Отговори
# 705
Ох, искам вече да е 1-ви август..  Mr. Green
А да се оплача, че мъжа ми във фирмата почиват цялата фабрика седмицата, в която е 15-и август, след това излиза колежката му в отпуска и ако родя тогава не знам как  ще си вземе 15-дневното бащинство, щото не може да отсъства толкова много  Confused счетоводителска му работа  #2gunfire та или трябва да родя покрай 10-и или чак по термин  hahaha а е яко на 15-и август, понеже съм и именничка тогава  Heart Eyes оф само си мисля за раждането вече, а още не съм стъпила в 9-и  Shocked само аз ли съм толкова нетърпелива  hahaha
Пейпър, свиквай да ставаш рано  Mr. Green хаха, да - Пангасиус е много куул  hahaha иначе в училище бях от средно лошите  hahaha

# 706
  • Варна
За тези отпуски и моят мъж каза, че няма начин да му я дадат от работата, даже беше изумен, че такова нещо съществува. ТО пък остана и да не му я дадат, егати Crossing Arms

# 707
Имаше лютеничка или поне малко с нея беше поизцапана чинийката  hahaha

Нямаше ли на Екзо единия младеж да вземате за зет:) newsm78

А, да, бе, аз си мисля за мойта свекърва  Joy  Close

Бих я кръстила нещо на мъжа ми, той толкова искаше момиченце, ама с това име Себастиян какво женско да нагласиш... освен София...  newsm78

# 708
  • София - град
ааа Блонди Софитата са многоооо готини хахаха Тука сме цели 2, но напоследък е доста популярно името поне в България. Аз съм си с болки въпреки гинипрала, само треперя от него и сега едвам пиша. Утре ще ходя док да ме види. Ние също ще вземем пакета с изследвания в Токуда.                         Да честитя и аз бебчетата, дано са здрави и да растат мноооого щастливи. На майчетата бързо възстановяване

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 12:47 от Софи:)

# 709
Ейййй че прекрасна новина - Честита сбъдната мечта на Дарленка   bouquet Да е жив и здрав малкия Борис и много да ви радва!  Hug

Охххх всички с термин 8-ми май родиха  ooooh! Треска ме тресе  Sick хич не се чуствам готова  Blush

# 710
Охххх всички с термин 8-ми май родиха  ooooh! Треска ме тресе  Sick хич не се чуствам готова  Blush
Аз не съм  Mr. Green

Честито бебче на Дарлена  baby_neutral Жив и здрав да е!
Честит рожден ден на Ани   bouquet Много щастие,усмивки и любов !

# 711
Охххх всички с термин 8-ми май родиха  ooooh! Треска ме тресе  Sick хич не се чуствам готова  Blush

Споко...ти не си с термин 08 Август, а омагьосаната дата е 08 Август  newsm47
Тези с термин 11 Август Звездите ми го говорят че ще чакат до термин smile3502

Редактирам, че да ви питам. Някой да има Мотивационно писмо за записване в университет - на Аглийски? newsm78 (По принцип за Американския университет ми трябва)

# 712
ДАРЛЕНА ЧЕСТИТА РАДОСТ,ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ БОРИС newsm51   АНИ Ч.Р.Д. !!!  bouquet  СОФИ,дано отминат болките,че ти направо се измъчи Hug Стискам палци на всички,които им предстои раждане,а на тези които са на прегледи да се отчетат с хубави новини Peace

# 713
На мама МИЛА и мама ДАРЛЕНА - честити дечица, да са им много здрави и щастливи и много да ги радват   bouquet

За имената - децата наистина са много изобретателни, решат ли да тормозят някого. Аз бях решила, ако е момиче да се казва МИА, на това именно Ния от Талев ме неведе на тази мисъл, и доста се притеснявах от евентуални подигравки, но накрая твърдо реших - така ще е  Laughing Сега ще трябва да чакам за следващото Mr. Green

Най-после се справих с гладенето на чершафчетата - то по-трудно и от прането  им Laughing

Следобед ще ходя да си взема резултатите от микробиологията - стискайте палци момичета Rolling Eyes

За отпуската на съпруга- и моят не е сигурен дали ще го огрее, а аз направо побеснях, така виках и вилнях, че сега ме успокоява, че уж е предупредил и уговорил, пук да видим  Laughing Само се чудех - 15 календарни дни ли са или работни?

bg_trinity , а за тези с дата 15 август какво ти говорят звездите?  Laughing

# 714
  • Варна
Само се чудех - 15 календарни дни ли са или работни?
Календарни.

# 715
  • София
Привет момичета  Hug
Ани  newsm59 Честит рожден ден!Пожелавам ти всичко най-хубаво  Hug
МилаБ Честит ти малък Александър.Да ви е жив и здрав и много да ви радва  Hug
ДарленаЧестито бебче и на теб!Само хубави мигове да имате с него  Hug
Аз с нищо не мога да се похваля.Днес ни събудиха с новината,че дядото на приятеля ми почина и сега се подготвя погребение  smile3518 Дано малката си седи днес на топло.Не я давам точно днес да се роди...Това е от мен,отивам да помагам...

# 716
Само се чудех - 15 календарни дни ли са или работни?
Календарни.

МЕРСИ  Simple Smile

# 717
  • Добрич
Момичетата от Бургас, съвсем се разколебах за шопинга, май не си струва за единия Мадъркер.
За името и при нас настъпи колебание дали да е Матео или Матей, и двете много ми харесват и немога да реша.  Thinking
Аз покрай тревогите тия дни май поотслабнах, но пък ме мъчат адски киселини. Талцида го хрупам като бонбони. Tired

# 718
  • София
Дарленка, честит да ти е сина   bouquet  Първо ти желая да е много спокойно бебе, и много да те радва и да расте много здрав и щастлив, а на теб - бързо възстановяване  Hug
Any_Zahaf,  nbirthday м да си жива и здрава и много много щастлива  Hug Желая ти леко раждане и много хубаво и здраво бебе Flutter
Успех на мамите, които раждат днес и на тези, които са на изследвания, на болните - да оздравяват  Hug
marley__ , Каменчо по-бързо да се оправя Hug
Лошичке, и аз така съм чувала за тези електроуреди, които са с много функции (като изключим примерно кухненските роботи, сокоизтисквачки и др.), че не са много надеждни  Confused
Блонди, срамотия с този ресторант ooooh! Ти си се настроил и отиваш с удоволствие....а егати разочарованието, но то си е за тяхна сметка - убедена съм, че повторна клиентела нямат Naughty Вместо да си го разработят, да го научат българи, а и други хора и да го посещават често - те сигурно едва си изкарват за наема и персонала Wink
Днес ми източиха кръвчицата  Crazy, резултатът от секрета ми още не е готов Crossing Arms (а го взеха в сряда), а после имах работа в прокуратурата и една прокурорка ми направи комплимент, че изобщо не изглеждам да съм в 9-я месец, много хубаво ми стана Laughing И аз и казах, че си мислех, че ще е по-зле положението, но слава Богу не е  Wink
Бюти, и аз искам вече да раждам, нека само мине утре, че съм на ден на отворените врати и да видя къде ми се намира болницата, че и това не знам  hahaha.....и да заповяда, когато пожелае, няма нужда да стои вътре много и да дебелее ooooh! Най се притеснявам и не искам да пренося Tired
Хора, вие какво готвите? Дайте някоя идея за манджа - вече се чудя какво да правя и мъжа ми сега като си е в къщи  Whistling Вчера пълних чушки - днес няма нищо Laughing

# 719
Дарлена и Мила, честити бебчета  Hug

Тези 15 дни бащинство като болничен ли се изплащат? Моя мъж има много отпуска и се чуди дали да взима и тях, но пък кога друг път ще има още 15 дни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт