Видяхте и сметката, значи! Браво на терминаторката.

И всичко друго изглежда наред. Док. каза, че й е добре вътре, няма проблем по старите шевове, пу-пу. И така ще стискаме още 3-4 седмици, пък ще видим до кога точно.
(така е чувала да говоря на Емо за нея и все още притежателните не се сеща как се променят
Браво на баткото!

Преди го нямаше това нещо... да не би да е заради това, че и двете са много млади...
По въпроса с градината... една от преподавателките ми в унито казва (и аз съм напълно съгласна с нея), че оплакванията на учителките от възпитаниците им е все едно да си лепнат етикет, че не ги бива за педагози.
Едно е да насочат вниманието на родителя към нещо определено, но да се оплакват, че децата не слушат. 

Гуш по коремчето ти за "неставащата за сестричка"
, браво за размерите!
)
(за ба(к)терията де)
и никакви повече прихващания 

тя добре мамо и повтаря след мен искам при мама, си след малко пак на ново, и така, аз си мислех че е от двуезичната среда тук, ама явно съм в грешка
при следващият ми въпрос: а кой че му чисти? и Диди вика: аа това ще прави баба 

Я това го знам уееее

. От днес беше влизането в деветия, нали?
Страхотни размери си има сестричката на братчето и сестричето. 
Това ми е любимата реплика напоследък, а на дреб - "ама защооо???, аз само искам ...."
Няма Т, не го боли гърло, яде като разпран и видимо нищо му няма /пу пу пу/ освен зверски червеното гърло/което дори аз успях да различа като кърваво червено/ и налепи по гърлото. Аз като бях дете от друга гнойна ангина се разболявах
А отидохме на лекар заради ушенце, в което се чувало като диша, както той каза. То пък су оказа, че съм набутала ушната кал навътре с клечките за ушета
А на мен още повече интереса му. В един момент усетих колко е пораснал и ...малко ми дотъжа за бебешките дни. Но пък беше искрено възторжен, че когато порасне ще стане татко . На моя отговор , че на 4 няма да е още татко не се зарадва, но почти успя да ме убеди , че когат е на 8 ще е достатъчно голям за татко
хич няма да ти е скучно когато се увеличите 

Вече да не си въдите такива !
но не се оплакват. Споделят само по- интересните му постъпки и разискваме стратегии за справяне

)

Миналата седмица, както играеше пред блока и сме заприказвали с една майка и виждам Вики в далечината да разхожда за каишката едно кученце
После не искаше да й го връща, ама кучето беше бая изморено от бягането с Вики Препоръчани теми