Nuxe - нова тема

• 81 358
  • 373
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
И аз за него се чудя напоследък...  newsm78

# 211
Тези дни купих почистваща пяна Aroma-Perfection. Добре почиства и не изсушава лицето ми.  Имам и няколко тестерчета.

Пробвах крема за ръце - изключителен аромат и толкоз.
Gel Démaquillant Fondant Melting Cleansing Gel - симпатичен продукт. Консистенцията е като крем и май не много икономичен продукт. Харесвам. Grinning
Nirvanesque изглаждащ крем за нормална кожа - не ми допада, може би ако беше за мазна щях да остана доволна.

Понеже ми трябва и хидратиращ крем за мазна и проблемна кожа се чудя дали коригиращия крем Aroma-Perfection ще се съчетае с http://www.marvi.bg/promopaket-nuxe-creme-fraiche-de-beaute-ligh … odaryk-11122.html като нощна грижа. Седя и си се чудя. Приемам съвети. Grinning

# 212
  • Бургас
Creme Fraiche de Beaute Light много ми хареса с комбинирана кожа и чувствителна съм без особени проблеми, но кремчето много ми хареса. Добре хидратираше през целия ден, не ми се появиха пъпчици . В уишлиста ми се кремове .
Пристигна ми днес шампоана за коса с мед и нямам търпение да го пробвам  Crazy
Ароматът е типичен като за серията , преди бях с измиващия гел за лице и като гледам пак ще се върна към него.
А за Aroma-Perfection лично не останах доволна преди време като ми се наложи да го ползвам .
Друг любим крем ми е Creme Prodigieuse за комбинирана кожа отново хидратиращ и приятен и лек.
Кремът за ръце ми е любим и към него балсама им за устни.

# 213
  • Щастлива мама на 3 слънца
И аз много харесвам крема

# 214
  • Бургас
Взех си нощния крем от серията Марвеланс. Хубав е, плътен и овлажняващ, но не мисля, че отстъпва на по-евтините варианти, включително българските такива.

# 215
  • София
Наскоро привърших опаковка Нирванеск, както и околоочния от серията. Честно казано не съм възхитена, нищо особено.

# 216
Поръчах Арома Перфекшън и сухото олиото. Сигурно ще поръчам скоро и крем Фреш.
Тук има -20% http://www.adonis.bg/
Мислех и лосион да купя, обаче имам пълна бутилка от водата на Ла Рош, яд ме е. Laughing
Шампоанът подходящ ли е за мазна коса?

deadly_vesi откъде поръча?

# 217
Аз съм много доволна от измиващия гел за лице от серията Reve de Miel с мед.Сега ми е на привършване и може би ако не ме грабне нещо друго ще си взема отново от него.
Може ли линк към него мерси

# 218
  • Бургас
От ензо го поръчах шампоана . Много хубаво изми коса, имам си обем . Ще видя как ще е за напред. И както никога си измивах два пъти косата и няма нужда да се повтаря .
Ето и линк на измиващия гел, любим. Само се абстрахирай от цената тук
http://apteka.framar.bg/30009917/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D1%80 … D0%B8%D1%86%D0%B5

# 219
От ензо го поръчах шампоана . Много хубаво изми коса, имам си обем . Ще видя как ще е за напред. И както никога си измивах два пъти косата и няма нужда да се повтаря .
Ето и линк на измиващия гел, любим. Само се абстрахирай от цената тук
http://apteka.framar.bg/30009917/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D1%80 … D0%B8%D1%86%D0%B5
Мерси.
Някой знае ли във Варна къде дават мести. Че последния път от едни продукти така се изприщих

# 220

Шампоана на Нукс с мед от 300 мл. го взех миналата седмица. Ухае прекрасно, но трудно измива косата, не ми прави пяна,а след това косата е доста хвърчаща. Вероятно е поради изчистения състав, без пенители и изцяло натурални съставки. Оставих го за детето, при него още с първото измиване прави хубава пяна. Thinking
Обожавам сухото олио на Нукс,това което имам вече е към дъното на флакона. Миналата пролет имаше много хубави кутии в комбинация с друг продукт на марката. Надявам се пак да пуснат нещо подобно Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 11:37 от feria99

# 221
Напоследък доста неща си взех на марката-олиото и прословутия балсам за устни не ги коментирам, тъй като са пословични Crazy Crazy
кремчетата за лице харесвам понеже доста добре попиват, въпреки, че съм със смесена кожа, а пък и харесвам аромата им, но едва ли имат някакъв Уауу ефект-поне са по-натурални Whistling

# 222
"Уау" ефект при кремовете и аз не намирам, но ми харесва аромата и леката консистенция на този, който аз използвам.  Grinning Преди време доста коментиран беше парфюмът им, обмислям го като покупка Crazy

# 223
  • Бургас
При мен направи пяна шампоана , още не ме е сръбнал скалпа .
Парфюмът го мисля, някак си последната пробва разби моите представи за аромата му . Накрая се появи една евтина неприятна нотка , това лятото.

# 224
  • на последния етаж
Как използвате сухото олио?

Общи условия

Активация на акаунт