Маймунка, стискам палци всичко с бебето да е наред!!!

Бен, идеята ти е чудесна!
, затова по едно кафенце, за събуждане:

Аватарът ти кърти! 
Дано ушният проблем се реши безболезнено за вашия батко, а бебчо повече да не преживява такива неща като спазми.
и за вас!

.Та, моите деца и аз също бяхме малко болни миналата седмица, на мен ми беше ужасно лошо и бях като парцал 3 дни, Анито беше с обичайните си хрема и кашлица, Сашо и той се опита да подкашля. Той се изгори качествено с ютия по крака, та беше и яко мазане с какво ли не, голям зор докато се спукат мехурите, докато позарастне кожата...
Изпитите ги трепя от раз, явно на човек като не му върви в едно, поне му върви в друго.
Само чакам да мине последния ми изпит тази събота, яко четене имам дотогава и ще се развихрим после с децата в коледната ни домашна работилничка. Накупувала съм сума ти цветни листи, разни парчета плат изрових (включително и от дрешки, които вече са малки на децата, пък за захабени/скъсани и не стават за никаква друга употреба вече), копченца, мъниста, прежди разни, една дузина ролки от тоал. хартия сме събрали вече, кутийки, нови лепила и ножички им купих (Анелия вече изпробва своята в/у прическата си
), а не в последния момент както всяка година. Анито има подарък от приятелка - детска престилка, точилка (истинска, мини-размер) и метални формички за сладки и постоянно иска да готви.
, Сашо - Лего с хеликоптер, самолет и кораб мисля че беше, а Анито - количка за кукли с летен, зимен кош, кошница за бебе, чупеща се дръжка, и нам-какви екстри още. Митко като ми разказва, щях да падна, те децата ни не са имали колички с толкова екстри, колкото ще имат куклите.
, Анелия освен количка за бебе искала кола, дето ходи по стените и таваните. 
Стана ми вече, ей такова: 
Как ме стопли и усмихна поста ти.
Инглийският пингвин не знам какво е 

Разбрах аз много бързо колко съм задръстена.
Рони даже ми показа това чудо, както и блексън галакси пегъсъс-а.
:
Мисля също да пробвам и ето тази рецепта, каквото съм пробвала да забъркам по рецептите на тази жена, все става върховно: Меденки с шоколадова глазура

Животинки имаме вкъщи страшно много, различни размери, горкичките къщи си нямат, затова ще й взема това.

Както и да си прави съответните изводи за нас, като "качество" родители. 

Видях, че и те се правят 2 седмици преди Коледа, ще направим и ние една прооба, че много хубаво ми звучат маслени сладки, ядки... 
Този на Банбао е супер!

Вери, и на вас пълно оздравяване най-скоро. 

Препоръчани теми