Първо сподели едната госпожа, която е съвсем новата, че Далинка е проявила пълно нежелание да се облича сама, когато всички останали са се опитвали да го правят. Тя наистина е доста своенравна, но това го прави само на мен. До сега, при все че доста хора са се грижили за нея, знам че ги е слушала.
Второ, отказала е да спре да лази цял ден. Тя и като бебе не е лазила. Много обича животните и след последната среща с кученцето на едната жена, която я гледа я имитира по всякакъв начин. Прави се, че е тя. Измисля си всякакви игри. Но това не им го е обяснила на госпожите. Аз ги просветлих по въпроса
По първия въпрос и обясних че трябва да се помага на госпожите и затова всички дечица се обличат сами и не чакат помощ. По втория й обясних че в детската градина не се приемат домашни любимци и затова трябва да остави игрите на Мишел (така се казва кученцето) у дома.
На нас ни казаха че нямат никакви допълнителни занимания, били малки и неадаптирани. За нея разбирам, въпреки че би й било интересно да се занимава с нови и различни неща. Още повече за всички дечица, които са си ходили редовно на ясла... Не знам. Странно ми стана.
Оказа се, че малчо много обича да си измисля, като я питам за някои неща и тя често започва да ми разправя врели некипели... въображението й веднага се включва

Благодаря ви за окуражаването, казват че това се израства, дано е така.
Мисля да потърся хомеопат. Има ли от мамите от София, които са доволни или имат мнение за МЦ Хирон? Ще идват в края на месеца в Бс и обмислям дали да не отидем.
А всъщност,какви извънкласни форми се предлагат?
Не знам защо вашата директорка е решила да си спести тези неща...

Ванко каза, че го удрял по главата докато спи
кога ли ще оздравее напълно? 

Задължително обърни внимание, може наистина да не са видяли.
Все гони баща си да го хваща там
Дано се оправя вече