АПРИЛчета'2009!

• 65 962
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Вери, зло да те забрави! ooooh! Embarassed Crazy
Май само теб пропуснах вчера - да си жива и здрава, и дечицата ти красиви, най - вече!  bouquet

маймунка, ЧЕСТИТО! Много се зарадвах, като прочетох. Най - хубавото нещо на света ти се е случило, ще обърне нещата за всички към добро. Лека и много щастлива бременност ти желая.

Жиема, честит първолак, за снимки се нареждам и аз. Heart Eyes

поем-ка, браво на плувеца. Излъжи се, пък го покажи и ти. Crossing Arms Mr. Green Heart Eyes

Ани-тата и 2 - та бр. да оздравяват бързичко.
Елина също е в кюпа, със зверски сополи, след 1 пълна седмица на градина. Бясна съм, но с това ще си остана.
От двуетажните легла в дг е толкова впечатлена, още откакто тръгна февруари, че в неделя им поръчахме такова от айко. Blush И мен ме е малко шубе, но мераците (да спи отгоре, като ... Стаси - приятелка от гАдината, бел. превод. Laughing), са големи. Да видим. Thinking

# 181
О, момичета, благодаря за пожеланията, въпреки, че нямах имен ден Mr. Green но пък рони имаше.  Аз празнувам на Цветница.

Маймунка, това е Божи знак, благословия  Hug, само хубавини да ви се случват нататък.

# 182
  • Лудогорието
Благодаря Ви момичета!  Hug
Аз все още не го осъзнавам май.  Rolling Eyes Свикнала съм всичко в моя живот да е планирано и да не става от първия път-винаги с трудности... Дори не знам към кой лекар да се обърна! Тук нямаме специалисти-или в Русе, или във Варна, или в Търговище.  newsm78
И в нашата ДГ леглата са на 2 етажа.
Честито и от мен на патеричка на всички именници   bouquet

# 183
МаймункааааааParty Това се казва новина! Много се радвам и ти пожелавам наистина нещата да се оправят вече! Какво по-голямо чудо от това? Grinning Heart Eyes

Леле, poem  Shocked, когато спрат да излизат балони... представям си как ти е спрял дъхът. Crazy Иначе разказът ти е много забавен  Laughing, браво на рибката! Heart Eyes

Рони, нагушкай ранената Мария, а за легълцата дано предприеме нещо който трябва. Rolling Eyes Hug

Олче, оздравителни гушки за Ени.  Hug

no_name, как е Преси? Какви ги върши? Grinning

Анелия вчера отиде за първия "учебен" ден и стига й толкоз, сутринта бяхме при пулмолога, от днес поне седмица ще сме си вкъщи. Всички гушки са й предадени. Hug Тя е добре, жизнена, гърдичките са й чисти, пу-пу  Praynig, само е с типичната си кашлица и искам(е) (с доктора) да е под око. Започваме си отново профилактичните лекарства за астмата (лятото ги бяхме спрели) + още разни за кашлицата и да се надяваме, че есента и зимата ще са по-леки от миналогодишните.  Praynig Иначе не беше задължително спирането от градина сега. Тя обаче много се зарадва, че ще си остане вкъщи.  Whistling За разлика от Сашо...

# 184
  • София
Да се запиша и аз най-накрая Mr. Green
Да започна с една страхотна новина за наша Априлска мама,която с много радост съобщавам,че днес се сдоби с нейна съкровена мечта-ТОЛИНКА РОДИ ДЪЩЕРИЧКА.
Да им е жива и здрава и да бъде много обичана от малкия батко Денис Hug Heart Eyes
Маймунка,не знам какво да кажа-много ми е мъчно за Ванката  Cry и едновремено с това ти честитя тази прекрасна новина Heart Eyes Сигурна съм всичко ще се нареди чудесно от тук насетне.Господ си знае работата...
Джиема страхони снимки Grinning,на Порасналия ви първокласник желая много здраве и да ви носи радост с постиженията си в училище.
Деска дано бързо се оправи малкото сладкишче Praynig как се справяте?Какво стана с вашия татко?
дано бързо намериш работа и да е доходоносна и с разбрани работодатели Praynig Hug
Аничка и на теб да честитя малката ти принцеса.да расте йива и здрава и да ви се усмихва винаги! Heart Eyes да оздравява бързо каката и дано не прихващате повече болести занапред Praynig
дано всички дечица са здравички Hug
Бен78 аз пък не бих занесла играчки в детската.Шом нямате достатъчно, няма какво да я разстройваш допълнително, щом още плаче и не е свикнала.Има време и играчки да занесете.Сигурна съм, който има повече възможност ще занесе.Ние поне в нашата детска събираме пари и с тях купуваме общи играчки,така могат да се купят истински хубави и издръжливи неща. Peace
Поем ,нямам думи #Shocked ... и аз щях да получа сърцетуп ако ми кажат такова нещо треньорите Joy hahaha
За енергията какво да ти кажа да бяхте правили бебето друга зодия,тази си е с екстра паУър допълнително Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Олче да оздравява и твоята нежна красавица. Heart Eyes Hug за двуетажното легло и аз догодина май така ще отварям място в детската,че с двамата и вещите им е неспасяемо положението. #Crazy
Ронка бързо да минава екземата и да нямате повторения вече Hug
Стига толкоз,че изпаднах във "ферманчие" Crazy
сигурна съм че изпуснах хиляди работи,но толкоз засега  bouquet

# 185
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ТОЛИНКА! Да расте здрава и щастлива за радост на всички!
Аааа Енигма, правихме го , за благ Телец /като мойто мене/  го правихме , ама лекарите ми объркаха термина  Crossing Arms...  Joy
Ферман уж, а нищо не написа за Томи  Crossing Arms Веднага да се поправиш  Whistling

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 17:01 от poem

# 186
Ехааа, какъв ден! Колкото пъти вляза - все чудесни новини!
Честита дъщеричка на Толинка! Да е жива и здрава и да напълни с много, много щастие дома им!  bouquet

Енигма, добре сме с децата, справяме се с всичко, знаеш как е #Silly, половинката ми след няколко драматични месеца в немско и доста излъгани очаквания вече си намери коректен работодател и нещата се нормализираха. И вече чакаме Коледа и Нова Година, когато ще сме заедно цялото семейство. Надявам се да е много близо времето, когато ще се съберем завинаги, а не само за празниците.  Не ми се отваря темата за чувствата през тези 6 месеца, който е преживявал такива раздели, знае. Hug

# 187
  • София
Честита дъщеричка на толинка, толкова се радвам за всички тях! ylinfant stork-girl newsm07
Очакваме да се включи самата тя, с разкази и снимки. Blush

Енигма, много ме зарадва твоя "ферман". Heart Eyes Безупречно внимателна и детайлна, към всички и всичко, което се случва с тях, но за вас наистина не казваш почти нищо.
Да се явиш на поправка. И за сватя ти и Бобка разкажи, нали си вървите в к-т. Hug Hug Hug

Деска, знам, че ти е кофти и точно затова не те търся толкоЗ често, като преди, да не ти бъркам в раната. Confused Преживяла съм нещо подобно и знам какво е.
Много  Hug Hug Hug за всички ви, времето лети като един миг и няма да е далеч момента, в който ще сте завинаги заедно, с много перспективи и възможности за един по - добър живот и бъдеще за децата ви. Heart Eyes

П.С.
Аааа Енигма, правихме го , за благ Телец /като мойто мене/  го правихме , ама лекарите ми объркаха термина  Crossing Arms...  Joy

поемка, изкушавам се да те извадя от заблудата...Mr. Green Женските може да сте друга работа... ама от мъжката част, по - чепата и инАта история нЕма. Crazy

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 17:23 от ღолчеღ

# 188
Маймунка....представа си нямаш колко силно се усмихнах като прочетох поста ти  Mr. Green Мнго съм щастлива и ви поздравявам! Оххх, каква прекрасна новина! Честити две чертички  Hug Желая ти прекрасна бременост и пухено бебоче на финала  Heart Eyes Ванката ще става батко  Heart Eyes Пожелавам ви тези две чертички да са старта на всички хубавини, които можете да си пожелаете  Hug

Поем,толкова хубаво си го написала,че просто не мога да не се присъединя Hug
Маймунка, едно голяма 4естито от мен Hug Heart Eyes

А ето и още една прекрасна новина=Толинка,да ти е жива и здрава дъщеричката!Много,много да ви радва вси4ки вас и много горди да ви прави!Всичко най/хубаво и желая,а на теб бързо възстановяване  bouquet

Рони,МамочкаНаде, и вси4ки останали,4естит Имен Ден на патери4ка!Аз малко ме е срам да си призная,ама да си кажа,4е за разлика от преди две години,когато на София и направихме страхотно парти с торта,гости и подаръци,тази година ни се събра толкова много стрес,задачи и работа,че се сетихме за именния и ден едва на предния ден,ве4ерта и нищо не успяхме да организираме.Ама наистина нищо Embarassed Голям срам и позор,но се надявам догодина да се реваншираме на детото!

Поем,това е страхотна новина от малкия плувец Heart Eyes Моят дивак свободно си прави дължини в басейна,но все още е с надуваеми  накрайници на ръцете.Ще ми се догодина да ги махнем и тях!Тогава мисля да я записвам на курс.
Деси,съвсем скоро  Hug

# 189
  • Бургас
Маймунка, честито! Каква невероятно хубава изненада!!!  Hug Hug

Честито на Толинка! Каква по-хубава новина  Hug Heart Eyes Дано и сама успее да се включи  Hug

Гушки за Анитата и Елина, по-бързичко да се оправят.  Hug Hug Деси и мен така ме втриса като тръгне да се разболява... щото веднага се сещам до къде сме стигали  Hug Hug

Браво на постиженията на малките плувци  Heart Eyes Ние лятото само се правихме че плуваме с пояса  Crazy

Рони, и в нашата групичка има двуетажни легла, не съм ги виждала, но ме успокоиха, че още никой няма да пускат да спи там. Пак ще попитам какъв е случая. Далинка е като центрофуга като спи. Дано на Мария скоро й хареса и да мине тротоарната радост.  Hug

Благодаря ви, че ми отговорихте и за дрешките и за играчките. Предполагам че ще има родителска среща, на която и двете неща ще се решат, ще дадът списък с изисквания и ще съберат пари за играчките. Все още си е с комплект с късо и дълго ръкавче дрешки.  Peace
Има си достатъчно играчки според мен, според майка ми са й твърде много, аз не пропускам да набавям нови за разнообазие и развитие, та нали така се учат на всичко  Wink
Отнесохме едно малко подаръче от нас за детската градина и след няколко обяснения от моя страна снощи, тя се съгласи и сутринта го отнесохме в детската, за да играят всички. Тя си знаеше, че сме го взели комплектчето за там.  Flutter Получиха доста подаръци играчки в понеделник, нищо че не успяха да участват в тържеството заради дъжда. Фирмата, която им прави ремонта им подари доста играчки и направиха много снимки. Дано не забравят да ми ги изпратят и ще споделя.  Sunglasses Имаше и обещаните балони.  Party
Вече си има предпочитания към едната от госпожите. Беше й помощница вчера  Mr. Green Иначе все още според мен нищо не яде там, защото не спира да яде после вкъщи.  Laughing
Поискаха ни малки тефтерчета, за да им слагат стикери за награди.  Heart Eyes
Jiema, Честит ви първолак! Успех с ученето на баткото. Hug
Енигма, как сте вие?
Честитки, за всички празнуващи вчера. От здраве и късмет да не се отървете.  Hug

# 190
Леле,само 2 месеца изчезнахме,а колко бебчета сме изпуснали  Heart Eyes Да са ви живи и здрави рожбичките и много,много да ги слушате Wink

Ние бяхме предимно на моренце. За първа година ми се случва толкова време на морето да изкраме,а то си било много хубаво  Blush Сега децата се адаптират към новото ежедневие,а аз кроя планове за запълване на програмата Simple Smile

Ще попрочета назад тези дни,за да вляза малко в час  Mr. Green

# 191
Здравейте! Hug
Маймунка, Hug!Много съжалявам за случилото се с Ванката!Същевременно много се радвам за двете чертички!Както са ти казали и другите момичета, наистина Господ си знае работата! HugЧестито и от мен и най- искрено ти желая здраве и щастие и за 4-ма ви! Simple Smile Hug
Честита дъщеричка и на Толинка, да й е жива и здрава!!!  bouquetМного се зарадвах! Simple Smile
Деси, много  Hug за теб!Надявам се времето до идването на тате да излети за миг и скоро да си бъдете заедно!Желая ти успех с работата и курса по немски(предполагам, че е немски Simple Smile)Когато отдаваш повече време на подготовка по идването на тате или вашето заминаване, времето някак минава по-бързо.Поне при мен беше така.Целувки на бате и на Анито, да оздравява бързо! Hug
Поем, разказа ти направо ме шокира!Ама това са деца все пак..., сигурно треньорите си знаят работата, ама все пак...страшничко звучи!Важното е на Сами да му харесва! Simple SmileУчудващо е наистина как децата понякога имат неизчерпаема енергия! Laughing
Аничка, Олче, да оздравяват бързо и вашите девойки! Hug Рони, и на Мария бързо да й мине раничката! HugИ на мен ми се струва малко рано за двуетажни легла! Confused
Енигма, радвам се, че те "видях", как сте вие?
Успех на всички ученици и малки и големи! HugДа има повече усмивки и по-малко болести! Praynig
Честито и от мен на всички именници, с голямо закъснение, да сте живи и здрави!  bouquet
Ние сме си вече в София.Но с евентуалното очакване след някой друг месец пак да заминем, живот и здраве.Срам ме е вече да споделям за нашите трепети, така че се въздържам от повече разкази. Embarassed
Хубава и безоблачна, и безвятърна, събота и неделя от нас! Hug

# 192
Хей, princessa raia, аз съм пропуснала трепетите покрай заминаването за Австрия и бях доста изненадана. Ама пък ми е супер интересно. Така че, ако имаш желание - споделяй всички трепети!   bouquet

Деси, мерси, че питаш   bouquet Прес е добре, не е спирал да ходи на градина. Целия август беше в друга, дежурна, после пак в нашата, но вече в градинска група, не яслена. Харесва му. Бомбардира ни с милион въпроси, кой от кой по интересни. Като цяло е доста кротък и послушен (е, овнешките рогца и инат си ги показва периодично, колкото да не забравим чие дете е). пу-пу  Whistling

Енигма, аз също се поразочаровах, че нищо не пишеш за вас...как я карате?

Честито бебче на толинка и от мен!  smile3525

Как са ранените и болничките? Надявам се в по-добро здраве!

Един въпрос - вашите дребчовци могат ли да сядат на голяма тоалетна и да си вършат работата сами? И ако да - държат се за тоалетната чиния или...?  newsm78 Вчера придържах моя малчуган на една голяма тоалетна, че бяхме на гости и се зачудих как и кога трябва да го свиквам...Иначе удома си има приставка - малка чиния в/у голямата.  Обаче в градината си нямат...и детето ми се оплака единия ден, че не можело да ака...(за протокола - в яслената група имаха гърнета) Та купихме една и за градината...

# 193
се зачудих как и кога трябва да го свиквам...
Малки са още дупетата им. В градината имат малки тоалетни-детски.
По спомен от Габи-някъде около 6г. започна дупето й да е достатъчно широко, че да не се налага все да се държи, тя беше клечеста тогава де, ако е някое едро дете може и по-рано да може.
Вики вкъщи е на гърне в банята, а в другата тоалетна е с приставка, но там почти не ходи, харесва си гърнето. От както е тръгнала на ясла си върши голямата нужда вкъщи. И Габи беше така.

# 194
Още една чудесна новина!!! Честита ти рожбичка, Толинка! Много да те радват вкупом с бати Дени и никакво време за други мисли освен радостни да не ти оставят да те спохождат!   bouquet Heart Eyes
Цяло чудо е станало тук - появиха се разни забегнали хора.  Hug
Принцеске, добре сте се завърнали! Дано новите трепети, които те вълнуват в момента да станат актуална радост!
Енигма, можеш да натопиш малко повече усмивката и усмивчото си, че и да наклюкариш снахата малко в добавка.  Heart Eyes
Поемче, твоето описание много ми харесва. Представям си русата главица как излиза изпод водата.  Heart Eyes
Но нейм, понеже в градината си имат само големи човешки тоалетни, решихме да махнем приставката навреме, за да не се разглезва излишно Мариешкото дупе. Държи си се за седалката детето освен ако аз не преценя, че е по-добре да се държи за краката ми или пък да намерим по-подходящо място/начин за облекчаване на нуждите.  Wink А за акането - тя нямам спомен да вършеше тази работа още от яслата. Пазеше си я за в къщи за домашното гърне. Даже пролетта бях решила да ползваме ходенето в Сандански, за да я поставим пред свършен факт - не взехме гърнето с нас. Обаче на място купихме едно по спешност. Сега си върши големите работи и на двете места, но явно все така ще отказва да си оставя безценните съкровища в градинската канализация.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт