Отговори
# 360
И аз се разшетах Rolling Eyes
Лежането не е за мен Naughty Опитах се...ееее,не мога.То ме хванаха щръкляците Whistling
Излизам с детето сега.
Ивка ,Браво! И честит 9-ти месец  Mr. Green

# 361
  • София
Галка, ражда ми се ама не днес, след понеделник, че докторът ми е на почивка Wink
Ееее, Ивка!!!! Браво че сте добре и стискай още малко Hug
Аз не съм сигурна ако тръгне раждането дали магнезия ще ме спаси, защото снощи и предишната вечер си имах контракции, а си го пия 3х1... newsm78
За чистенето - не мога, трябва да си изпълня плана  Laughing

# 362
Тук съм, спах и аз като Биби, дето и аз щях напиша, че й се ражда явно  Crazy

Михи, много ти благодаря, ама нищо не се отваря  Rolling Eyes По скайпа не може ли да се прати  Thinking

# 363
Запис  Hug

Мамета направо се просълзих  bouquet
Честито на:
tiina за малката Екатерина
borebore с Ангел
ek3otu4ha за бебешоците Ангел и Георги
slun4o с бебе Йоан
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 364
Белведере, ако идваш от гарата по Ботев, като стигнеш до Пиротска и завиваш на дясно, то вс. не е разрешено с кола това, но за да си представиш. И като завиеш на дясно от лявата ти страна има спирка на трамвай 20 и трамвай 22. Та зад тая спирка едно от магазинчетата, за съжаление не се сещам в съседство на него какво имаше. Ако не го откриете може да ударим една среща др. седмица тук и да ви водя на колективно купуване на нощници.  Hug
Елси, ама няма да викаш на нощниците пижами, че да не ти взема една пижамка(ама май и такива имаше готски) и да те питам с тая операция как ще събуваш гащури всеки път. Joy Hug
Ама ме кефи как ми повярвахте, че са готини без да сте ги виждали. Hug Hug  bouquet  bouquet

# 365
Боре-боре, Слънчо, честити бебоци, само радост да ви носят, бързо възстановяване  Hug

Басейник, Кашпичка, Габи, големи сте сладурани  Hug
Тайра, успех ако все пак е започнало раждането  Praynig
Блонди, дано хванеш рачетата  Hug, между другото и мен днес от обяд много силно ме болят костите долу.

Да се пооплача малко - днес най-сетне успях сутринта да отида на запис на тонове. Но ми казаха, че били малко равни, гледах, че държат 140, не е права линия, но амплитудата е малка. Освен това на два пъти ми мериха кръвното и беше 130 на 80. Докторът каза да го следя редовно и вдигне ли се над 140 трябва да ме вземат в болницата, защото бебето се мъчи и то. Чакам мъжът ми да донесе един апарат и почвам следенето.
Поне успях да си взема еднократни гащи, че даже ми и стават  Crazy И Памперс взех 1 пакет единичка. Исках Либеро ама май много ще са мънички, дават ги 2-4 кг.

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 18:59 от viv-miv

# 366
Блонди предполагам трябва да имаш регистрация в google за да го видиш  Thinking По скайп не знам колко време ще се праща - 2,5 GB е файла Sad

Едит: сега видях, че е от настройките за сигурност - вече трябва да е наред и да може да се свали и без регистрация Simple Smile

# 367
Ехааа, още едно бебче днес!
Слънчо, честит ти син Йоан! Да ви е жив и здрав и да изпълва дните ви с щастие и обич! [smilie=smile3525.gif]

Ивка, радвам се, че си добре и си вкъщи вече! Стискам палци да издържиш поне до средата на 9-и месец, за да си спокойна, че ще е доносена бебка! Peace
Бюти, какво стана на прегледа?
Тайра, няколко часа те няма newsm78 Наред ли е всичко?
Биби, Муки, по-полека с чистенето, че и двете уж не бързате Mr. Green
То акъл давам ама и аз днес не съм се спряла. Сутринта 2 часа по магазините, после 2 часа чистих из нас и мих банята. Полежах и после ходих на фризьор и пак по магазините. Еее, изнервих се докато си намеря чаршафи. Навсякъде само едни шарении, ми не ми харесват. Но успях де, пак са шаренки, но много по-нежни и нентрапчиви. Ама хич не ми се занимава със качване на снимки Blush   Само сега обещавам, че отивам да кача тези от мелбената среща вчера, че момичетата ще ми се  сърдят.

# 368
Слънчо честито бебче да е живо и здраво и много да те радва   bouquet

Блонди, а ти как ме стресира каза с Е започвало името не съм Екатерина, ама снощи с контракции и повръщане за малко да си имаме един Илийчо. Стискам палци малката Ками да дойде по поръчка със зодията с която си я планувала Simple Smile И още повече стискам за едно леко раждане  Grinning

# 369
О, Михи, златна си, свалям го, страшно съм ти благодарна, много сладоледи ще имаш от мен   bouquet Heart Eyes

Е, Еличке, можело и ти да си  Hug То не е късно  Grinning

# 370
viv-miv ,един съвет за кръвното-не си взимай електронен апарат,дават голямо отклонение и докторите изобщо не ги смятат за достоверни.И като си мериш кръвното,мери го на една и съща ръка,има значение.На мен в болницата ми го мериха по три последователни пъти и взимаха най-ниската стойност за вярна.За тоновете на бебето-не се тревожи,най-вероятно е спяло.

# 371
  • София - град
Честити бебоци момичета, много да ви радват и да са изключително здрави  Hug

Аз да се отчета от тоновете днес, 50 минути  Crazy Бебка беше заспала та я събуждахме тоновете са супер.
 Обаче аз съм с менструални болки цяла седмица и малко контракции и в следствие на това съм със скъсена шийка вярно не е много 1 см се е скъсила, но ....започнала е. Та сега ще видим как ще съм тези дни и ако не спрат болките започвам гинипралче. Плацентата вече е 3та степен доста калцифицирана, за това пък бебка е добре вече е 2 килограма чувства се перфектно за сега мъничето....Ще следим нещата.  Отивам да лягам че нещо ми е зле  Hug

# 372
ааа Блонди  Naughty , аз си искам лъвче и ще стискам кълки  Simple Smile Кой каквото си го е поръчал Wink

Софи почивай повечко и се пази още малко остана  Hug

# 373
  • София
Тайра избяга нещо  newsm78
Избърсах 3 врати и спирам, че почва да ме присвива от клякането. Ще правя обаче нещо в кухнята, не казвам какво Wink. Ох като поспах и съм пълна с енергия  Laughing

# 374
 Mr. Green Да се отчета - бебето е 2220 гр., ама изненада - 35 сантиметра си е  newsm78 аз й викам на тая, добре бе как може да е 35 сантиметра, на другите са по 40, викам една роди преди няколко дни пак края на август й беше термина - 47 см. примерно и тя ми вика: не е възможно, някои не си помнят цикъла или е била с объркан термин или не знам си кво.. 47 до 52 см. било напълно доносено бебе, пък няма как като родиш месец преди термин да е толкова  newsm78 иначе пъпната връв не е увита, плацентата е 2 степен, бебчо е главично - абе всичко добре, ама като излязох и пак като ревнах за тия см.  Cry тя ми вика: спокойно и двамата с таткото сте високи - няма да е ниско.. ама как да се чувствам като на всички са ви по 40 санта децата  Cry после се успокоих де, казах си майната му, важното е, че всичко е наред.. ама явно заради това или не знам ама така се скарах с мъжа ми - той ми вика: избери някакъв хляб - аз избрах един той ме попита защо този и аз такъв скандал дигнах  Shocked половин час ревах и целия лидл ме гледаше, не знам кво ми стана - а той каза, че просто му било интересно, щото и той щял да избере този, ама аз и сега си рева, не знам кво ми става  Sad
ще ми мине де.. утре чакам кумата на гости, вечерта ще гледаме видеото, неделя - бебешко парти.. все хубави неща, ама нещо овцата Ани се е депресирала  Mr. Green сори за отклонението, няма да се повтаря  hahaha Hug Hug
а п.с. на 1-ви ще ида за кръв и урина, да видим как съм се повлияла от глобулите, дето ще си бутам - и ще ми взимат вагинален и АНАЛЕН секрет  hahaha
ани4ка - преместих те  Hug

Общи условия

Активация на акаунт