АПРИЛчета'2009!

• 65 980
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Много сте мили, момичета, благодаря! Hug

Хей, Рая! На мен са ми интересни много вашите трепети! Както вече писах по-назад - авантюристи сте, смели сте, мечтаете, рискувате, с това не всеки може да се похвали в днешно време. Надявам се всичко при вас да е наред, и в професионално, и лично естество. Hug

no_name, а така, това вече е задоволително включване. Нацелувай го бърборкото. Grinning
Aнелия от седмица-две ходи на голямата тоалетна, придържа се с ръчички за нея. Преди това една година(!) имаше проблеми с акането, т.е. не го правеше в гърнето, а в гащичките, криеше се винаги... или поне започваше там, а едва после сядаше на гърнето.
Имаше един "проблясък" в това отношение, преди около половин година, когато беше глътнала монета от 5 ст., започна да върши всичко в гърнето. Но радостта ми беше кратка, за няколко седмици и после пак старата песен. И до скоро беше така. А не е като да не съм й предлагала и преди да сяда на голямата тоалетна и то с детска дъска. Така и не разбрах как реши, че вече е време и то държейки се.

Енигма, и аз те привиквам наред с другите момичета за по-подробен личен отчет! Heart Eyes
Io_Io, радвам се да те "видя"!  Hug

# 196
Привет  Hug
По тоалетната тема ....мога книга да напиша  ooooh! Колкото бързо се научи диването,толкова и съжалявах за това. От самото начало имаше стискане от по 5 дена и големи драми, въпреки , че дори му предлагах на пампата да си я върши/тогава на 2/, обаче цъ. Стискаше така 6 месеца  ooooh! После се появи проблемът с акането в градината- не ще и не ще! И стиска пак по 2-3 дена и пищи че му се ака когато сме тръгнали към градината/в колата/ като стигнем или се върнем ...цъ...вече нямало. Не смея сега да кажа имаме ли напредък или не , че  Twisted Evil да не чуе. В къщи си разнообразява аканет  Mr. Green В големия тоалет/със седалка е,без такава непсъм пробвала/ до скоро търсеше компания и две колички, които да си кара по стената  Crazy , но това е само когато няма някое невероятно детско което е гледал под 377 пъти  ooooh! Тогава настоява да у на гърне в средата на стаята ... аз не се дърпам много, защото го знам как може от инат да стиска...и така  Wink В градината са им малки тоалетчетата.
 За плуването-аз само на първата тренировка съм присъствала и повече не съм. Мисля утре да вляза , за да го видя как и дали наистина плува, защото той не ми разказва най-много  ooooh!...пък и според него той винаги си е можел да плува  Mr. Green Детето и то като майка си и като бат бойко,дето все всичко могат  Joy
 Рая и на мен ми е интересно какво правите, така че разказвай ако имаш желание.  Hug
 Нашия тати се завърна след марко над 2 месеца / по неговия календар равняващи се точно на две седмици  ooooh! или както обясни на Сами коато заминаваше " спинкаш десет пъти и тати си е тук"  Twisted Evil/ и имам едно много доволно Сами. Реши изведнъж да бъде категорично разбирач- родител и  изкара детето болно  ooooh! Та сега са си в къщи, гледат се ...да видим дали в понеделникхняма да оздравее внезапно  Joy Хич не ми вярва колко може да е енергичен милия му синковец  Rolling Eyes Дори бях учтиво помолена да не му скръцвам със зъбки...та пренасочих всички повиквания от дреб  към бащатк му  Twisted Evil та се почесвам между рогцата и чакам включване...обаче съм си направила и плътен график запсъбота и неделя- ще почивам, самостоятелно, защото нали и аз съм от човеците и ...ще ги видим двамцата дали няма да започнат да си скърцат един на друг със зъби  Mr. Green
 И към момичетата с пътуващи половинки имам една питанка- лесно ли се адаптирате към живота в двойки след като се върнат половинките ви? Сигурно проблема  е в мен,но ми е толкова трудно. Няма да навлизам  подробности , но имам чувството че постоянно някой ме дебне, досажда, иска нещо, говори...разваля ми режима... А знам, че не съм права...но първите седмици ми е много трудно, а той обикновено стои точно толкова,че и по-малко  ooooh!
 Айде оплаках се от белите си кахъри...ама нека, хубав знак е човек да мрънкоти  за маловажни неща...значи си няма истински проблеми  Mr. Green

# 197
  • София
poem, разсмя ме! Laughing
Такива да са ти ядовете, вЕрно. Hug
Нищо неестетвено не виждам в безобидното отвикване един от друг, причинено от разстояние и различно ежедневие.. Но пък е толкова сладко да се борите за възгледи и принципи  Laughing в името на малкия, Голям човек. Heart Eyes

принцеске, пиши наистина по - често, аз съм от редовно-издирващите те! Heart Eyes
И повече за Ния, ако е удобно..  Blush

По 00 тема - много пъти съм писала, че гърнета само съм купувала, за идеята и после за заминавали в кофата, по предназначение. Laughing Елина се научи на седалка, вкъщи си я слага сама и се обслужва. Вели пък от самото начало се научи на голяма тоалетна, но той правеше една година изпълненията на Десиното Ани. В гащите, скришом. В чудо се бях видяла. Една почивка обърна нещата, на 180 градуса.
Елината ми казва, че ходи и в детската, там са им малки тоалетните. В Дружба също е мъничка, там се качва и обслужва пък съвсем сама. Laughing

ben78, аз последна да ти отговоря, но все пак по - добре късно, отколкото по - късно Blush: играчки сме носили сигурно 4 пъти, направо с чували... Embarassed, хич не е имало драми, те са толкова претрупани с боклуци, и двамата, че откровено са ги забравили. Тази събота и неделя планирам пак да освобождавам място, че няма къде да се стъпи. Rolling Eyes Както и да вадя зимните дрехи  cold, които сигурно пак ще заминат към приятелки с по - малки чаАвета, че се обзалагам, че всичко е супер умаляло. Rolling Eyes

# 198
  • София
Честита дъщеричка на Толинка! Жива и здрава да е и много радости за цялото семейство!
И аз се надявам да се включи самата тя с повече подробности и снимков материал. Simple Smile

Добре завърнали се на мамите, неписали скоро тук. Хубаво е като има такова раздвижване.  Hug

Благодаря на всички за хубавите пожелания за нашия батко - първокласник. Наистина емоцията ни беше голяма. Той нямаше търпение да мине неделята, да дойде 17.09. и да почне, но да видим до кога ще го държи този ентусиазъм.
Качвам малко снимки: http://jiju.snimka.bg/children/2012.647924.28508010, само защото обещах. Иначе са кошмарни като качество. Но сутринта ни беше доста изнервена, не само от положителни емоции и нормално това се отрази малко и на празника ни.
На 15.09. приеха Гергана на градина (в тази на батко й, където ние искахме), което си е страхотна новина също и бързайки да я пуснем възможно най-скоро я заведох в съботата в Цибалаб за изследвания. В неделя следобед гледаме на сайта - кръвните неготови със забележка "да се даде повторно кръв", а в урината - много завишени левкоцити. (чревните не бяха готови, но то нормално, а и там пък не очаквах проблеми). Не че при другите съм очаквала. Прилоша ми като си представих, че трябва пак да я бодат и то в рамките на дни просто, а и тя, пу-пу, от месеци ми е здрава, просто недоумявах какво се е случило. Цяла вечер се успокоявах, че явно са объркали нещо в лабораторията. И решихме, въпреки празника да не отлагаме и още сутринта рано на 17.09. да я заведа в Токуда да повторим кръв и урина. Даже пуснахме и стерилна. Слава Богу няколко часа по-късно всичко стана готово - съвсем в норма са й всички показатели, после и стерилната излезе чиста и се успокоихме. Но на 17 сутринта си беше натоварено..., та нещо и нямах желание за снимки много. Добре, че половинката снима повече с камерата и Емо ще има все пак хубав спомен. А и много се радвам, че бяхме четиримата (петимата), понеже татито ни доста трудно отсъства от работа и разните тържества в градината все ги е пропускал.
Та така имам си от сряда и аз градинарка Simple Smile. Лесно й е сравнително, защото познава градината и учителките от батко си. Няма си още приятелчета, но познава едно детенце само, което беше в яслената й група. Въпреки че няма плач и "не искам да ходя" май пак ще мине някаква по-различна форма на адаптация, защото ми е леко агресивна като я взимам. Все ми е напреки и повечко вика, но дано не я държи дълго.
За двуетажните легла - и при нас едната част са такива. И моята мома сама си избра втори етаж, аз между другото одобрих (вкараха ме първата сутрин в групата, за да ги видя). То при нас нямаше и голям избор, защото децата са почнали от 2 седмици и почти всичко е заето. Самостоятелно легълце свободно нямаше - трябваше да я оставя на долен етаж, забутан в супер тъмен ъгъл и аз реших да се съглася с нейния избор.  Simple Smile Втория етаж обаче е обезопасен по цялата дължина и ширина. Лелите ме увериха, че нямало падания изобщо. А щерката е голяма мераклийка, защото и вкъщи са на двуетажно, но тя е отдолу. А по принцип за в бъдеще сме им казали, че могат да се сменят по половин година с батко й, а сега дойде възможност по-скоро от това неясно бъдеще.  Grinning

За тоалетните - в детската са им по-малки от стандартните и пред 2 от 3 бр. имат изградено стъпалце, за да се качват по-лесно, третата е "мъжката" за пишкане.  Mr. Green
Вкъщи до скоро ползваше дъската, но от около месец може би си сяда и така, държейки се с ръце. Понякога пък е на гърне- общо взето от нея си зависи.

Ами, изписах един ферман, и то само за нас...  Embarassed
Надявам се от другата седмица като са по занимания децата да ми остава повече време за пописване.

На всички още болнички - бързо оправяне желая.  Hug

Принцеске
, и според мен споделяй си на воля, нали затова сме тук? Ще пускаш ли Ния на градина сега?
Поемче, ще чакаме да покажеш някоя снимка на плувеца в действие. Все такива да са ти бели кахърите, наистина.

Олче, казват, че след понеделник пак идва топличко време, та не вади всичко зимно. Това в кръга на шегата.. Но аз се надявам на още слънчеви и топли дни.

# 199
  • Лудогорието
И аз да се включа в темата за тоалетната.  Simple Smile
До началото на лятото си ходеше на гърне срещу телевизора-и за нас и за него беше по-лесно. После му взех дъска за тоалетната и го приучих-малко со зор, ама сега само там ходи. Случва се и да не я слагаме. Малката нужда е под надзор по разбираеми причини. Сега наистина ми се прииска бебето да е момиче  Mr. Green Дано да оцелее  Praynig

# 200
Маймунка,вси4ко ще е наред Hug
Аз много ви се радвам на ферманите,да знаете Heart Eyes

И аз да се вклю4а за тоалетния въпрос/моето диване си умирга да осира пейзажа като е навън Whistling Голям и е кеф да идем на 4уждо място и ... Има едно заведение,като отидем там,по4ти не пропуска Mr. Green Отдавна си ходи на нормалната седалка,но се държи с ръ4и4ки и като не сме у нас,хи4 не ми е забавно Sick Да не говорим,4е като ходи в градината,възпитателките дори не разбират,4е си е свършила работата,а пък тя все още не може хубаво да си обърше дупето и няколко пъти ве4е си е идвала със за4ервено дупе. У4а я,но си е дребосъ4е още.

Поем,наслади се на по4ивката, използвай я  рационално и остави мъжете да си гледат мъжката работа Sunglasses

Но нейм,ти къде пак се беше изгубила Hug?
Искрено ти завиждам за кроткото овне!Моето има вградено мотор4е на дупето,а колко нахално е станало и как спори само,не е истина .... Оня ден беше на гости при едни нови съседи с баща ми.Влезнала нашата,веднага се запознала със съсед4ето Никълъс,изпросила си сок,изяла му 4ипса,с4упила една игра4ка на детето,пробвала вси4ки останали и естествено не искала да си тръгва.Метнала се е на баща си,ви казвам!Аз не съм такъв 4овек Crossing Arms

Имах и друго да казвам,ама забравих!Лека нощ от нас!

# 201
Изключително много бързам, но не Мога  Joy Марче- все едно разказваш приказката за златокоска и трите мечки  hahaha

# 202
Здравейте,мили момичета!
Първо-искам от сърце да благодаря на всички вас за пожеланията!Страхотни сте! Hug
Моята дъщеричка се роди на 18.09 в 8.50 часа и се казва Дария,защото е подаръкът ми от съдбата,ангелчето,което тогава не успях да прегърна,сбъднатата ми мечта....Роди се изключително бързо и лесно-в 8.20 ме приеха в болницата и след половин час изплака!Вече сме вкъщи и свикваме заедно,баткото мъничко ревнува,но иначе я гушка и я пипа по краченцата..Ще кача снимки,но ми трябва паролата,ако е удобно,някой да ми я изпрати на лични!
Благодаря ви отново за силната подкрепа,целувки на всичките ми любими априлчета!

# 203
  • Бургас
tolinka,  Hug Hug бъдете всички много здрави и късмет във всичко  Hug

Далинка временно не ходи на ДГ, защото я заболя ушето, а и гърлото й е вече доста червено. Аз се простудих и така... взех че си наруших лечението на моето ухо с временно по-драстично такова  Twisted Evil

Иначе госпожицата си има ново колело и е голям кеф  Party Добре че е хубаво временцето да го покара преди да го зазимим.  Wink

Едната госпожа в ДГ ми каза че детенце не говори с никого в групата, а и с нея също. Явно няма на кой да се метне по срамежливост  Mr. Green При мен няма такива изяви, още като се вземеме и на двора в ДГ започва едно викане на децата, познати и непознати да си играят на еди какво си ЗАЕДНО... милото... много не й обръщат внимание, но с времето като се поопознаят все ще си има приятелчета, само да са здравички  Heart Eyes

Ние също откакто сме в ДГ си носим бомбите вкъщи, и добре че, не виждам до къде ще я докараме, ако цял ден стои недоизбърсана.  Peace там са с тоалетни с дъски и лелките им помагат да се качват.

Hug Hug за всички, които се бяха позабугили.  Simple Smile

# 204
Здравейте момичета, не знам дали си спомняте за мен Laughing. Вече съм свободна и мога да пиша, не съм прочела всичко и не знам колко ще съм адекватна по темите. Виктор ходи на ДГ от 17 септември и там е средна хубост - от началото тръгна добре, сега ходи без желание, но е там. Относно WC-то там не ходи, носи си го у дома и може би е по-добре, веднъж беше ходил и не беше избърсан добре. На светлинни години е да го прави сам, иначе го прави на нормална тоалетна.
  bouquet  bouquet  bouquet това е за Толинка - да расте здрава и прекрасна нейната госпожица!
Хубав ден!!!

# 205
Мара Подробната, изгубих се, но пък после се намерих.  Hug Като ми разправяш за твоето овненце и се ухилих от ухо до ухо. Прес също няма никакъв свян. Ама от доброта де, не от нахалство.  hahaha Види ли някой да яде нещо, дирекшън е пред него и с мили очички казва "Аз не съм се почерпилА!"  Whistling Или на огромен брой непознати по улиците се усмихва и ги поздравява. Понякога, като сме при моите родители и излязат с майка ми, той поздравява под път и над път и разни баби много му се кефят и се прибира с ябълки, моркови..кой каквото има му дал. Бе гладни няма да останат нашите....  hahaha

Ola, направо се оцъклих, като те видях! А, добре дошла! Пък дано и добре останала.  Party

tolinka, как си припомних моментите от хубаво мъъъъничко бебченце удома....Да ви радва много новото попълнение!   bouquet

Рони нещо ми се изгуби.... newsm78

# 206
no_name, притесних се. Сигурно някой ми трие мненията. Няма време напоследък.  Wink
Ола, много приятно наминаване.   bouquet
На Дали честито колело!  
Прекрасни малко снимки, Жиема! Основно на Гери видях, но от сърце ще да са били!  Heart Eyes Дано вече да ходи с радост на градина, а Емо също така на училище.
Марче, браво на оправното дете!  Mr. Green За вкъщи не носи ли?
Чакам с нетърпение снимки на Дария, но и на бати Денис.  Heart Eyes
Поемче, не мога да ти бъда от полза, но имаше навремето тема за пътуващите мъже на жените. Може да бъде полезно като сверяване на чувствата.  Hug
Ето ви нещо прясно. Умната, когато оставате да чистите.  Wink
Вчера с нейно прекрасничество се насочваме към парка, но пейката на която сме си набелязали да седнем за по една ябълка, е заета от влюбена двойка. Коментарът:
"Мамо, виж таткото и каката са седнали на нашата пейка. Сигурно мамата е останала у дома, за да изчисти".

# 207
  • София
Вчера с нейно прекрасничество се насочваме към парка, но пейката на която сме си набелязали да седнем за по една ябълка, е заета от влюбена двойка. Коментарът:
"Мамо, виж таткото и каката са седнали на нашата пейка. Сигурно мамата е останала у дома, за да изчисти".

rotfImao rotfImbo rotfImao
Ще я изям.. Heart Eyes

Елината пък, тази сутрин: "МамоУ, ти защо няма да ме вземеш от г'Адина?"
Аз: "Мама, ходи на работа, за да може да ти купи дрешки, играчки... Дядо ще те вземе."
Тя: "Елина има МНОГО играчки, мамо."
Разбирайте, ТИ трябва да ме взимаш, не дядо! Rolling Eyes ooooh! Mr. Green
На което, баба и веднагА контрира: " Мама ходи на работа, за да купи мЕсЕ!"
Съгласи се на секундата, маймуната, казвам ви! hahaha
Дори не ни се наложи да използвахме последния коЗ - бИ'ата  beer! Joy Joy Joy

Снощи отива при брат си, възмутена: "Велкааа, татИ ЛАПА мама!!" (разбирайте, видяла целувка! Embarassed Blush Laughing)

# 208
Извинете, че вече не липсвам, но не мога да не се изфукам. Току що видях, че гадната батерия/бактерия е утрепанаааа!!!!
Ще я ям Елината  Mr. Green

# 209
  • София
Извинете, че вече не липсвам, но не мога да не се изфукам. Току що видях, че гадната батерия/бактерия е утрепанаааа!!!!
Ще я ям Елината  Mr. Green

Супер новина, Рони!  Hug Само да ти е здравичка за напред и с кеф да ходи и тя на детска.

А за лафовете и двете с Ени са за изяждане, пу-пу, сладурки умни  Heart Eyes Heart Eyes  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт