Отговори
# 615
  • Обетованата земя
Честито ни бебенце!!! Да е жив и здрав Александър! Бързо възстановяване на мама МилаБ и ще чакаме разказче!
 Моето първо бебче беше неделен следобеден подарък, имам пристрастие към този ден!   Heart Eyes

# 616
Честито бебенце МилаВ! Да ти е здрав, усмихнат и с много късмет Александър!

Аз днес последвах примера на Биби и цял ден чистя кухнята. Нямам сили вече, едва си стоя на краката. Е няма по омразна от тази работа, да знаете. Ама ми се махна от главата и сега вече се отдавам на бебешки приготовления.

Бюти, много добре изглежда тортата. И аз мисля да направя нещо такова, но незнам кога ще ми дойде музата. Тая торта по коя рецепта е?

Ирони, не съм ги чувала тези гащи.
А какво коментирахте за еднократните гащи на Канпол - че са много големи ли? Аз мисля утре да взема Л-ХЛ......

# 617
Честито бебе на мама МилаБ, да е жив и здрав и  само радости да носи!!!!!!!!

# 618
  • София
Страхотна новина, честито на мама МилаБ! Да е жив и здрав Александър!
Фрийдъм, дано ти се размине секциото все пак! Утре пак да се отчетеш!  Hug
Блонди кърка сега  Mr. Green
Айрони, аз се сдобих с най-различни превръзки за родилки, като едните са огромни, но са все превръзки. Тези дето питаш се сещам и може да са ти от полза, вземи си щом имаш притеснения, аз също мисля за лохиите от първото ми раждане и съм се запасила с бая материал Wink
Бют, много е хубаво да ти създадат такова настроение приятелките, пък и тортата добре си я спретнала, не се стърпях и натиснах бутона "Покажи".  Hug
Галка, че са малки коментираха гащите, не се лъжи по-добре. Wink
Ние изпрахме днес дивана, избърсах една врата и ми остават още 2, с които смятам утре да приключа, дано тази нощ да спя и утре сутрин да стана по-рано.
И си чакам прегледа с нетърпение утре след обяд! Много ми е любопитно какво ще каже док!  Laughing

# 619
БиБИ, и Л-ХЛ ли са малки?? Тук при нас няма никакъв избор - само в Лили намерих на Канпол... Ама ти не се спря.....

# 620
  • София
Аз не съм си взимала от тях и не съм ги виждала тези гащи, ама като слушам за всички гащи май казваха момичетата, че са малки, а можеш да ги видиш чак като ги купиш, няма смисъл. Ми не се спрях, утре ми се решава съдбата, трябваше да си изпълня графика, а и добре че е мъжа ми, аз сама доникъде да съм Wink Mr. Green

# 621
  • Варна
Честито на мама МилаБ Hug
За тези еднократни гащи четох в един онлайн магазин, че за да се избере размерът се мери обиколка на талията след раждане, и като си помислиш така е логично - все пак няма да ги носим с коремите, а след това. Аз като си мерих талията сега излизам за размер L, което ме навежда на мисълта, че после може да съм за M/L.  Не знам защо така на всички момичета, които си купиха са им малки Confused
Бюти,
аз пък искам упойка, ама в тая болница дето съм я избрала няма такава екстра Whistling
Тортата е страхотна Party

# 622
  • Пловдив
Честито бебче на МилаБ  bouquet

На мамите с контракции дано да им минават бързо и да устискат докогато трябва.  Hug

И мен май почва да ме хваща гнезденето. Одеве с голямо желание и сила нападнах котлона и го направих да свети. Чак се учудих на себе си, като се има в предвид, че съм си мързел от класа.
Днеска ми дойдоха покупките от англия и съм много  newsm44 Видеофона е страхотен, направо съм супер доволна от покупката. Дойде и малката ваничка за бебчо. Очаквах анатомичната поставка да е с по малки размери, но ще си покаже дали ще му хареса на бебчо. Имам си вече и летни дрешки и мисля вече и аз да почвам да пера и подреждам гардероба му. Купих и едни страхотни малки сини закачалчици от джъмбо.  Mr. Green Другата седмица, като влезна в деветия мисля да вадя кошарата и да почвам с подредбата на стаята.  Peace

За хората, които си падат по здравословното хранене, намерих един страхотен блог
Скрит текст:
и вчера правих ядково мляко. Сравнително ми хареса, особено на другия ден като си направих един здравословен шейк с него.  Party

# 623
Аз си взех на tigex - М по препоръка на продавачката, влизам, ама са ми опънати, а не мисля, че ще оцелеят така... хубаво си мислех по-добре по-големи като си виждам новите габарити, ама...  Tired  ooooh! Не съм убедена, дали проблема е в талията или в ханша... Embarassed Няма да взимам други... или ще си взема от гащопревръзките (които са с ластик, но пак се чудя за размер) или обикновени памучни... хартиените не са за мен  Crossing Arms
Я кажете сутиените на канпол как отговарят на номерата... че трябва и това да взема, пък не съм сигурна дали мога да се нацеля  Whistling .

# 624
  • София
Честито момченце на МилаБ, дс е жив и здрав малкия Сашко и много да ви радва  bouquet
За гащите - аз взех на Кампол М/Л и са ми малки Confused
Блонди,  все ме успокояваш Hug
Бюти, приятелките ти са наистина супер Flutter Честити да са ти новите придобивки Hug А видеото как е станало? За секциото - аз бях навита, без да имам причини за него, и моят д-р точно за това, че нямам причина да искам ми каза, че ще раждам естествено (а хем си мислех, че е фен на секциото), та така - не съм се инатила, иначе знам, че ако го поискам категорично - няма да ми откаже, защото си плащам, но при условие, че така ме съветва и е преценил, че ще е по-добре - го слушам Simple Smile
Freedom , дано всичко е наред и ти се размине секциото  Hug
Месечинке, аз пък не спирам да се чудя - тази болница в кой век е, навсякъде има упойки и това е нещо напълно нормално  -да се предостави избор на човека, все пак всеки има различен праг на болка, какво толкова може да навреди ooooh!

# 625
  • Варна
Ами държавна Whistling Доколкото знам има проблем с анестезиолозите или нещо такова. То доскоро и в АГ-то не предлагаха епидурална упойка, дето уж е специализирана болница, една от малкото в страната, та какво остава за Окръжна...

# 626
И в Благоевград няма епидурална упойка  Confused Незнам поради каква причина обаче. Изобщо в по-малките градове няма такова нещо, за съжаление.

# 627
МилаБ честито бебче ! Да е жив и здрав малкият Александър и бързо възстановяване на майката!
за еднократните гащи на Канпол и аз писах -но явно никой не ми е обърнал внимание -купих си XL и ми стават.

# 628
Бюти,loa, давайте снимки на новите неща деее  Praynig Всичко звучи много хубаво както го описвате, и аз понеже приключих с покупките ми е много мило да гледам такива неща  Embarassed
Утре ще си взема най-сетне торбичката с черешови костилки.
С тия гащи ще ме накарате да ходя да пробвам моите дали ще ги бива.Но дори да не стават съм се запасила с най-обикновени памучни бикини.
Първия път сравнително бързо ми приключиха лохиите и се надявам и сега да е така.

Честито бебче на МилаБ!  ylinfant

# 629
МилаБ, честито бебче, много радост да ви носи   bouquet

Еднократни гащи си взех на бебе комфорт размер 38-42 и са ми идеални.

Айрони, ако си с обилен цикъл очаквай теча да е нещо такова, после намаля. Аз също съм с доста обилен (първите дни ходя и спя със супер тампон и голяма превръзка  Whistling), но лохиите не са успявали да го надминат. Особено втория път доста леко течеше.

Общи условия

Активация на акаунт