Nuxe - нова тема

• 81 330
  • 373
  •   1
Отговори
# 225
Лятото, директно върху кожата след душ, но на много тънък филм. Слагала съм и в краищата на косата, когато са много сухи.

# 226
  • Бургас
Преди миене на косата дори още от вечерта слагам в косата без корените (там не съм пробвала) и така спя. на лицето вечер вместо нощен крем и дори през деня преди фдт ако е много студено на вън.
Имам малко шишенце и с блестящите частици него пък го смесвам с фдт-на направо  Heart Eyes .
И не съм със суха кожа, а комбинирана .

# 227
  • Велико Търново

Обожавам сухото олио на Нукс,това което имам вече е към дъното на флакона. Миналата пролет имаше много хубави кутии в комбинация с друг продукт на марката. Надявам се пак да пуснат нещо подобно Simple Smile

Към момента сухото олио и в двата варианта е на промоционална цена/на около минус 10 лв. от редовната му цена/. В комплекти го няма.
Има промоционални комплекти от серията Продижо/крем +100 мл. мицеларна вода/

# 228
Благодаря   Simple Smile
Вчера и днес търсих онлайн, днес смятам да мина през някоя по-заредена аптека.  Simple Smile

# 229
  • Велико Търново
Благодаря   Simple Smile
Вчера и днес търсих онлайн, днес смятам да мина през някоя по-заредена аптека.  Simple Smile

Би трябвало да са ги заредили. Промоцията е от около 2 седмици и така ще е доста време, но наистина аптеката трябва да е по голяма, защото условието е да се поддържат по 5 броя Simple Smile

# 230
  • Варна
Има промо пакети със сухото масло, и в двата варианта, онлайн също. Аптека Afya, аптека Марви, може да се закупи и онлайн от тези аптеки.

# 231
Вече се сдобих със сухо масло /лимитирана черна серия/, 100 мл. + подарък мостра на парфюма  Heart Eyes

# 232
  • Бургас
И аз му се чудя , каква е цената на олиото . Предполагам е промо цена ама в мола който ходих нямаха.

# 233
100 мл - 40 лв.  Peace

# 234
  • Бургас
Страхотно, много ти благодаря  Hug
Дано из града да го намеря в големите аптеки .

# 235
Големите вериги дават карти за отстъпки, ако нямаш възползвай се!  Peace

# 236
  • Бургас
Знам, имала съм ама много ми е задължаващо . Важното е да го намеря , че моето е на привършване , а и ми харесва черната опаковка  Mr. Green

# 237
Идвам да споделя за ето този крем

След като известно време карах на мостри от аптеката, установих  колко многооо ми харасва и го купих,какво да кажа ,само суперлативи, немога да сравня с никой друг крем GrinningАз по принципмного харесвам нукс, по скоро кожата ми го харесва страшно много, от всичко съм доволна, което съм пробвала,определено цената си заслужава, и е 50 мл Simple SmileПолзвам го зца през нощтта, а той и така е указано да се използва, кожата ми сутринта е видимо гладка, свежа, без фини линии,изобщо всичко което пише се оправдава видимо на лицето ми Laughing Simple SmileОх набелязала съм и другу кремове от Марвеланс серията,които ще почакат реда си СЛЕД ТОЗИ Grinning Laughing

# 238
  • София
И аз го взех днес Detox Simple Smile освен това ми подариха към него ексфолиращата маска с рози, а аз много харесвам нещата им с рози. И цената според мен е приемлива-74 лв. Напоследък се върнах към Нюкс и съм много доволна на фона на далеч по-скъпите ми кремове на Ланком и Шисейдо и разни други по-претенциозни и скъпи марки.

# 239
И аз го взех днес Detox Simple Smile освен това ми подариха към него ексфолиращата маска с рози, а аз много харесвам нещата им с рози. И цената според мен е приемлива-74 лв. Напоследък се върнах към Нюкс и съм много доволна на фона на далеч по-скъпите ми кремове на Ланком и Шисейдо и разни други по-претенциозни и скъпи марки.
Чудесно, определено има ефект при мен от кремовете на Нукс, за очи , мицеларната вода, крема им за ръце, всичко ми десйтва страхотно Laughing GrinningОт всички видове медицинска  козметика в аптеките  НУКС ми е фаворит, обмислям и дълбокопочистнмащата маска да взема  тия дни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт