АПРИЛчета'2009!

• 65 951
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Маймунка, дано чудото се случи! Наистина!!!

Олче, много хубаво ново заглавие.  Hug

Момичета, помагайте, имам нужда от съвет.  В детската градина, групичката, в която ще е Далинка всичко е ново и имат само две три играчки закупени, след родителската предполагам, ще съберем и ще купим повече, но ни помолиха в понеделник на тържеството за изпращането от яслена в детска градина да отнесем играчки от вкъщи. Не съм сигурна как да постъпя, защото се очаква Дали да не дава другите деца да играят с играчките. Тя не е свикнала да споделя като почти винаги е сама с бавачката. Миналата седмица в сборната група беше се объркала, че една играчка е нейна (тя наистина приличаше) и беше драма два дни докато я обедя, че не е. Леличката даже й я беше прибрала в чантичката само и само да има мир.  Peace Освен това тя си играе с всички, прибираме едни вадим други, а и нямаме толкова много, да й се повтарят, че да ги дадем в градината, а вкъщи да го няма...
Чудя се дали да не купя няколко играчки, които да ги взема и за вкъщи и да й обясня че единият комплект е за детската, за да играят заедно с децата... Вие как бихте постъпили? Вашите сладурковци как биха реагирали?

# 166
Бен,аз бих и казала то4но,как е ситуацията:4е няма пари4ки за детски игра4ки в детската градина и ще бъде много ску4но и тъжно без игра4ки и колко хубаво ще бъде,когато вси4ки деца си споделят техните!Таман ще се нау4и да дели Hug

Аз не се вклю4вам 4есто,4е имам доста ангажименти напоследък,но ви следя изкъсо Heart Eyes
Дребното  расте и дивее все пове4е!Устата и мели като за трима!Има отговор за вси4ко!

# 167
Ех, Маймунка, много съжалявам, че Ванката се налага отново да мине през всичко това. Дано намерите правилния лекар и нещата да тръгнат по-бързо да се подреждат. Бързо възстановяване му желая сега.

Бен, аз бих постъпила като Мара Подробната.

Желая ви хубава неделя и в навечерието на първия учебен ден.

# 168
Маймунка даже не мога да си представя колко ви е трудно и колко отчаяна и безпомощна се чувстваш.Много  Hug и вярвам, че ще се оправят скоро нещата  Heart Eyes Hug Hug Hug
Аз бих купила два комплекта с обяснението,че вкъщи играчката си е твоя, но навън я споделяш и е много по забавно и интересно, защото така си играят приятелчетата.На нас ни помогнаха Франклин и Мечо  Mr. Green Преди ходене на площадката припомнях как двамата си споделят играчките и играят и се забавляват  Wink
Анито само при мириса на градина се разболя и е на антибиотик, защото беше на път да направи пневмония  Rolling Eyes Ще се взема инхалатор, че при нея, като мен и баща ми, от хрема много бързо се влошават нещата ако не се хване навреме.
 Пожелавам на всички спокоен първи ден на градината и дано през останалите има по-малко сълзи и болести  Hug Hug Hug

# 169
Хубав и щастлив старт и от мен на всички ученици и градинарчета!  bouquet

Анито само при мириса на градина се разболя...
+ още едно Ани в това число. Confused

Аз свърших с очните, сега започвам с изпитите. Ще започвам и езиков курс и ще стартирам търсенето на работа. Малко ми се секна ентусиазмът за всичко обаче точно в момента, заради разболяването на Анелия. Дано се размине по-леко  Praynig, не беше боледувала цяло лято (с изключение на перфорираното тъпанче преди 2 месеца). Заради последните ни болнични престои изпадам в ужас когато започне да кашля, само слухтя как диша, спя неспокойно, а какви ужасии сънувам напоследък... ooooh! Tired
Пожелавам здраве на всички малки и големи! Hug

П.П. Все забравям. Embarassed Страхотни снимки, Jiema и Рони, много целувки на сладките ви бонбон(к)и! Heart Eyes

# 170
Бързичко да оздравяват двете любими Анита!  Heart Eyes Гуш, Деси и Аничка!
На патеричка честит първи месец на Лекси!  Heart Eyes
Деска, на теб успех в търсенето на нещо добро, което да ти бъде и по сърце!   bouquet
Бен, може би с обяснения работата ще се получи. ДАли ще подари нещо на градината, за да си играят заедно с другите дечица. А всички останали ще направят същото и така ще си имат много нови и интересни играчки. Поне при нас проблем няма, защото от доста време насам съгласуваме заедно даването на играчките, за да бъдат зарадвани повече деца.
Маймунка, все така ми е криво заради изпитанията ви и заради страданията, на които безуспешно подлагат Ванко. Не е честно.  Cry

# 171
  • Лудогорието
Ей  Hug на всички! Не е честно, Рони , никога не е честно да се случват лоши неща на едни такива невинни душици! За съжаление, обаче, в живота е така  Close Някой ми беше казал, че Господ изпращал изпитания на силните хора... Явно има някакъв план за мен, знам ли....  newsm78 На всичкото отгоре днес ми се случи и това  EFP , за което още никой не знае  Rolling Eyes Толкова съм объркана... Имайки в предвид колко трудно забременях с Иван, това е супер неочаквано за една "издънка"... Е, сега е време да ми се радвате  Laughing
Ванката е на градина от октомври и още не знам кога ще е родителската среща. Утре ще ходя до градината на съседната улица за разни питанки.

# 172
Маймунка....представа си нямаш колко силно се усмихнах като прочетох поста ти  Mr. Green Мнго съм щастлива и ви поздравявам! Оххх, каква прекрасна новина! Честити две чертички  Hug Желая ти прекрасна бременост и пухено бебоче на финала  Heart Eyes Ванката ще става батко  Heart Eyes Пожелавам ви тези две чертички да са старта на всички хубавини, които можете да си пожелаете  Hug

# 173
Мнго съм щастлива и ви поздравявам!Пожелавам ви тези две чертички да са старта на всички хубавини, които можете да си пожелаете  Hug
Пожелавам ви същото,достатъчно се настрадахте  Heart Eyes Hug Hug Hug А и определено има някакъв замисъл след като точно сега забременяваш и то неочаквано  Heart Eyes Винаги съм вярвала,че за всичко си има причина  Wink

# 174
  • София
Минавам в последните минутки да кажа:
Честит имен ден на всички, имащи повод днес ! Живи и здрави да са!
Специално за рони и very nice  - по един  bouquet с пожелание за много щастие и здраве за вас и близките ви, че това е най-важното!

Маймунка, честито, мила! Зарадвай се и ти на новината както и ние ти се радваме.  Hug Hug
Само положителни емоции от тук насетне! И стискам палци при Ванко да се случи чудото !

Много гушки за двете болнички Анита  Hug Hug. Бързо да напускат тези редици.

За нашите емоции от тия дни ще пиша скоро Simple Smile Лека нощ на всички.

# 175
Страхотна издънка, Маймунка! Наистина си е за радост! От мен имаш много положителна емоция по случая.
За нашите емоции от тия дни ще пиша скоро Simple Smile Лека нощ на всички.

И снимки, и снимки.   bouquet
Честит първи учебен ден на Емо! По вода да му върви в учението!
Честито завръщане в класните стаи на големите каки-ученички!

Марчето от вчера ми е градинарка. Като за първи ден доста добре беше, но явно и е било мъчно, защото си поплака мъничко, когато отидох да я взема. После и повече си порева, че се сдоби с първата асфалтова екзема. Само ми е голямо шубе от втория етаж, на който са я сложили да спи. Обезопасен е само от страната на краката със стълбата за изкачване и днес ще видя какво е всъщност положението. Не спи толкова кротичко, колкото кротко седи на едно място в будно състояние.  Rolling Eyes

# 176
Морнинг  Hug
Ронка, какви са тези двуетажни легла в градините?! Това не е ли забранено? Струва ми се супер опасно  Thinking
Аз...позакэсняла, но пък от сърце да честитя отминалите празници напвсички именяци и софиянци! На всички първокласници и мамите им пожелавам много успехи и горди усмивки! На всички по- гореми каки и батковци желая прекрасна учебна година и пълна колекция от шестици! На новоградинарчетата ни желая да са по-бързи от бацилите, по силни от грипавините и да си нямат кашлящо другарче по легло в градинката  Crazy
 Щастлива учебна година на всички дечица!
 Ние тъй като не сме прекъсвали не успяхме и да се уредим с начални драми  Mr. Green  В началото на септември имаха страхотно тържество за откриване на уч година  и после седмица говори за него  Flutter Напредваме с плуването и от следващата седмица сам ще влиза в басейна ( най-плитото е над 160м  Shocked) и съм в шок все още. Последния път го похвалиха, че без драма го потапяли целия под водата и правел балони...като спрели да излизат балони го вадели  ooooh! ...не е нужно да обясня какъв ужас се изписа по лицето ми и треньорите малко се притесниха  Crazy Та така...смелия тазманийски дявол е много доволен и горд от себе си, а аз чупя пръсти докатж свърши всяка тренировка  Joy Разжчарована съм само, че вече не е уморен след тренировка/ а толова разчитах/ . Пу пу пу да ми е жив и здрав, но е неизчерпаем източник на енергия...оглеждам се за още някакъв спорт на който да го запиша. Приемам предложения за такива дребни тазманийски дяволчета  Mr. Green
 Желая слънце в сърцата ви през днешния ден, че навън явно ще е облачно  Wink

# 177
Ама днес чудесни новини!

maimunka07, присъединявам се към прекрасните пожелания преди мен! Ето, че чудото е влязло във вашия дом! Очаквай да се разпространи върху всичките му обитатели!   bouquet

poem, така ме напуши смяха, като четях за твоя малък плувец!  Joy Но за миг се поставих на твое място...и аз бих имала ужасен физиономия! Прегръдка на малкото диваненце!  Hug

Jiema, някакъв повод на рони и вери ли съм пропуснала?  newsm78

# 178
  • София
Ами мисля, че са именячки на вчерашния ден, освен ако не съм сбъркала аз...  Blush, но пожеланията си остават и с повод, и без повод.  Grinning

# 179
Ами мисля, че са именячки на вчерашния ден, освен ако не съм сбъркала аз...  Blush, но пожеланията си остават и с повод, и без повод.  Grinning

Ама и аз съм една недосетлива....  ooooh!
Честито на патерички от мен! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт