала и преди да сяда на голямата тоалетна и то с детска дъска. Така и не разбрах как реши, че вече е време и то държейки се.
Енигма, и аз те привиквам наред с другите момичета за по-подробен личен отчет!

Io_Io, радвам се да те "видя"!
Колкото бързо се научи диването,толкова и съжалявах за това. От самото начало имаше стискане от по 5 дена и големи драми, въпреки , че дори му предлагах на пампата да си я върши/тогава на 2/, обаче цъ. Стискаше така 6 месеца
, но това е само когато няма някое невероятно детско което е гледал под 377 пъти
В градината са им малки тоалетчетата.

, 
Голям и е кеф да идем на 4уждо място и ... Има едно заведение,като отидем там,по4ти не пропуска
Да не говорим,4е като ходи в градината,възпитателките дори не разбират,4е си е свършила работата,а пък тя все още не може хубаво да си обърше дупето и няколко пъти ве4е си е идвала със за4ервено дупе. У4а я,но си е дребосъ4е още.

Добре че е хубаво временцето да го покара преди да го зазимим.
там са с тоалетни с дъски и лелките им помагат да се качват.
!