Олче, много хубаво ново заглавие.

Момичета, помагайте, имам нужда от съвет. В детската градина, групичката, в която ще е Далинка всичко е ново и имат само две три играчки закупени, след родителската предполагам, ще съберем и ще купим повече, но ни помолиха в понеделник на тържеството за изпращането от яслена в детска градина да отнесем играчки от вкъщи. Не съм сигурна как да постъпя, защото се очаква Дали да не дава другите деца да играят с играчките. Тя не е свикнала да споделя като почти винаги е сама с бавачката. Миналата седмица в сборната група беше се объркала, че една играчка е нейна (тя наистина приличаше) и беше драма два дни докато я обедя, че не е. Леличката даже й я беше прибрала в чантичката само и само да има мир.
Освен това тя си играе с всички, прибираме едни вадим други, а и нямаме толкова много, да й се повтарят, че да ги дадем в градината, а вкъщи да го няма...Чудя се дали да не купя няколко играчки, които да ги взема и за вкъщи и да й обясня че единият комплект е за детската, за да играят заедно с децата... Вие как бихте постъпили? Вашите сладурковци как биха реагирали?

, не беше боледувала цяло лято (с изключение на перфорираното тъпанче преди 2 месеца). Заради последните ни болнични престои изпадам в ужас когато започне да кашля, само слухтя как диша, спя неспокойно, а какви ужасии сънувам напоследък...

Някой ми беше казал, че Господ изпращал изпитания на силните хора... Явно има някакъв план за мен, знам ли....
На всичкото отгоре днес ми се случи и това
, за което още никой не знае
Лека нощ на всички.
Напредваме с плуването и от следващата седмица сам ще влиза в басейна ( най-плитото е над 160м
Разжчарована съм само, че вече не е уморен след тренировка/ а толова разчитах/ . Пу пу пу да ми е жив и здрав, но е неизчерпаем източник на енергия...оглеждам се за още някакъв спорт на който да го запиша. Приемам предложения за такива дребни тазманийски дяволчета
, но пожеланията си остават и с повод, и без повод.