В тази връзка, Олче, възхищавам се на хора като вас, дето са избрали къщата с градинката и са приели повечкото път до работа. Аз си признавам, че това за седмица - две лятото ми е ОК, но не бих могла да го правя целогодишно. Герито е добре, пу-пу. Аз пък влючих коластрата пак, а и чистия въздух предполагам си каза думата.
Деси, Рони, благодаря ви за идеите - засега май ще се откажа от протектора (то спряха и авариите, де
), ще използвам др. седмица докато е на почивка с нашите да изпера хубаво матрака и преградата й и се надявам да няма повече инциденти.Рони, и на Мария пожелавам бистрото положение да пресъхва вече и само за игри да мисли момичето.

Ма-лоло, дано Калина е вече по-добре.
И аз се присъединявам към получилите разяснение в нашия случай от хомеопатката ни (но тя е и педиатър по образование), че е важно откашлянето на секретите, а не толкова плюенето им (гълтането им в тумабака не вредяло по никакъв начин)
. Защото и Гергана не винаги се справя с това, да не говорим, че никак не мога да я науча да си духа носа - то са демонстрации целофамилни, но не би. Само смърка като за световно. Деси, стискам палци за Анито да я вземат по-рано и да имаш спокойни очни.

Аничка, добре завърнали се вкъщи. Все така да си се радват сестричките, а за шума не се притеснявай. Като свикне от бебе на шумничко, ще може навсякъде да си заспива.

Ще чакаме по-подробен разказ от теб и се примолвам и за някоя снимчица тук - за такива като мен неползватели на ФБ
Радвам се, че Гери е добре, пу-пу. 

Една година живяхме извън града...на 400метра от плажа...с дворче...прекрасно място за детето/ като изключим другите приключения- нямане на ток периодично, спиране на водата когато не му е времето
/, но аз се чувствах зверски подтисната така далече от бетона и автомобилните газове...шумотевиците и трафика
Сигурно съм единствен случай на целия свят, но не мога да се открия в селското спокойствието ...а бих искала, защото знам колко по добре би се чувствал Сами там. Може би някой ден ще направя още един опит да се приспособя към тишината. Заради детето ще го направя.
.
. Вие само в къщи ли седите или ходите на градина или някакви занимания?